RAGBI

OD OSNOVE DO VISINA, PODRŽAVAMO SVAKI KORAK RAGBIJA
Ragbi je bio veliki dio Land Rovera preko 20 godina, od osnove do elite. Mi smo izrazito ponosni što smo Worldwide Partner Rugby World Cupa 2019 i što slavimo različitost i uključivost igre.
LAURA WOOD
HEAD OF GLOBAL PR, BRAND & PARTNERSHIPS

STRAST

Dajemo 96 mladim navijačima (dvojica po natjecanju) šansu da hodaju na terenu s njihovim herojima kao službenim maskotama Rugby World Cupa 2019, iskustvo koje se događa jednom u životu i koje će ojačati njihovu vezu sa sportom.

INTEGRITET

U ragbiju mogu uživati svi, bilo gdje. Kao Worldwide Partner i dobavljač službenog vozila Rugby World Cupa 2019 mi slavimo različitost i uključivost igre, osobito u mlađim uzrastima.

POSVEĆENOST

Mi vjerujemo da su osnovne vrijednosti ragbija usađene u početak ragbi putovanja – mladi igraći čine ovaj sport toliko posebnim. Land Rover osnovni programi osiguravaju djeci diljem svijeta mogućnost da iskuse igru.

TIMSKI RAD

Mi smo nešto više od igraća i navijača, mi smo obitelj. Inspirirani timskim radom ragbi igrača, ovaj osjećaj zajedništva je u srcu Land Rovera. Mi smo uzbuđeni što možemo omogućiti nezaboravno iskustvo navijačima diljem svijeta.
RUGBY WORLD CUP 2020

RUGBY WORLD CUP 2020

Land Rover je ponosan svjetski partner Rugby World Cupa 2019 u Japanu.

SPONZORIRANO OD LAND ROVERA

NAPREDNO RAZMIŠLJANJE

NAPREDNO RAZMIŠLJANJE

2019 je posebna godina za Rugby World Cup jer, po prvi puta, turnir se održava u Aziji. Land rover je uzbuđen što sponzorira ovaj događaj jer naše napredno razmišljanje i poštovanje tradicije je kompatibilno s vrijednostima toliko cijenjenima u Japanu.
IMPACT BEYOND

IMPACT BEYOND

Ponosni smo što smo prvi Worldwide Partner Rugby World Cupa 2019 koji sponzorira ‘Impact Beyond’, službeni program turnira o nasljeđu Svjetskog ragbija koji predstavlja ragbi tisućama djece. Ovaj program ih uči vještinama igre i onim vrijednostima koje su bliske našem srcu.
POSVEĆENOST

POSVEĆENOST

Kao dobavljač službenog vozila Rugby World Cupa 2019 mi ćemo dobaviti flotu vozila tijekom turnira kako bi pomogli u održavanju trećeg najvećeg sportskog događaja u svijetu.

ONO ŠTO ČINI RAGBI, RAGBI

Vrijednosti koje utjelovljuje ragbi, odlučnost, integritet i posvećenost su one koje nas pokreću ići Više i Dalje. Mi smo strastveni o dijeljenju ovih ideala sa sljedećom generacijom igrača. Od Land Rover Premiership Cupa u Engleskoj do First XV školskog programa u Novom Zelandu, Land Rover podržava ragbi na svim razinama već 20 godina. Bez obzira tko ste ili gdje igrate, stalna strast, posvećenost, poštovanje, timska povezanost i unutrašnja snaga u srcu čine ragbi, ragbijem.

IGRAJ S PONOSOM

IGRAJ S PONOSOM

Ragbi je igra za sve oblike, veličine i stilove igranja. Diljem svijeta djeca otkrivaju koja su vrsta igrača preko ragbija. Otkrijte tko ste.
POGLEDAJTE FILM

NAPRAVLJAN SA STRAŠĆU

Život je da bi se doživio s drugima, s vašim timom na terenu ili na tribinama. Bilo da ste se uputili na natjecanje ili na dugi daleki vikend, na raspolaganju je puno prostora za putnike i njihovu opremu u modelima Discovery ili Discovery Sport. Vaša sljedeća avantura je tamo vani.

IGRAJ S PONOSOM

™© Rugby World Cup Limited 1986.