DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

SVESTRANI KOMPAKTNI SUV. SADA DOSTUPAN I KAO PLUG-IN HIBRID
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI ZATRAŽI PONUDU

DIZAJN VANJŠTINE

Discovery Sport odvažna je interpretacija genetike Discoveryja.

Kliknite za interakciju

DIZAJN INTERIJERA

Kabina Discovery Sporta svestrana je koliko god to vaš život traži.

VRHUNSKI MATERIJALI

VRHUNSKI MATERIJALI

Dostupan je širok raspon boja i materijala sjedala, uključujući alternative bez kože, za sve ukuse. Izbor od pet završnih obrada omogućuje vam da dodatno prilagodite interijer svojeg automobila.
OPUŠTENO SJEDENJE

OPUŠTENO SJEDENJE

Sjedala Discovery Sport izgledaju sjajno i pružaju sjajnu udobnost, a s opcijskim funkcijama pomicanja i naginjanja u drugom redu, fleksibilnija su nego ikad prije. Utonite u odabrana sjedala od DuoLeather, Windsor kože ili Luxtec i antilopa te se divite pozornosti posvećenoj svakom detalju.
INTELIGENTAN SMJEŠTAJ TERETA

INTELIGENTAN SMJEŠTAJ TERETA

Bez obzira radi li se o kupovini ili prtljazi, sportskoj opremi za cijeli tim, stražnji prtljažni prostor koji je predvodnik u svojoj klasi s lakoćom smješta sve što je potrebno vašoj obitelji. Pametna rješenja za pohranu stvari u cijeloj kabini mogu držati sve sitne predmete koje ponesete.

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

SVESTRANOST

SVESTRANOST

Sa svestranošću u svojoj srži, unutrašnjost je dizajnirana da bi odgovorila na izazove aktivnog načina života s dinamičnim profilom sjedala 5+2.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Brzo pronađite ono što tražite, a da se ne izgubite u izbornicima. Sustav za informiranje i zabavu u Discovery Sportu, Pivi Pro1, ima intuitivno sučelje s dodirnim zaslonom, za veću učinkovitost i veći užitak.
SPOSOBNOST

SPOSOBNOST

Poznata sposobnost Discovery Sporta znači da može lako odgovoriti na najteže zahtjeve. Od impresivnog kapaciteta vuče i terenske sposobnosti bez napora, Discovery Sport lako se snalazi svugdje.

ODABERITE SVOJ MODEL

Otkrijte svestranu kombinaciju dizajna, performansi i tehnologije.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Uz ovu čistu interpretaciju Discovery Sporta, krenut ćete u svoju sljedeću obiteljsku pustolovinu sa stilom.
DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

Dok 18-inčni kotači Style 5075 dodaju vanjsku sportsku privlačnost, gipka unutrašnjost DuoLeather u Discovery Sportu S poboljšana je sustavom Pivi Pro1 i internetskim paketom s podatkovnim planom2.
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

Od vrhunskih prednjih LED prednjih svjetala s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL), do zvučnog sustava MeridianTM, paketa pomoći za mrtvi kut i prilagodljivog tempomata, Discovery Sport SE nudi optimizirano iskustvo vožnje.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

Ova sportska interpretacija Discovery Sport R-Dynamic S ima suptilne i elegantne 18-inčne naplatke Style 5074, unutrašnjost DuoLeather i poboljšanu povezanost zahvaljujući sustavu Pivi Pro1 i internetskom paketu s podatkovnim planom2.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

Donoseći još više individualnosti, Discovery Sport R-Dynamic SE može se pohvaliti jedinstvenim detaljima vanjskog i unutrašnjeg stilskog oblikovanja, zvučnim sustavom MeridianTM i paketom pomoći za mrtvi kut.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

Uz standardne značajke modela Discovery Sport R‑Dynamic, HSE uključuje 20-inčne Style 5089 Diamond Turned sa Sjajnim tamno sivim kontrastnim naplatcima i fleksibilna sjedala podesiva na 14 načina od Windsor kože s memorijom za vozača.
URBAN EDITION

URBAN EDITION

Discovery Sport Urban Edition temelji se na dinamičnom dizajnu. Dostupan u pet boja, s 18-inčnim kotačima Style 5075 i završnom obradom Shadow Aluminium.

DOSTUPNO S PLUG-IN HIBRIDNOM TEHNOLOGIJOM

Savršen za gradska putovanja kao i za obiteljske pustolovine, Discovery Sport Plug‑in Hibrid pruža potpuno električnu vožnju s nultom stopom emisija iz ispušne cijevi i može se puniti pomoću brzog punjenja istosmjernom strujom (DC).

NASTAVI ISTRAŽIVATI

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Sposobnost i fleksibilnost u podjednakoj mjeri.
ISTRAŽITE ISTAKNUTE ZNAČAJKE
MODELI DISCOVERY SPORT

MODELI DISCOVERY SPORT

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I DODACI

OPCIJE I DODACI

Individualizirajte svoj Discovery Sport.
POGLEDAJTE OPCIJE I DODATKE

††Pogledajte brojke prema WLTP-u

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne količine mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.
2Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon početnog roka koji savjetuje vaš prodavač Land Rovera.

Meridian je registrirani zaštitni znak tvrtke Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj "three fields“ je žig tvrtke Trifield Productions Ltd.