PRELAZAK NA ELEKTRIČNI POGON S LAND ROVEROM

PRELAZAK NA ELEKTRIČNI POGON S LAND ROVEROM

LEGENDARNE SPOSOBNOSTI I LUKSUZ
PONOVO SU OSMIŠLJENI

Više od sedam desetljeća Land Rover je izazivao ono što je tada bilo moguće.

Danas električna snaga unaprjeđuje na svijetu najsposobnije i najluksuznije SUV-ove s poboljšanim razinama održivosti, odziva i profinjenosti.

NOVI RANGE ROVER ELECTRIC

NOVI RANGE ROVER ELECTRIC

Upravo na razinama gdje su preciznost i majstorska izvedba objedinjeni s uobičajenim luksuzom Range Rovera kako bi se kreirali gotovo nečujan, potpuno električni pogon, nulte emisije iz ispušnih cijevi i pristup javnim mrežama najbržih punionica.
ELEKTRIČNA VOŽNJA

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Električna vozila prelaze svaki kilometar s nultim ispušnim emisijama. Naša nova linija plug-in električnih hibrida (PHEV) projektirana je za smanjenje emisija s potpuno električnim vozilom (EV) i hibridnim načinima vožnje.
NOVI SVIJET PROFINJENOSTI

NOVI SVIJET PROFINJENOSTI

Naši plug-in električni hibridi (PHEV) i blagi hibridi (MHEV) nadopunjuju legendarne sposobnosti Land Rovera gotovo nečujnom neposrednošću električne energije i povećanom profinjenošću koja s njom dolazi.

ELEKTRIČNI I HIBRIDNI POGON LAND ROVER

ELEKTRIČNI

ELEKTRIČNI

Električna vozila pokreće elektromotor i baterija. Umjesto točenja goriva na benzinskoj postaji, svoj automobil možete puniti putem kućnog punjača. Na putovanju možete uživati u brzom DC punjenja na javnim punionicama. Električnom vožnjom pomažete u smanjivanju emisija ugljika i svojeg ugljičnog otiska.
ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

Električni motor i baterija uz pomoć motora. Koristite potpuno električnu snagu na većini svojih kraćih putovanja za vožnju s nula ispušnih emisija. Na povremenim dužim putovanjima, kombinacija električne energije i goriva nudi dodatnu sigurnost. Punjenje baterije je jednostavno, i kod kuće i na odredištu.
BLAGI HIBRID (MHEV)

BLAGI HIBRID (MHEV)

Land Rover MHEV unaprjeđuje učinkovitost i profinjenost svojih benzinskih i dizelskih motora ponovnim korištenjem energije prikupljene usporavanjem i regenerativnim kočenjem. Budući da nemaju električni motor, ne mogu se pogoniti samo električnom energijom i nije im potrebno punjenje.

ELEKTRIČNA VOŽNJA

PUNJENJE KOD KUĆE ILI NA PUTU

PUNJENJE KOD KUĆE ILI NA PUTU

Kućni punjač je najpraktičniji način da svaki dan počnete s napunjenim automobilom. Punjenje na odredištu je savršeno za pravovremenu nadopunu daleko od kuće.
SPOSOBNOSTI NA CESTI I IZVAN NJE

SPOSOBNOSTI NA CESTI I IZVAN NJE

Ako krenete izvan utabanih staza, uvidjet ćete da električna energija pruža trenutačnu snagu za najzahtjevnije terene i najzahtjevnije nagibe kretanja. Uz iznimnu visinu od tla i sposobnost prolaska kroz vodu1 , više nema potrebe za ustručavanjem od izazova.
UŠTEDA UZ EV

UŠTEDA UZ EV

Od potencijalnih poreznih ušteda do nižih tekućih troškova i bez naknada u zonama zagušenja, električna vožnja mogla bi vam pomoći uštedjeti novac tijekom cijele godine.
POČETAK NOVE ERE

POČETAK NOVE ERE

Želimo se kretati svijetom u kojem svi mogu uživati. Uz nulte emisije iz ispušnih cijevi, električna vožnja je budućnost naših luksuznih SUV vozila.

ELEKTRIFICIRANA VOZILA LAND ROVER

Istražite našu ponudu električnih i električnih hibridnih vozila, jer ona predstavljaju našu modernu viziju Land Roverovih sposobnosti i modernog luksuza.

POČETAK NOVE ERE

Posjetite svoje lokalno tržište kako biste saznali koji su modeli dostupni na vašem tržištu.