DISCOVERY SPORT

SVESTRANI KOMPAKTNI SUV. SADA DOSTUPAN I KAO PLUG-IN HIBRID

PREGLED VANJŠTINE OD 360°
POGLEDAJTE PLUG-IN HYBRID

EMISIJA CO2 g/km
Od 46

POTROŠNJA GORIVA Mješovita vožnja I/100km
Od 2,0

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Discovery Sport.
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Land Rover prodavača u svojoj blizini.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
DIZAJN
ISTRAŽI IZVANA
ISTRAŽI IZVANA

Discovery Sport je hrabra interpretacija tipičnog DNK za Discovery.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ODLIKE DIZAJNA
ODLIKE DIZAJNA

Istaknuti obrisi, savršeno uravnotežene proporcije i karakteristične dizajnerske pojedinosti izdvajaju Discovery Sport.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
ISTRAŽI IZNUTRA
ISTRAŽI IZNUTRA

Obloge omogućavaju dodatno uređivanje unutrašnjosti Discovery Sporta. Dostupna je ponuda četiri završna izgleda.

IZGRADI VLASTITI
POGLEDAJ GALERIJU
DISCOVERY SPORT
Discovery Sport je čista interpretacija, naglašavajući dizajn ovog vozila. Bez obzira je li riječ o urbanoj džungli ili vožnji kroz dolinu, uz Discovery Sport ćete se sa stilom približiti svojoj sljedećoj pustolovini.
POGLEDAJ GALERIJU
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Discovery Sport R-Dynamic je odvažan i sportski. Povrh standardne opreme za Discovery Sport R-Dynamic, HSE se odlikuje naplatcima 20" Style 5089 i električnim namještanjem sjedala na 14 načina, s memorijom za sjedalo vozača.
POGLEDAJ GALERIJU
P290 BLACK EDITION
Za one koji žele više snage. Discovery Sport P290 Black Edition se odlikuje 2,0-litarskim benzinskim motorom i, ekskluzivno za P290 Black Edition, sustavom Active Driveline za još bolju upravljivost.
POGLEDAJ GALERIJU
ODABERI SVOJ MODEL
RAZNOVRSNOST
5+2 sjedala
5+2 sjedala

157 litaraUz dovoljno prostora za vas i šestoro prijatelja, zapremina mjerena industrijskom normom kao spremnik vode iznosi do 157* litara. To je ekvivalentno suhoj zapremini od 115* litara, mjereno krutim blokovima.


5 sjedala
5 sjedala

1179 litaraSpakirajte svu dodatnu opremu koju trebate. Standardna konfiguracija s pet sjedala daje mokru zapreminu od 1.179* litara, pri čemu je korisna suha zapremina 963* litara.


4 sjedala
4 sjedala

1302 litaraPreklopite jedno od stražnjih sjedala i oslobodit ćete dodatnu mokru zapreminu od 1.302* litre. Omogućavajući vam odlaganje tih nekoliko dodatnih predmeta, to je ekvivalent iskoristivoj suhoj zapremini od 1.085* litara.


3 sjedala
3 sjedala

1548 litaraUkoliko putujete s dvoje prijatelja, s njihovom punom prtljagom, ova konfiguracija u Discovery Sportu omogućava mokru zapreminu od 1.548* litara, odnosno iskoristivu suhu zapreminu od 1.330* litara.


2 sjedala
2 sjedala

1794 litaraUz preklopljen drugi red sjedala, možete bez poteškoća ponijeti sa sobom i veće predmete. Zapremina prtljažnika u tom slučaju raste na 1.794* litre. Suha zapremina doseže 1.574* litre.


Mokra zapremina je industrijska norma koja se mjeri punjenjem prtljažnika tekućinom. Suha zapremina se mjeri krutim blokovima (200 x 50 x 100 mm), i daje podatak o stvarno iskoristivom prostoru u vozilu.

CLEARSIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR
Vodeći u klasi stražnji prtljažni prostor idealan je za potrepštine vaše obitelji, ali kako ćete obuhvatiti pogledom vaše putnike i svu njihovu opremu? S ClearSight unutrašnjim retrovizorom možete uživati u neometanom pogledu, bez obzira tko ili što je iza vas.
AKTIVNI ŽIVOTNI STIL
Uživajte u vašim aktivnostima na otvorenom bez potrebe da uzmete vaše ključeve. Opcijska Activity Key narukvica je robusna i potpuno nepromočiva. Jednostavno ostavite vaše ključeve sigurno zaključane u vozilu i koristite vaš Activity Key za zaključavanje i otključavanje Discovery Sporta.
MATRIX LED SVJETLA
Kao dio naše palete tehnologija, Matrix LED prednja svjetla opremljena su prilagodljivim snopom koji se smanjuje i podešava kako bi omogućio maksimalnu vidljivost i ne bi zasljepljivao nadolazeća vozila.
SUSTAVI POMOĆI U VOŽNJI
Odaberite neku od niza funkcija osmišljenih kako bi vožnja i parkiranje bili jednostavniji i sigurniji. Uz dostupne brojne inovativne tehnologije, vidjet ćete da su sve funkcije izvedene tako da poboljšaju vaše iskustvo vožnje, uz pružanje veće sigurnosti.
TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA
PIVI I PIVI PRO

Standardne funkcionalnosti na Pivi uključuju:
- Dodirni zaslon od 10"
- DAB digitalni radio
- Novooblikovano sučelje
- Apple CarPlay® 2
- Android AutoTM 3
- Remote4

Unaprijedite sustav na Pivi Pro5 te će vas pratiti najnovija umjetna inteligencija u automobilu koja vam pruža mogućnosti kao što je samoučeći navigacijski sustav, za potpuno povezanu vožnju.

INFORMACIJE NA OKU

Odaberite od niza različitih izgleda, uključujući 3D navigaciju preko cijelog zaslona, podatke o vožnji ili brzo provjerite što slušate, a sve to na novom interaktivnom vozačkom zaslonu od 12,3“ visoke rezolucije.


Opcijski virtualni zaslon 6 projicira ključne podatke na vjetrobran. Bez napora možete pratiti brzinu svog vozila, stupanj prijenosa i navigaciju zahvaljujući prikazu u boji.

SURROUND OZVUČENJE MERIDIAN

Doista duboko, istinski autentično iskustvo koncertne dvorane. Vozač i putnici su okruženi punoćom i jasnoćom otvorene, prostrane izvedbe zahvaljujući nizu bočnih, prednjih i stražnjih zvučnika. Pri tome, sustav je nezamjetno integriran korištenjem tehnologije Trifield TM, pa se možete zavaliti i upijati svaku pojedinost.

14 zvučnika i dvokanalni subwoofer, pojačalo snage 650W.

Odlike: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

OSVJEŽENJE SOFTVERA
Vaše vozilo uvijek raspolaže najsvježijim verzijama zahvaljujući osvježavanju softvera 7. Sustav za informiranje i zabavu (infotainment), telematiku i razne upravljačke module je moguće daljinski osvježiti radi osiguravanja optimalnog djelovanja. To znači da vaše vozilo postaje sve bolje i bolje.
PAKET ONLINE
Paket Online8 nudi dodatne internetske usluge putem ugrađene SIM kartice, omogućavajući pristup:

- neograničenom streamingu
- prognozi vremena
- online sinkronizaciji kalendara
BEŽIČNO PUNJENJE
Opcija bežičnog punjenja uređaja s pojačalom signala telefona vam omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili postoljem za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš telefon će koristiti antenu vozila za poboljšanje signala i jasniji razgovor.
SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA U KABINI S FILTEROM PM2,5
Opcijska NanoeTM ionizacija poboljšava osjećaj ugode vozača i putnika. Uključivanjem tipke PURIFY (Pročišćavanje), posebno konstruirani filter hvata sitne čestice iz okolnog zraka, kao što su PM2,5, te alergeni u zraku, kao što su prašina i pelud.
SPOSOBNOST
POGON NA SVE KOTAČE

Osigurava pouzdanu i sigurnu vožnju, na cesti ili izvan nje. Na skliskim površinama, kao što su trava ili snijeg, okretni moment je moguće premještati između prednjih i stražnjih kotača radi maksimalnog prijenosa snage na podlogu.

TERRAIN RESPONSE 2
Odgovorite na zahtjeve terena koristeći jedan od četiri načina rada vašeg Discovery Sport. Terrain Response 2 prati uvjete vožnje i podiže ovaj nagrađivani sustav na sasvim novu razinu, sustavno birajući najprikladniji način rada za vas.
GAZ
Imajte povjerenja i budite spontani, čak i u vožnji kroz vodu. Sustav prepoznavanja gaza (Wade Sensing) vam može pomoći u sigurnom prolasku kroz vodu jer će vas Discovery Sport upozoriti ako se dubina vode približi maksimalnom gazu vozila.
VUČA
Discovery Sport može vući do 2,500kg. Moguće je ugraditi i opcijsku rastavljivu kuku ili električno pomičnu vučnu kuku. Primjenljivost vozila možete dodatno unaprijediti odabirom proizvoda za prijevoz ili vuču iz ponude dodatne opreme.
CLEARSIGHT GROUND VIEW
Idealno za terensku vožnju ili savladavanje teškog terena. Dostupan s 3D kamerom okoline, sustav ClearSight Ground View9 (prikaz tla oko vozila) možete zapravo vidjeti „kroz“ poklopac motora Discovery Sporta i prikazati razne poglede izvana, uključujući podvozje vozila i kotače, u vožnji.
PERFORMANSE
PLUG-IN HYBRID

Savršen za svakodnevne gradske vožnje, kao i za obiteljske pustolovine, Discovery Sport Plug‑in Hybrid pruža potpuno električnu vožnju bez emisije, a moguće ga je napuniti korištenjem sustava DC Rapid Charging.

ISTRAŽITE PLUG-IN HYBRID
POGONSKI SKLOPOVI
U pogledu snage i čistog užitka vožnje, do potrošnje goriva i profinjenosti, postoji niz motora dostupnih za Discovery Sport, uključujući i opciju Plug-in Hybrid.
Configurable Dynamics (Podesiva dinamika)
Odabrane karakteristike, kao što su ovjes i upravljač, je moguće pojedinačno podesiti putem dodirnog zaslona u Discovery Sportu sukladno vašim osobnim željama.
ACTIVE DRIVELINE
Dostupno isključivo na Discovery Sport P290 Black Edition. U terenskoj vožnji, sustav Active Driveline omogućava još bolje prianjanje na podlogu, stabilnosti i upravljivost. U vožnji po cesti, ovaj sustav unapređuje vožnju kroz zavoje.
PREGLED SPECIFIKACIJA
IZGRADI VLASTITI

Svestrani kompaktni SUV. Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Land Rover Discovery Sport.

IZGRADI VLASTITI
NASTAVI ISTRAŽIVATI
ODABERI SVOJ DISCOVERY SPORT
Ovdje možete pronaći cijelu paletu modela, sa širokim izborom dizajnerskih dodataka, sustava za pojačavanje performansi i drugih tehnologija.
ODABERI SVOJ MODEL
GALERIJA
Posvemašnja posvećenost detaljima je oduvijek ključna u uređenju naših vozila. Ne možete ne zamijetiti novi Discovery Sport.
POGLEDAJ GALERIJU
SPECIFIKACIJE
Istražite sve pojedinosti. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
PREGLED SPECIFIKACIJA
DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER
DODATNA OPREMA ZA LAND ROVER

Elegantno, otporno i praktično: dodatno personalizirajte svoj Discovery Sport uz izbor dodatne opreme za vanjsko i unutarnje uređenje.

PRONAĐI DODATNU OPREMU
KOLEKCIJA LAND ROVER
KOLEKCIJA LAND ROVER

Našu ekskluzivnu kolekciju dodatne opreme nadahnula su naša vozila, a izrađena je uz slavni britanski osjećaj za eleganciju.

ODABERI SVOJ MODEL
Usporedite odlike i specifikacije.
IZGRADI VLASTITI
Poslužite se konfiguratorom kako biste dizajnirali svoj savršeni Discovery Sport.
PRONAĐI PRODAVAČA
Potraži Land Rover prodavača u svojoj blizini.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima

Prikazane vrijednosti su prema propisu NEDC2 izračunate na temelju službenih proizvođačevim ispitivanja prema WLTP u skladu s EU propisima. Samo za usporedbu. Vrijednosti u stvarnoj upotrebi mogu se razlikovati. Vrijednosti emisije CO2 i potrošnje goriva mogu se razlikovati u ovisnosti o ugrađenim kotačima i ugrađenoj opremi. NEDC2 su vrijednosti izračunate koristeći vladinu formulu iz vrijednosti prema WLTP te su jednake onima koje bi bile prema starom ispitivanju NEDC. Na temelju toga se primjenjuje odgovarajuća porezna stopa.

Vidi vrijednosti za WLTP

WLTP je novo službeno ispitivanje u EU koje se koristi za izračun standardiziranih vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 za putničke automobile. Ono mjeri potrošnju goriva, odnosno energije, doseg i emisiju. Osmišljeno je kako bi pružilo vrijednosti bliskije načinu vožnje u stvarnim okolnostima. Ispitivanje se obavlja na vozilima s opcijskom opremom te uz zahtjevniji postupak ispitivanja i profil vožnje.

*Vrijednost se odnosi na sjedalo u krajnjem prednjem položaju i uspravno.

1Ovisi o lokalnim propisima. Ako korisnici s bifokalnim ili progresivnim naočalama ne mogu postići jasnu sliku na digitalnom prikazu područja iza vozila na sustavu ClearSight, uvijek mogu pratiti odraz u vanjskim retrovizorima.

2Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

3Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na https://www.android.com/auto/.

4Land Rover Remote sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema preporuci vašeg Land Rover prodavača. Aplikaciju Land Rover Remote treba preuzeti s Apple App Store/Google Play Store.

5Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.

6Zahtijeva staklo koje umanjuje sunčevo svjetlo na nekim tržištima. Upute navigacije će se prikazivati na vjetrobranu samo kada je na vozilo ugrađen Pivi Pro.

7Osvježavanje zahtijeva internetsku vezu.

8Može vrijediti politika poštene uporabe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koju je moguće produžiti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.

9ClearSight Ground View ovisi o 3D kameri okoline vozila. Slika nije uživo. Provjerite okolinu radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da se za dodatne pojedinosti obratite svojem lokalnom prodavaču ili da konfigurirate svoje vozilo online.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge treće strane i njihova dostupnost ovise o tržištu – provjerite s prodavačem Land Rovera dostupnost na svom tržištu, kao i sve uvjete. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.​

Vozač treba koristiti funkcionalnosti u vozilu samo kada je to moguće činiti sigurno. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.

Apple CarPlay je zaštićeni žig Apple Inc. Apple Inc, važe uvjeti za krajnjeg korisnika.
Android Auto je zaštićeni žig Google LLC.

Meridian je zaštićeni žig Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj “three fields” je zaštićeni žig Trifield Productions Ltd.

NanoeTM je zaštićeni žig Panasonic Corporation.