NAŠ GLOBALNI PROGRAM DIPLOMATSKE PRODAJE

Naš globalni program diplomatske prodaje nudi pristup globalnim specifikacijama vozila, ekskluzivnim cijenama, namjenskom servisnom timu i podršci s punim jamstvom.

NAJVIŠA RAZINA LUKSUZA I USLUGE

Osmišljen imajući vas na umu, naš diplomatski program osigurava da kvalificirane osobe imaju pristup svim specifikacijama vozila za njihovo područje i mogu uživati u opcijama isporuke diljem svijeta. Također nudi pristup povlaštenim cijenama za kvalificirane pojedince i posebnu servisnu podršku uz pomoć našeg partnera u globalnoj diplomatskoj prodaji AM Capurro.

Da biste se kvalificirali za ovu uslugu, morate biti diplomat, član međunarodne organizacije koja predstavlja svoju državu u inozemstvu ili diplomatske misije, a kupujete vozilo za službenu upotrebu.

ZAHTJEV I KONTAKTNI PODACI ZA VOJNO OSOBLJE

Za više informacija o podobnosti i uslugama za vojno osoblje, molimo vas da se obratite našem nadležnom kontaktu za vaše tržište. Naš tim stoji na raspolaganju s odgovorima na sva pitanja koja biste mogli imati o kriterijima kvalificiranosti i potrebnoj dokumentaciji.

PODOBNE ORGANIZACIJE

OTVORI SVE
Međunarodno koordinirane organizacije
Specijalizirane ustanove i institucije organizacije UN-a
Europska komisija
Ostale međunarodne organizacije

EKSKLUZIVNE CIJENE

Diplomatski program pruža povlaštene cijene kvalificiranim pojedincima. Kao diplomat, imate pravo na niz smanjenja cijena i poreznih izuzeća.

ISPORUKA DILJEM SVIJETA I BRZA ISPORUKA SA ZALIHA

Sva vozila koja isporučuje AM Capurro u skladu su sa zahtjevima svakog pojedinog tržišta. Uključuje i potpuno transportno osiguranje. Vaše vozilo bit će isporučeno sigurno i brzo uz naše špediterske i logističke partnere. Imamo širok raspon vozila na zalihi koja se mogu isporučiti u kratkom roku.

BRZ ODAZIV PREMA KUPCIMA

Brzo odaziv prema kupcima i kratko vrijeme isporuke su dva elementa na koja je AM Capurro ponosan. Naš tim odgovorit će na vaš upit u roku od 4 sata unutar radnog vremena i dostaviti vam ponudu u roku od 1 radnog dana.

NAMJENSKA SLUŽBA ZA PODRŠKU POSLIJE KUPNJE

Za preporuke vozila i specijaliziranu pomoć poslije kupnje, možete se obratiti specijaliziranom prodajnom odjelu tvrtke AM Capurro. Namjenski postprodajni tim Jaguar Land Rovera bit će dostupan tijekom trajanja vašeg vlasništva nad vozilom.

AM CAPURRO, NAŠ PRODAJNI PARTNER ZA DIPLOMATSKO OSOBLJE.

Namjenski tim tvrtke AM Capurro može vam dati sve pojedinosti o asortimanu modela Land Rover i pružiti vam pomoć u odnosu na sve aspekte postupka prodaje za diplomatsko osoblje.

OBRATITE SE TVRTKI AM CAPURRO

Za više informacija, obratite se timu tvrtke AM Capurro i posjetite njihovu internetsku stranicu.
SAZNAJTE VIŠE