IZRAĐENO BEZ KOMPROMISA

S karizmom da bude primjer.

IZRAŽAJAN DIZAJN

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE
ČAROBAN DIZAJN

PRIVLAČAN KARAKTER

Evoque donosi DNK dizajna Range Rovera, sa svojim plutajućim krovom, kontinuiranom središnjom bočnom linijom i novom elegantnom trodimenzionalnom rešetkom. Nova Pixel LED prednja svjetla pružaju jasnu, izražajnu grafiku svjetla.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE
UMIRUJUĆE OKRUŽENJE

UMIRUJUĆE OKRUŽENJE

Opuštajuća i minimalistička kabina te središnja konzola Range Rovera Evoque mjesto su taktilne ručice mjenjača, lebdećeg 11,4-inčnog zakrivljenog staklenog Dodirnog zaslona i poboljšanog prostora za pohranu.

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

NOVA GENERACIJA PIVI PRO

NOVA GENERACIJA PIVI PRO

Naš nagrađivani Sustav za informiranje i zabavu Pivi Pro1 objedinjava sve kontrole na novom zakrivljenom staklenom središnjem Dodirnom zaslonu. Za optimalnu praktičnost, postavke za kontrolu glasnoće, klimatizacije i sjedala uvijek su vam pri ruci.

vozačeve napore

Odaberite neku iz niza funkcija koje smanjuju vozačeve napore i pojednostavite parkiranje. Uz razne inovativne tehnologije dostupne za unaprjeđenje svake vožnje.
vozačeve napore
AMAZON ALEXA

AMAZON ALEXA

Razgovarajte s Alexom3 kako biste bez napora upravljali ključnim funkcijama vozila. Svojim glasom kontrolirajte sve, od navigacije do odabira medija – čak i kompatibilne pametne uređaje kod kuće.
NAPREDNA TEHNOLOGIJA

NAPREDNA TEHNOLOGIJA

Pivi Pro1 skladno surađuje sa Sustavom bežičnog ažuriranja sustava (SOTA)4, neprestano unaprjeđujući tehnologiju vašeg Range Rovera Evoque. Navigacija What3words koristi unos odredišta od tri riječi za precizno pronalaženje lokacije.
NEPRIMJETNA POVEZANOST

NEPRIMJETNA POVEZANOST

S utičnicama USB-C više nećete ostati bez električne energije, a tako će svi putnici moći ostati povezani, dok bežično punjenje smanjuje nered u kabini.
POMOĆ VOZAČU

BESPRIJEKORNO SIGURAN

Uz ulazak bez ključa, koji je dostupan kao standard uz Dynamic SE, Dynamic HSE i Autobiography, dok se približavate vozilu, ručke u ravnini vrata automatski se izdižu i vrata se otključavaju. U trenutku kada privjesak više nije u dometu, vrata se zaključavaju.

SUVREMENA UDOBNOST

SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA KABINE PLUS

SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA KABINE PLUS

S najsofisticiranijim tehnologijama za kvalitetu zraka u unutrašnjosti u njegovoj klasi5 , Sustav za pročišćavanje zraka kabine Plus u Range Roveru Evoque promiče dobrobit i povećava budnost praćenjem i kontrolom razina CO2 s filtriranjem PM2,5 i upravljanjem s CO2 .

PERFORMANSE

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

61KM††
WLTP. Očekivani domet u stvarnom svijetu do 47 km.

EMISIJE CO2 (OD)

33G/KM††
Nula emisija iz ispušne cijevi u EV načinu rada.

JAVNA NAPLATA (OD)

30MINUTA
Brzo DC punjenje od 0 do 80 posto za oko 30 minuta.

KUĆNO PUNJENJE (OD)

2SATA 12 MINUTA
Do 100 posto pomoću kućnog punjača od 7kW AC.

ELEKTRIČNI HIBRID

Range Rover Evoque plug-in električni hibrid (PHEV) nudi najbolje od svih svjetova, s hibridnom tehnologijom koja kombinira električni motor od 80 kW i benzinski motor Ingenium. Dovršite prosječno dnevno putovanje samo u EV načinu6.


Motor P270e detaljno.

ELEKTRIČNI HIBRID

NAJVEĆA BRZINA

230KM/H*

MAKSIMALNA SNAGA

249PS (184kW)
Title

0-100 KM/H

7,6SEKUNDI
0-100 km/h za 7,6 sekundi.

EMISIJE CO2 (OD)

182G/KM±
NEDC kombinirano.

BENZINSKI BLAGI HIBRID

Učinkoviti i snažni, motori našeg blagog hibrida prikupljaju, pohranjuju i ponovno koriste energiju koja se obično gubi tijekom usporavanja.


Detaljan opis motora P250.

BENZINSKI BLAGI HIBRID

NAJVEĆA BRZINA

213KM/H

MAKSIMALNA SNAGA

204PS (150kW)

0-100 KM/H

8,5SEKUNDI
0-100 km/h za 8,5 sekundi.

EMISIJE CO2 (OD)

166G/KM††
WLTP kombinirani.

DIZEL BLAGI HIBRID

Učinkoviti i snažni, motori našeg blagog hibrida prikupljaju, pohranjuju i ponovno koriste energiju koja se obično gubi tijekom usporavanja.


D200 motor detaljno.

DIZEL BLAGI HIBRID

SPOSOBNOST ZA SVE TERENE

PRILAGODLJIVE TEHNOLOGIJE
OPTIMALNO DRŽANJE PODLOGE

OPCIJE I DODATNA OPREMA

NAMIJENJENO VAMA

NAMIJENJENO VAMA

Dodajte Range Rover Sport svoj pečat s nizom opcija koje otkrivaju vašu osobnost. Za odabir koristite paletu nadahnutih boja, niz kotača i tri različite opcije krova.Use Paragraph to expand on what title says.
ISTRAŽITE INDIVIDUALIZACIJU

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI I SPECIFIKACIJE

Pogledajte cijeli raspon modela.
PREGLED

PREGLED

Istražite Range Rover Evoque.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.


Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući: starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

1Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost na lokalnom tržištu i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Za Connected Navigation je potrebna daljnja pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.

23D Surround kamera. Prikaz nije prijenos uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.

3Amazon, Alexa i sve povezane oznake su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije glasovnog pomoćnika Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Možda će biti potrebni dodatni proizvodi i postavke. Kompatibilni pametni telefoni. Povezivost ovisi o tržišnim mrežnim platformama trećih strana i pretplati.

4Samo kompatibilni pametni telefoni. Ovisno o tržišnoj mobilnoj mreži, signalu i korisničkom računu. Potrebni su mobilni podaci ili Wi-Fi veza. Sustav bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) podložan je suglasnosti vozača te mrežnoj vezi i dostupnosti na tržištu.

5Mjereno u odnosu na zatvorenu klasu konkurenata, vrijedi 3. ožujka 2023.

6Prosječna duljina svakodnevnih putovanja (48 km) izračunata upotrebom podataka InControl s 30 svjetskih tržišta za vozila Range Rover Evoque između 2019. i 2022. godine. Pretpostavlja potpuno napunjenu bateriju.