ISTRAŽITE RANGE ROVER VELAR

ISTRAŽITE RANGE ROVER VELAR

MINIMALISTIČKI DIZAJN

Range Rover Velar Reductive Design
PRECIZNOST DETALJA

PRECIZNOST DETALJA

Range Rover Velar odlikuje se probranim i profinjenim elementima, uključujući novi dizajn rešetke s raznim tehničkim završnim slojevima, za optimizaciju proporcija vozila.
Range Rover Velar Reductive Design
PROČIŠĆENA SOFISTICIRANOST

PROČIŠĆENA SOFISTICIRANOST

Pročišćena sofisticiranost nove središnje konzole skriva izdašan prostor za odlaganje i praktičnost bežičnog punjenja.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

NAPREDNE TEHNOLOGIJE

NOVA GENERACIJA PIVI PRO

Naš nagrađivani Pivi Pro1 Sustav za informiranje i zabavu objedinjava sve kontrole na novom zakrivljenom staklenom središnjem dodirnom zaslonu od 11,4”. Time se stvara jednostavna, elegantna površina s intuitivnom funkcionalnošću jačine zvuka, klimatizacije i podešavanja sjedala.
PROŽIMAJUĆI ZVUK

PROŽIMAJUĆI ZVUK

Doživljaj prožimajućeg zvuka. Moćni sustav MeridianTM Signature Sound pruža visokokvalitetnu reprodukciju glazbe pomoću do 23 zvučnika i 1.300 W snage pojačala.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Internetski paket2 pruža neprimjetnu povezanost s pristupom ugrađenim aplikacijama kao što su Amazon Alexa i Spotify. Sustav bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) održava ažurnost vašega vozila.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Bežično punjenje i povezivost uređaja omogućava vam punjenje kompatibilnih pametnih telefona dok istovremeno smanjuje nered u kabini.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja. Načinu rada za Pomoć vozaču možete pristupiti izravno putem ažuriranog upravljača.

SUVREMENI LUKSUZ

BLAGOTVORNA UDOBNOST

BLAGOTVORNA UDOBNOST

Sjedala dizajnirana s profiliranim jastucima za pružanje veće potpore unaprijeđena su funkcijom masaže na 20 načina na prednjim sjedalima s vozačevom memorijom i stražnjim električnim nagibom. Dostupno s dodatnom udobnošću grijanih i hlađenih prednjih sjedala.

ELEKTRIČNE PERFORMANSE

ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRIČNI HIBRID

Range Rover Velar plug-in električni hibrid (PHEV) nudi najbolje od svih svjetova, s hibridnom tehnologijom koja kombinira električni motor od 105 kW i benzinski motor Ingenium. Uživajte u besprijekornoj električnoj vožnji sa certificiranim dometom do 65 km**.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA (PHEV)

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

65 KM**

WLTP Očekivani stvarni domet do 51 km.

CO2 EMISIJE (OD)

38 G/KM**

Nula ispušnih emisija u EV načinu rada.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

30 MINUTA

Brzo DC punjenje od 0 do 80 posto za 30 minuta

VRIJEME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

2,5 SATI

Do 100 percent korištenjem kućnog punjača od 7 kW AC.

SPOSOBNOST KOJA NADAHNJUJE POVJERENJE

Range Rover Velar Driving Dynamics
Range Rover Velar Optimum Traction
Range Rover Velar Adaptable Technologies

PRILAGOĐENA INDIVIDUALIZACIJA

NAMIJENJENO VAMA

NAMIJENJENO VAMA

Niz opcijskih paketa i dodatne opreme. Izbor boja, naplataka i opcija krova. To je vaš Range Rover Velar.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER VELAR

MODELI RANGE ROVER VELAR

Pogledajte cijeli raspon modela.
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELAR

Sofisticirana elegancija.
INOVACIJA

INOVACIJA

Tehnologija koja pokreće dizajn.

**Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, između ostalog starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

1Za Connected Navigation je potrebna daljnja pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.

2Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Standardna 1-godišnja pretplata, koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.

3Istraživanje Texcell, proveo i rezultate dostavio Panasonic 2020.

Molimo da imate na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne značajke također se mogu razlikovati ovisno o varijanti motora i prijenosu.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.

Apple CarPlay® je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc.

Android AutoTM je žig društva Google LLC.

App Store je žig društva Apple Inc.

Trgovina Google Play je žig društva Google LLC.

MeridianTM je registrirani žig društva tvrtke Meridian Audio Ltd. TrifieldTM i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.