AVANTURE

PARTNERI LJUDI I ORGANIZACIJA KOJE IDU VIŠE I DALJE
AVANTURE

AVANTURISTI

BEAR GRYLLS

BEAR GRYLLS

Jedan od najprepoznatljivih likova u svijetu preživljavanja i avanture, Bear utjelovljava ‘Above and Beyond’ duh Land Rovera, koji se popeo na Mount Everest i vodio važne ekspedicije od Antarktika do Arktika. Bear kaže, "Land Rover je sve o avanturi, a avantura je oduvijek u mojoj DNK."
BEN SAUNDERS

BEN SAUNDERS

Ben Saunders je pisac, motivacijski govornik i britanski pionirski polarni istraživač. Uvijek željan pomjerati granice istraživanja, Ben je probao epski izazov Trans-Antarctic Solo prijelaza, bez podrške ili pomoći.
ED STAFFORD

ED STAFFORD

Ed Stafford se prvi puta proslavio kao avanturist kada je prošao tijek Amazonije. Veliki ljubitelj Land Rovera Discovery, Ed, njegova žena i njegov osmotjedni sin putovali su i živjeli u njihovom Discoveryju prilikom putovanja kroz 10 zemalja, prolazeći 3000 milja za 14 dana.
KENTON COOL

KENTON COOL

Jedan od vodećih planinarskih vodića u svijetu, Kenton Cool susreće teške uvjete na njegovim ekspedicijama. On ovisi o Land Rover vozilima kako bi ga odvezla do izazovnih sredina, uključujući 12 Vrhova Everesta, i pouzda se u značajke kao što je grijani upravljač da bi mu pomogao ugrijati njegove ruke nakon povratka.
MONTY HALLS

MONTY HALLS

Pomorski biolog, producent, avanturist i voditelj, Monty Halls je dobro poznat po njegovoj BBC Great Escape seriji, u kojoj živi i radi u izazovnim udaljenim oblastima. Strastveni istraživač i pobornik konzervacije i vojnih dobrotvornih akcija, on redovito vodi ronilačke ekspedicije za avanturiste i znanstvenike.