INCONTROL INFOTAINMENT

INCONTROL INFOTAINMENT

ZABAVA I INFORMACIJE NADOHVAT RUKE

INCONTROL INFOTAINMENT

TOUCH PRO DUO

TOUCH PRO DUO

Naš najnoviji sustav za informacije i zabavu, Touch Pro Duo*, neprimjetno usklađuje dva 10” zaslona na dodir visoke rezolucije, omogućavajući vam da simultano upravljate mnoštvom sadržaja jednostavno i udobno.
TOUCH PRO

TOUCH PRO

Ovaj inovativni multimedijski sustav sadrži reaktivan 10” zaslon na dodir koji vam omogućava upravljanje kartama, medijskim sadržajima i postavkama korištenjem pokreta dodira, klizanja i "štipanja" zaslona. Uz to, nudi vam i inteligentno glasovno prepoznavanje.
TOUCH

TOUCH

Touch je naš najnoviji multimedijski i navigacijski sustav s 8” zaslonom na dodir uz intuitivne kontrole pokretima dodira i klizanja zaslonom.
TOUCH PRO DUO

TOUCH PRO DUO

Novi Touch Pro Duo sustav nudi dosad neviđeni izgled i performanse. Pružajući pregršt informacija i zabave, on sadrži najintuitivnije i najnaprednije integrirane tehnologije. Novi sustav dvostrukog zaslona na dodir omogućava vam istovremen pregled i upravljanje mnoštvom sadržaja. Na primjer, možete koristiti navigacijski sustav na gornjem zaslonu te simultano pokrenuti medijske sadržaje na donjem zaslonu.

SADRŽAJI INFOTAINMENT SUSTAVA

Odaberite jedan od potonjih sustava informacija i zabave kako biste vidjeli njegove sadržaje.

TOUCH PRO DUO

TOUCH PRO

TOUCH

*Na novom Range Rover Velaru, InControl Apps su dostupne samo uz Smartphone Pack, ne i Connect Pro.

**Na novom Range Rover Velaru, Remote Premium je dostupan samo uz Remote Pack.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.