IZJAVA OD JAGUAR LAND ROVER

Duh ljudske izdržljivosti i nepokolebljivosti – to je ono što naš brend oduvijek slavi. Ovo su vremena kada svi u sebi moramo osnažiti taj duh. Danas je cijeli svijet zajednica u teškim trenucima, i mi kao tvrtka činimo sve da te trenutke olakšamo. U ovoj situaciji se još nismo našli – ali neka to bude prigoda da iz nje izađemo još ujedinjeniji i jači. Uistinu vjerujemo da je pred nama bolji put u budućnost.

Obavijest

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite, o ograničenju rada u cilju suzbijanje širenja virusa COVID-19, od 19.03. 2020 prodaja vozila u Jaguar Land Rover centru Auto Benussi d.o.o. nije u mogućnosti primate stranke.

Za naše stranke organizirana je služba koja će u najkraćem mogućem roku odgovoriti na vaše upite, koje možete poslati na našu e-mail adresu: jaguarlandrover@autobenussi.hr

Naša je preporuka da redovni servis vašeg vozila odgodite, a u slučaju da je to neophodno, za prijem Vašeg vozila u servis obavezan je prethodni dogovor pozivom na broj telefona 01/6463-800

Djelatnici servisa će ovisno o vrsti problema vozilo zaprimiti, poštujući preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te pokušati otkloniti kvar na vozilu.