DISCOVERY

SPECIFIKACIJE
DISCOVERY
DISCOVERY
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY S

DISCOVERY S

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANSE
Maksimalna brzina Km/h 194
Ubrzanje (sekundi) 0-100km/h 8,1
Zapremina spremnika za gorivo (litara) 89
POTROŠNJA GORIVA
POGONSKI SKLOP
TEŽINE
VUČA
TRANSPORT NA KROVU
DIMENZIJE
PROSTOR ZA GLAVU
PROSTOR ZA NOGE
ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
KRUG OKRETANJA
DUBINA PROLASKA KROZ VODU

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

INDIVIDUALIZACIJA

INDIVIDUALIZACIJA

Odaberite iz niza opcija i dodatne opreme.
MODELI DISCOVERY

MODELI DISCOVERY

Pogledajte cijeli raspon modela.

*Gore prikazana količina s tekućinama jednaka je količini u suhom stanju od 922 litre.

*Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na temelju službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU-a. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Brojke koje prikazuju emisije CO2 i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korištenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada se može primijeniti ispravan porezni postupak.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonima EU-a. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. Brojke koje prikazuju emisije CO2 i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema.

Ako je opremljen 21-inčnim naplatcima.

Širina prtljažnog prostora bit će 1,273 ako je ugrađena kontrola klimatizacije za 4 zone. Četverozonski klima-uređaj nije dostupan na komercijalnim vozilima.

Uključuje napunjene tekućine i 90% goriva.

Uključuje vozača od 75 kg, napunjene tekućine i 90% goriva.

Maksimalna težina na točki spoja ograničena je na 100 kg ako su ugrađeni naplatci 20“ Style 5011, 5 podijeljenih krakova, Sjajno svjetlucavi srebrni.

Maksimalni kapacitet vuče ograničen je na 2.500 kg ako su ugrađeni naplatci 20’’ Style 5011, 5 podijeljenih krakova, Sjajno svjetlucavi srebrni.

Zapremnina izmjerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tekućinom.

Zapremnina izmjerena punim blokovima sukladno standardu VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Mase se odnose na vozila prema standardnim specifikacijama. Opcijski dodaci povećavaju masu. Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.