LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

NAJPRAKTIČNIJI SUV SA SEDAM SJEDALA
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI ZATRAŽI PONUDU

KLJUČNE ZNAČAJKE

DIZAJN

DIZAJN

Skladan i dojmljiv izgled, uz niži i širi stav.
POGLEDAJTE FILM
RAZNOVRSNOST

RAZNOVRSNOST

Novi Discovery uzdiže svestranost na nove razine.
POGLEDAJTE FILM
SPOSOBNOST

SPOSOBNOST

Novi Discovery je idealan za pustolovne obitelji koje vole prirodu.
POGLEDAJTE FILM
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Pivi Pro je naš najnapredniji sustav za informiranje i zabavu do sada.
POGLEDAJTE FILM

DIZAJN

Kliknite za interakciju

ISTRAŽI IZVANA

Uslijed promjena dizajna, Land Rover Discovery ima niži, širi stav. Od prepoznatljivih prednjih i stražnjih svjetala do profinjene prednje rešetke i branika. Naglašen vizualni sklad stražnjeg kraja i dizajna naplataka od 20 do 22 inča naglašavaju moderan privlačni izgled vozila.
IZGRADI VLASTITI
MATRIČNA LED GLAVNA SVJETLA

MATRIČNA LED GLAVNA SVJETLA

Skulptorski oblikovana svjetla prepoznatljivog i karakterističnog izgleda s tehnologijom matričnih LED prednjih svjetala za najveću moguću vidljivost.
IZGRADI VLASTITI POGLEDAJ GALERIJU
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Nepogrešivo praktičan dizajn. Niz nezamjetnih i profinjenih unapređenja pomiču ovaj izuzetno primjenljivi Land Rover Discovery u sam vrh ponude na tržištu.
POGLEDAJ GALERIJU
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

Land Rover Discovery R-Dynamic predstavlja uvjerljivu kombinaciju sportskog karaktera i praktičnosti. Zahvaljujući jedinstvenom izgledu branika, naplataka i stražnjih svjetala.
POGLEDAJ GALERIJU
LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

Metropolitan Edition objedinjava stil, praktičnost i udobnost bez premca te predstavlja naš najprestižniji Discovery do sada. 22-inčni naplatci Diamond Turned, ekskluzivna kočiona kliješta Black Land Rover, rešetka Bright Atlas i natpis Discovery dopunjeni su mnoštvom luksuznih značajki u unutrašnjosti.
POGLEDAJ GALERIJU

RAZNOVRSNOST

7 sjedala

7 sjedala

258 litara


Opcija trećeg reda sjedala vam omogućava udoban smještaj sedam odraslih osoba. Prikazana vrijednost mokrog mjerenja jednaka je suhoj zapremini od 172 litre.

Mokra zapremina je industrijska norma koja se mjeri punjenjem prtljažnika tekućinom. Suha zapremina se mjeri krutim blokovima (200 x 50 x 100 mm), i daje podatak o stvarno iskoristivom prostoru u vozilu.

SEDAM SJEDALA PUNE VELIČINE

SEDAM SJEDALA PUNE VELIČINE

Ako planirate putovanja s još do šest osoba, bez obzira jesu li to vaši prijatelji ili djeca, naš Land Rover Discovery sa sedam sjedala nudi savršeno rješenje za svaki dan. Uz malo povišena stražnja sjedala i grijanje svih sjedala, svi mogu uživati u pogledu na cestu pred sobom u besprijekornoj udobnosti.
PRAKTIČNOST

PRAKTIČNOST

Od vrata do skrivenih pretinaca, u Land Roveru Discovery postoji mjesto za sve. Praktične pojedinosti kao što je više utičnica USB-C za punjenje i mogućnost određivanja rasporeda sjedala u drugom i trećem redu na dodir prekidača osiguravaju prilagodljivost bez premca.
SNAŽNA PRAKTIČNOST

SNAŽNA PRAKTIČNOST

Land Rover Discovery nudi cijeli niz funkcija koje čine vaš život lakšim. Otvaranje i zatvaranje poklopca prtljažnika, čak i kada su vam ruke zauzete, uz električno pokretanje i uključivanje pomakom noge. A, na električni unutarnji poklopac prtljažnika možete sjesti i odmoriti noge ili pomoći djeci preobuti blatnjave čizme.
SIGURNOST

SIGURNOST

Land Rover Discovery je dobio pet zvjezdica na ispitivanju sigurnosti Euro NCAP. Kombinacija s do pet sidrišta ISOFIX, niz funkcija za pomoć vozaču koje olakšavaju vožnju i parkiranje, te do osam zračnih jastuka za vozača i putnike pružaju sigurnost za cijelu vašu obitelj.

SPOSOBNOST

BLAGO HIBRIDNI MOTORI

BLAGO HIBRIDNI MOTORI

Čišći. Učinkovitiji. Blago hibridni motori koriste bateriju za prikupljanje, pohranjivanje i ponovno korištenje energije koja se uobičajeno gubi prilikom usporavanja. Dostupno uz motore D250, D300 i P360.

TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA

Uvijek spreman i uvijek uključen, Pivi Pro je naš najintuitivniji infotainment sustav do sada. Standardne funkcionalnosti uključuju: 
 • 11,4” Touchscreen 
 • Newly designed interface  
 • Digital Audio Broadcast (DAB) radio 
 • Apple CarPlay® 1
 • Android Auto™ 2
 • Remote3
Uživat ćete u pogodnostima sljedećih vrhunskih funkcija:
 • Brzo pokretanje
 • Umjetna inteligencija
 • Potpuno nova inteligentna navigacija4
 • 2D i 3D karte s automatskim osvježavanjem
 • Prometne obavijesti uživo
PIVI PRO
POSEBNO SURROUND OZVUČENJE MERIDIAN 
OSVJEŽENJA SOFTVERA 

OSVJEŽENJA SOFTVERA 

Vaše vozilo uvijek raspolaže najsvježijim verzijama zahvaljujući osvježavanju softvera 6. Sustav za informiranje i zabavu (infotainment), telematiku i razne upravljačke module je moguće daljinski osvježiti radi osiguravanja optimalnog djelovanja. To znači da vaše vozilo postaje sve bolje i bolje.  
PAKET ONLINE 

PAKET ONLINE 

Paket Online7 8 nudi dodatne internetske usluge putem ugrađene SIM kartice, omogućavajući pristup:

- Neograničenom streamingu
- Prognozi vremena
- Online sinkronizaciji kalendara  
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Opcija bežičnog punjenja uređaja s pojačalom signala telefona vam omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili postoljem za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšanje signala i jasniji razgovor.
IONIZACIJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2,5

IONIZACIJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2,5

Opcijska NanoeTM ionizacija poboljšava osjećaj ugode vozača i putnika. Uključite ovu funkciju i posebno konstruirani filter će privlačiti i hvatati sitne čestice i alergene iz okolnog zraka, kao što su PM2,5 kao što su prašina i pelud.
IZGRADI VLASTITI

IZGRADI VLASTITI

Naš najpraktičniji SUV do sada. Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Land Rover Discovery.
IZGRADI VLASTITI

NASTAVI ISTRAŽIVATI

ODABERI SVOJ LAND ROVER DISCOVERY

ODABERI SVOJ LAND ROVER DISCOVERY

Ovdje možete pronaći cijelu paletu modela, sa širokim izborom dizajnerskih dodataka, sustava za pojačavanje performansi i drugih tehnologija.
ODABERI SVOJ MODEL
GALERIJA

GALERIJA

Posvemašnja posvećenost detaljima je oduvijek ključna u uređenju naših vozila. Ne možete ne zamijetiti novi Land Rover Discovery.
POGLEDAJ GALERIJU
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite sve pojedinosti. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
PREGLED SPECIFIKACIJA
DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER

DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER

Elegantno, otporno i praktično: dodatno personalizirajte svoj Land Rover Discovery uz izbor dodatne opreme za vanjsko i unutarnje uređenje.
PRONAĐI DODATNU OPREMU POGLEDAJTE FILM


Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevih ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO₂ i potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su način vožnje, uvjeti okoline, opterećenje, ugrađeni kotači i ugrađena dodatna oprema. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Na temelju toga se primjenjuje odgovarajuća porezna stopa.


Vidi vrijednosti za WLTP
WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispitivanje se obavlja na vozilima s opcijskom opremom te uz zahtjevniji postupak ispitivanja i profil vožnje.


1 Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema preporuci vašeg Land Rover prodavača. Aplikaciju Land Rover Remote treba preuzeti s Apple App Store/Google Play Store.

4 Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.

6 Updates will require data connection.

7 Može vrijediti politika poštene uporabe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koju je moguće produžiti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.

8 Fair use policy applies. After 20GB of data is used within a month, data speeds and functionality on the vehicle may reduce for the rest of the month.
For details of the Fair Usage Policy associated with this feature, please refer to the InControl Pivi Pro Terms at www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Playback time is dependent on streaming provider and the definition of the video content.
HD video will significantly increase data usage.


In car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da se za dodatne pojedinosti obratite svojem lokalnom prodavaču ili da konfigurirate svoje vozilo online.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge treće strane i njihova dostupnost ovise o tržištu – provjerite s prodavačem Land Rovera dostupnost na svom tržištu, kao i sve uvjete. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.​

Vozač treba koristiti funkcionalnosti u vozilu samo kada je to moguće činiti sigurno. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.

Apple CarPlay je zaštićeni žig Apple Inc. Apple Inc, važe uvjeti za krajnjeg korisnika.
Android Auto je zaštićeni žig Google LLC.

Meridian je zaštićeni žig Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj “three fields” je zaštićeni žig Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je zaštićeni žig Panasonic Corporation.