NAČIN PUNJENJA VAŠEGA ELEKTRIČNA VOŽNJA

NAČIN PUNJENJA VAŠEGA ELEKTRIČNA VOŽNJA

Kada je u pitanju punjenje vašega plug-in hibrida (PHEV) život ne može biti jednostavniji. Ovdje je sve što trebate znati o svakodnevnom punjenju kako bi vaše vozilo bilo napunjeno potrebnom električnom energijom.

NAČIN PUNJENJA VAŠEGA ELEKTRIČNA VOŽNJA

VAŠ VIDEO VODIČ ZA PUNJENJE

Upoznajte se u tri minute s procesom punjenja svojega Land Rovera.
POGLEDAJTE FILM

PRIKLJUČCI ZA PUNJENJE PHEV-a

Za priključivanje na punionicu, vaš Land Rover PHEV koristi priključak CCS (Kombinirani sustav punjenja). Kompatibilan je s manjim brzinama punjenja izmjeničnom strujom, a na odabranim modelima velikim brzinama punjenja istosmjernom strujom. Neki drugi proizvođači automobila koriste različite sustave za punjenje kao što je CHAdeMO. Oni se manje koriste u mreži punionica i nekompatibilni su s vozilima Land Rover PHEV.

PUNJENJE IZMJENIČNOM STRUJOM (AC)

PUNJENJE IZMJENIČNOM STRUJOM (AC)

Gornji dio CCS ulaza vašega vozila koristi se za punjenje izmjeničnom strujom (do 7 kW). Priključnice koje se u njega uklapaju poznate su kao priključnice Tipa 2 i kompatibilne su s vašim kućnim punjačem, javnim AC punjačima i kućnim utičnicama.
BRZO PUNJENJE ISTOSMJERNOM STRUJOM (DC)

BRZO PUNJENJE ISTOSMJERNOM STRUJOM (DC)

Na odabranim modelima, donja polovina CCS priključka vašega vozila je 2-pinska te se kombinira s gornjim 3-pinskim dijelom da bi se osiguralo brzo punjenje istosmjernom strujom (do 50 kW), obično na autocestama i glavnim cestama. Donjem 2-pinskom dijelu može se pristupiti uklanjanjem donjeg poklopca utičnice.

KABELI ZA PUNJENJE PHEV-a

Vaš PHEV je kompatibilan s tri vrste kabela za punjenje za različite izvore energije.

KABEL ZA JAVNI I KUĆNI AC PUNJAČ (MODE 3)

KABEL ZA JAVNI I KUĆNI AC PUNJAČ (MODE 3)

Kabel za punjenje Mode 3 povezuje vaše vozilo s kućnim punjačima (zidna kutija) i javnim AC punjačima. Sadrži priključnicu Tipa 2 na oba kraja.
FIKSNI KABEL ZA BRZO DC PUNJENJE

FIKSNI KABEL ZA BRZO DC PUNJENJE

Brzi DC kabel za punjenje uvijek je priključen na javne punionice na autocestama i glavnim cestama, stoga nema potrebe za upotrebom vlastitog kabela. Za punjenje, konektor kabela mora biti uključen u oba dijela priključka CCS vašega vozila.
KUĆNI KABEL ZA PUNJENJE (MODE 2)

KUĆNI KABEL ZA PUNJENJE (MODE 2)

Kabel za punjenje Mode 2 povezuje vaše vozilo s kućnim utičnicama pomoću priključka Tipa 2 na jednom kraju i kućnog utikača na drugom kraju.

PREPORUČENE APLIKACIJE ZA PAMETNE TELEFONE

Trenutačno pristupite praćenju, kontrolama i referentnim vodičima za električna punjenje kod kuće ili na putovanju pomoću aplikacije Land Rover Remote i aplikacije Land Rover iGuide.

VODIČ O PUNJENJU NA PUTU

VODIČ O PUNJENJU NA PUTU

Aplikacija Land Rover iGuide olakšava pronalaženje i razumijevanje ključnih funkcija i kontrola vašega Land Rovera električna. Također služi i kao korisnički priručnik za vaš mobitel, čime se osigurava da je odgovor na svako pitanje o punjenju uvijek pri ruci.1
KONTROLIRAJTE I PRATITE SVOJE PUNJENJE S BILO KOJEG MJESTA

KONTROLIRAJTE I PRATITE SVOJE PUNJENJE S BILO KOJEG MJESTA

Funkcija Remote Charging u vašoj aplikaciji Land Rover Remote pruža vam izravno iz vašeg telefona potpunu kontrolu punjenja. Timeri polaska i željenog razdoblja punjenja također se mogu postaviti pritiskom na gumb.1

DODATNA PODRŠKA

POSTAVKE VAŠEGA

POSTAVKE VAŠEGA

Da biste najbolje iskoristili ključne funkcije i značajke svojega vozila, vaš prvi korak je povezivanje s vašim sustavom za informiranje i zabavu te postavljanje daljinskih kontrola vašega pametnog telefona1 .
ISTRAŽITE NAČINE VOŽNJE PHEV-a

ISTRAŽITE NAČINE VOŽNJE PHEV-a

Upoznajte se s načinima vožnje koji vam omogućavaju da vozite s izborom električne i benzinske snage.

1Samo kompatibilni pametni telefoni. Ovisno o tržišne dostupnosti platformi i mobilnog signala pružatelja usluga treće strane.

Funkcije InControl, opcije i njihova dostupnost ovisne su o tržištu - provjerite dostupnost na lokalnom tržištu i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama.

IOS je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc.

Android je žig društva Google LLC