ISTRAŽITE

RANGE ROVER
ISTRAŽITE RANGE ROVER

IZRAŽAJAN DIZAJN

PROFINJENA VANJŠTINA

PROFINJENA VANJŠTINA

U suvremenoj interpretaciji je minimalistički dizajn lišen suvišnih detalja, stvarajući elegantan, suvremen oblik.
A REFINED EXTERIOR
DISTINGUISHED DESIGN

MINIMALISTIČKA PROFINJENOST

Moderan i sofisticiran interijer, naglašen besprijekornom minimalističkom prirodom i intuitivnim pristupom relevantnoj tehnologiji.

LUKSUZNE KOŽE

Odaberite neku iz niza kvalitetnih koža, jer sve su luksuzne i profinjene prema vašim očekivanjima. Dostupne u pet boja.

ODRŽIVI MATERIJALI

Luksuzne alternative bez kože KvadratTM tkanina i UltrafabricsTM nude mekan materijal modernog izgleda.

BESPOKE ZAVRŠNI SLOJEVI

Prilagodite interijer svom osobnom stilu s izborom profinjenih obloga i nizom materijala i završnih obrada.

PROFINJENOST I LUKSUZ

PROFINJENO PUTOVANJE

PROFINJENO PUTOVANJE

Od električnih vrata* do sjedala s masažom poput vrućeg kamena – svaki aspekt Range Rovera pruža iskustvo luksuznog putovanja.
AKTIVNO PONIŠTAVANJE BUKE

AKTIVNO PONIŠTAVANJE BUKE

Sustav za aktivno poništavanje buke sljedeće generacije uklanja neželjene zvukove, vibracije i smetnje. Funkcionira putem prvih na svijetu zvučnika u naslonima za glavu koji stvaraju pojedinačne tihe zone za vrhunsku profinjenost kabine.
SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA KABINE PRO

SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA KABINE PRO

Filtriranje PM2,5 i nanoeTMX tehnologija značajno smanjuje mirise, bakterije i alergene, uključujući virus SARS-CoV-2, dok Sustav upravljanja s CO2 povećava dobrobit i budnost praćenjem razina unutar kabine.
ČETVEROZONSKI KLIMA-UREĐAJ

ČETVEROZONSKI KLIMA-UREĐAJ

Sa zasebnim kontrolama za vozača, suvozača i osobe s obje strane drugog reda sjedala, sustav Upravljanja klimatizacijom u četiri zone omogućava vam određivanje temperature i jačine strujanja zraka prema vašim osobnim željama.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

NOVA GENERACIJA PIVI PRO

NOVA GENERACIJA PIVI PRO

Nagrađivani sustav za informiranje i zabavu Pivi Pro naš je najintuitivniji sustav ikada. Objedinjava sve kontrole na jednom dodirnom zaslonu, nudi jednostavno povezivanje s pametnim telefonima i otvara mnoštvo mogućnosti povezane vožnje.
PROŽIMAJUĆI ZVUK

PROŽIMAJUĆI ZVUK

MeridianTM Signature Sound pruža realističnu reprodukciju. Subwoofer i 34 zvučnika stvaraju doživljaj prožimajućeg zvuka na svakom sjedalu uz tehnologiju MeridianTM Trifield 3D.
PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

PRAKTIČNOST POVEZANOSTI

Internetski paket pruža neprimjetno povezivanje s i ugrađenim aplikacijama kao što je Amazon Alexa. Sustav bežičnog ažuriranja softvera (SOTA) održava ažurnost vašega vozila.
KONTROLE NA STRAŽNJIM SJEDALIMA

KONTROLE NA STRAŽNJIM SJEDALIMA

Dopustite putnicima da preuzmu kontrolu nad Sustavom zabave za stražnja sjedala i značajkama udobnosti putem našeg 8-inčnog kontrolera s dodirnim zaslonom, koji je smješten u naslonu za ruke u drugom redu stražnjih sjedala Executive Class.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost vožnje i parkiranja. Načinu rada za Pomoć vozaču možete pristupiti izravno putem ažuriranog upravljača.
DIZAJNIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

DIGITALNA LED PREDNJA SVJETLA

Veća preglednost i rezolucija pružaju veću vidljivost noću. Digitalna LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL), Projekcijom slike i Prilagodljivim prednjim svjetlima koriste navigacijske podatke za preventivno praćenje ceste ispred vas.
DIZAJNIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

POJAČANE PERFORMANSE

ELEKTRIČNI HIBRID

ELEKTRIČNI HIBRID

Dostupan kao plug-in električni hibrid s produženim dometom (PHEV). Ovaj 3.0-litreni 6-cilindarski benzinski motor Ingenium s motorom od 105 kW opremljen je s inačicama P460e ili P550e. S brzim punjenjem istosmjernom električnom energijom možete napuniti do 80 posto u manje od sat vremena.

SPECIFIKACIJE ELEKTRIČNOG HIBRIDA **

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

121 KM

prema WLTP-u Očekivani stvarni domet do 94 km. 

CO2 EMISIJE (OD)

16 G/KM

Nula ispušnih emisija u EV načinu rada.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD) 

<60 MIN.

Napunite do 80 posto za manje od sat vremena pomoću brzog punjenja istosmjernom električnom energijom

VRIJEME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

5 SATI

Do 100 upotrebom kućnog punjača od 7 kW izmjenične električne energije.
KONTROLA BEZ NAPORA

KONTROLA BEZ NAPORA

Sustav Adaptive Dynamics omogućava uglađenu vožnju i izvrsnu kontrolu jer prati pokrete vozila i upravljača do 500 puta u sekundi, neprestano optimizirajući postavke amortizera.
STALOŽENA VOŽNJA

STALOŽENA VOŽNJA

Elektronički aktivni stražnji diferencijal sa zaključavanjem nudi dodatnu pogodnost većeg držanja ceste u krivinama i bolje prianjanje u terenskoj vožnji jer nadziranje proklizavanje između kotača stražnje osovine.
URAVNOTEŽENA SNAGA

URAVNOTEŽENA SNAGA

Vektorska raspodjela momenta kočenja pruža nadzirano skretanje i upravljanje u najzahtjevnijim krivinama. Elektronički diferencijal i kočioni sustav prilikom skretanja uravnotežuju raspodjelu okretnog momenta motora između četiri kotača.
OPUŠTAJUĆA UDOBNOST

OPUŠTAJUĆA UDOBNOST

Elektronički zračni ovjes priprema Range Rover za krivine, pružajući spokojnu udobnost. Dynamic Response Pro poboljšava upravljanje putem elektroničke aktivne kontrole kotrljanja (eARC), optimizirajući ponašanje na cesti.

JEDINSTVENE SPOSOBNOSTI

UPRAVLJANJE NA SVIM KOTAČIMA

Sustav upravljanja svim kotačima ugrađuje se kao standard i pruža još profinjeniju vožnju uz stabilnost pri velikim brzinama i poboljšanu okretnost pri malim brzinama. Ovim se Range Roverom upravlja bolje nego ikada.
ELEKTRONIČKI ZRAČNI OVJES

ELEKTRONIČKI ZRAČNI OVJES

Range Rover postiže uglađenu, opuštajuću vožnju podešavanjem svoje visine putem Elektroničkog zračnog ovjesa. Također spušta vozilo radi lakšeg pristupa tovarnom prostoru, a Automatska visina pristupa omogućava elegantan dolazak.
KONFIGURIRANJE PROGRAMA

KONFIGURIRANJE PROGRAMA

S mogućnošću odabira osam načina terenske vožnje, Range Rover može prilagoditi odziv sustava motora, mjenjačke kutije, diferencijala i podvozja vašega vozila upotrebom tehnologije Terrain Response 2. Mogućnost konfiguracije tehnologije Terrain Response omogućava vam da individualizirate svoje postavke sustava za terensku vožnju.

PRILAGOĐENA INDIVIDUALIZACIJA

Charente siva (Premium metalik) | Autobiography | Standard Wheelbase sa sedam sjedala

PRILAGOĐEN ILI SPREMAN ZA NARUDŽBU

Odaberite model, motor i paket specifikacija prije individualizacije vašega vozila kroz odabir boja, naplataka i opcija unutrašnjosti.
NAMIJENJENO VAMA

NAMIJENJENO VAMA

Niz opcijskih paketa i dodatne opreme. Izbor boja, naplataka i opcija krova. To je vaš Range Rover.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER

MODELI RANGE ROVER

Pogledajte cijeli raspon modela.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Profinjen. Luksuzan. Ekskluzivan.
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.

*Navedene količine izračunate su prema NEDC2 na temelju službenih ispitivanja proizvođača prema WLTP-u u skladu sa zakonodavstvom EU-a. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2 Brojke koje prikazuju emisije CO i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. NEDC2 označava količine izračunate korištenjem Vladine formule za količine prema WLTP-u koje su ekvivalentne količinama prema starim ispitivanjima prema NEDC-u. Tada se može primijeniti ispravan porezni postupak.


Pogledajte količine prema WLTP-u..
Prikazane brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonima EU-a. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2 Brojke koje prikazuju emisije CO i ekonomičnost potrošnje goriva mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema.


1 Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

2 Vaš je automobil pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti te funkcije u vašoj državi. Molimo vas da više informacija pogledate na www.android.com/auto/.

3 Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover. Potrebno je preuzeti aplikaciju Land Rover Remote iz trgovine Apple App/Google Play.

4 Za Connected Navigation je potrebna daljnja pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.

5 Zahtijeva vjetrobransko staklo za prigušenje Sunčeve svjetlosti na nekim tržištima.

6 Za ažuriranje će biti potrebna podatkovna veza.

7 Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover.

8 Mjerodavna su pravila pravedne upotrebe. Nakon iskorištenih 20 GB podataka unutar jednog mjeseca, brzina prijenosa podataka i funkcionalnost u vozilu mogu se smanjiti tijekom ostatka mjeseca.
Molimo da pojedinosti o Pravilima pravedne upotrebe koja se odnose na ovu funkciju pogledate u Odredbama i uvjetima InControl Pivi Pro na www.landrover.com/pivi-pro-terms.
Vrijeme reprodukcije ovisi o pružatelju streaminga i razlučivosti video sadržaja.
Video visoke rezolucije znatno će povećati podatkovni promet.


Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.


Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.


Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavima / vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.


Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc.
Android Auto je žig društva Google LLC. Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.
NanoeTM je žig društva Panasonic Corporation.