ISTRAŽITE

DISCOVERY SPORT
ISTRAŽITE  DISCOVERY SPORT

DIZAJNIRAN ZA SVESTRANOST

PROSTRANO SJEDENJE

PROSTRANO SJEDENJE

S do 7 sjedala i najprostranijim pretincem za pohranu u otvorenoj prednjoj konzoli u klasi1, cijela obitelj može istraživati u stilu i udobnosti.
VUCITE SVE

VUCITE SVE

S kapacitetom vuče do 2.500 kg*, uz Discovery Sport prevezite sve, od otvorenih prikolica do prikolica za konje.
PREVEZITE SVE

PREVEZITE SVE

Pronađite mjesto za krovne kutije, bicikle i ostalu opremu, uz dinamičko opterećenje krova do 75 kg.

ZA VAŠU SLJEDEĆU PUSTOLOVINU

FOR YOUR NEXT ADVENTURE
DIZAJNIRAN ZA PUSTOLOVNI DUH

DIZAJNIRAN ZA PUSTOLOVNI DUH

Sjajno crni pragovi i Sjajno crna rešetka s prepoznatljivim šesterokutnim Discovery motivom usklađeni su sa zaštitnim pločama u boji karoserije i Narvik Sjajno crnim natpisom Discovery na poklopcu motora.
ZADIVLJUJUĆA BOJA
INTUITIVNE KONTROLE

INTUITIVNE KONTROLE

Udobno kontrolirajte svaki aspekt svoje vožnje s novim 11,4-inčnim zakrivljenim lebdećim staklenim dodirnim zaslonom2 Pivi Pro. Nova ručica za prijenos stupnjeva pruža taktilnu kontrolu bez napora.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

POTPUNO POVEZAN

POTPUNO POVEZAN

Započnite svaku obiteljsku pustolovinu u trenu uz Pivi Pro2 sustav za informiranje i zabavu 90 posto zadataka dostupno je u dva dodira na novom zakrivljenom lebdećem staklenom dodirnom zaslonu od 11,4 inča.
PROČIŠĆAVANJE ZRAKA KABINE

PROČIŠĆAVANJE ZRAKA KABINE

S najsofisticiranijim tehnologijama za kvalitetu zraka u unutrašnjosti u njegovoj klasi1, Sustav pročišćavanja zraka kabine Plus u Discovery Sportu filtrira i pročišćava zrak u kabini od prašine i mikroba, a istovremeno prati 2 razine CO da bi pomogao u promicanju dobrobiti vaše obitelji.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Neometana povezanost za cijelu obitelj uz značajke Amazon Alexa, Cloud Connectivity i Apple CarPlay®7 te opciju WiFi pristupne točke s Podatkovnim planom. Daljinski komunicirajte sa svojim vozilom uz Land Rover Remote Skill8.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Bežično punjenje uređaja3 i povezivost uređaja omogućavaju vam punjenje kompatibilnih pametnih telefona, istodobno smanjujući nered u kabini.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja. Načinu rada za Pomoć vozaču možete pristupiti izravno putem ažuriranog upravljača.

UNAPRIJEĐENA UČINKOVITOST

PLUG-IN ELEKTRIČNI HIBRID

PLUG-IN ELEKTRIČNI HIBRID

Odvezite više od 90 posto prosječnih svakodnevnih putovanja samo u EV načinu rada9. Plug-in električni hibrid (PHEV) pruža potpuno električnu vožnju s nultim ispušnim emisijama i može se napuniti od 0 do 80 posto za otprilike 30 minuta s brzim DC punjenjem.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL
PLUG-IN ELEKTRIČNI HIBRID

PLUG-IN ELEKTRIČNI HIBRID

Odvezite više od 90 posto prosječnih svakodnevnih putovanja samo u EV načinu rada9. Plug-in električni hibrid (PHEV) pruža potpuno električnu vožnju s nultim ispušnim emisijama i može se napuniti od 0 do 80 posto za otprilike 30 minuta‡ s brzim DC punjenjem.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOMET PREMA WLTP-U (DO)

61 KM**

Očekivani stvarni domet do 47 km.

CO2 EMISIJE (OD)

33 G/KM**

Nula ispušnih emisija u EV načinu rada.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

30 MINUTA

Brzo DC punjenje od 0 do 80 posto za otprilike 30 minuta.

VRIJEME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

2 SATI 12 MIN

Do 100% korištenjem kućnog punjača od 7 kW AC.

SAMOPOUZDANA SPOSOBNOST

OPTIMALNO DRŽANJE PODLOGE
2 OPTIMALNO DRŽANJE PODLOGE

OPCIJE I DODATNA OPREMA

NAMIJENJENO VAMA

NAMIJENJENO VAMA

Dodajte Discovery Sport svoj pečat s nizom opcija koje otkrivaju vašu osobnost. Za odabir koristite paletu nadahnutih boja, niz kotača i tri različite opcije krova.
ISTRAŽITE INDIVIDUALIZACIJU

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI DISCOVERY SPORT

MODELI DISCOVERY SPORT

Pogledajte cijeli raspon modela.
PREGLED

PREGLED

Iskoristite svijet oko sebe uz Discovery Sport.

**Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

S tekućinama: Zapremnina izmjerena simulacijom prtljažnog prostora ispunjenog tekućinom.

*Vuča će značajno utjecati na EV domet.

Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, između ostalog starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

1Mjereno u odnosu na zatvorenu klasu konkurenata, vrijedi 3. ožujka 2023.

2Za Connected Navigation je potrebna daljnja pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.

3Samo kompatibilni pametni telefoni.

4Zahtijeva staklo za prigušenje Sunčeve svjetlosti na nekim tržištima. Upute za navigaciju na vjetrobranskom staklu prikazuju se samo ako je Pivi Pro instaliran u vozilu.

5Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako prilagoditi fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u bilo kojem trenutku vratiti u način rada retrovizora. Prikaz nije prijenos uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.

6ClearSight Ground View ovisi o 3D Surround kameri. Prikaz nije prijenos uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.

7Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover. Potrebno je preuzeti aplikaciju Land Rover Remote iz trgovine Apple App/Google Play.

9Prosječna duljina svakodnevnih putovanja (51 km) izračunata upotrebom podataka InControl s 30 svjetskih tržišta za vozila Discovery Sport između 2019. i 2022. godine. Pretpostavlja potpuno napunjenu bateriju.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

Molimo imajte na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne značajke također se mogu razlikovati ovisno o varijanti motora i prijenosu.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim / vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.