DEFENDER 130

DEFENDER 130

PROSTOR ZA ZAJEDNIČKU PUSTOLOVINU
POGLEDAJTE FILM

DIZAJN VANJŠTINE

Trenutačno prepoznatljiv profil naglašen vrhunski realiziranim dizajnom. Defender 130 objedinjava formu i funkciju kako bi postigao samopouzdan izgled.

PRIMJETNA PRISUTNOST

S impresivnim dimenzijama od 5,358 mm od njegove prednjice do rezervnog kotača, nemoguće ga je ne primijetiti. Njegov ekspanzivni dizajn privlači pažnju i izvan ceste i na cesti. Defender 130 je vrhunska kombinacija prostora i sposobnosti.

OSJEĆAJ PROSTRANOSTI

Klizni panoramski krov obasjava prva dva reda sjedala prirodnom svjetlošću, dok dodatni stakleni krov, jedinstven za Defender 130, osigurava da putnici u trećem redu imaju isto autentično iskustvo Defendera baš kao da su bilo gdje drugdje u vozilu.

PREMIUM NAGLASCI

Od njegovog svrhovitog stava do njegovih minimalističkih, sofisticiranih površina, sve u vezi Defendera 130 odiše tihim samopouzdanjem. Poklopac rezervnog kotača u boji karoserije pridonosi dosljednoj i svrhovitoj estetici njegova dizajna.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Uz treći red sjedala, Defender 130 nudi najbolji prostor u klasi za do osam putnika. U unutrašnjosti, jedinstveni detalji još više naglašavaju dizajn.

DIZAJNERSKI DETALJI

DIZAJNERSKI DETALJI

Nevjerojatno prostrana, unutrašnjost Defendera 130 dizajnirana je za stvaranje svrhovitog, ali premium interijera, s dodanim dizajnerskim detaljima kao što su detalji Noble Chrome i drvene obloge.
DODIRNI ZASLON OD 11,4 INČA

DODIRNI ZASLON OD 11,4 INČA

Opremljen dodirnim zaslonom od 11,4 inča. Prošireni zaslon i povećana svjetlina sučelja od zakrivljenog stakla prikazuju još više rute ispred vas tijekom navigacije.
LUKSUZNE KOŽE

LUKSUZNE KOŽE

Dostupne u nizu opcija, uključujući Vintage Tan i Svijetlo Oyster perforiranu kožu Windsor koja će interijer vašega Defendera 130 podići na višu razinu.

UDOBNOST I PRAKTIČNOST

Bez obzira kamo putujete, bez obzira s kim putujete, izvucite najviše moguće iz svoje pustolovine.

UDOBNOST TREĆEG REDA

UDOBNOST TREĆEG REDA

Bez obzira na to gdje sjedite u Defenderu 130, udobnost je beskompromisna. Putnici u trećem redu uživaju u najboljem prostoru za noge i širini jastuka u klasi, kao i u držačima za čaše, naslonima za ruke i priključcima za punjenje USB-C.
STANDARDNE ZNAČAJKE

STANDARDNE ZNAČAJKE

Defender 130 dolazi s nizom unutarnjih značajki kao standardom koje će vam pružati podršku na vašem putovanju, kao što su dodirni zaslon od 11,4 inča, središnja konzola, podne prostirke i luksuzni prtljažni prostor s tepihom.
ČETVEROZONSKI KLIMA-UREĐAJ

ČETVEROZONSKI KLIMA-UREĐAJ

Trozonski klima-uređaj osigurava grijanje i hlađenje u sve tri zone, dok Četverozonski klima-uređaj nudi neovisne kontrole u sva tri reda sjedala.
PRAKTIČAN PRTLJAŽNI PROSTOR

PRAKTIČAN PRTLJAŽNI PROSTOR

Čak i s upotrebom tri reda sjedala, Defender 130 ima prostora za vašu prtljagu. Za te dodatne dijelove opreme, sklopite treći red i poslužite se sa zadivljujućih 1.232* litara prtljažnog prostora.

OPCIJE PAKETA

Dodatno individualizirajte svoj Defender uz naš izbor paketa vanjštine.

PAKETI VANJŠTINE

PAKETI VANJŠTINE

Defender 130 je vrlo prilagodljiv. Među opcijama dostupna su četiri paketa vanjštine:
– Paket Black – Paket Bright – Paket Extended Black – Paket Extended Bright
Pomoću konfiguratora kreirajte svoj savršeni Defender 130.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

PAKETI DODATNE OPREME

Neograničene mogućnosti. Da biste poboljšali svoj svijet, odaberite među četiri paketa u nastavku.

PAKET EXPLORER

PAKET EXPLORER

Utabajte vlastite staze, bez obzira kakav je teren. Paket Explorer oprema Defendera tako da prkosi konvencijama i osvaja još neosvojene krajolike.
PAKET ADVENTURE

PAKET ADVENTURE

Istražite svoje strasti na novim prostorima. Paket Adventure oprema Defendera tako da vas odvede s utabanih staza na prirodna igrališta.
PAKET COUNTRY

PAKET COUNTRY

Ponesite najblatnije čizme. Paket Country oprema Defendera tako da usvoji prirodu i svako putovanje učini uistinu nezaboravnim.
PAKET URBAN

PAKET URBAN

Osvojite betonsku džunglu. Paket Urban oprema Defendera tako da se ističe u urbanim prostorima privlačnim stilom, samopouzdanjem i staloženošću.

ULTIMATIVNA PERSONALIZACIJA

Učinite više od vašeg svijeta. S Defenderom možete potpuno personalizirati vozilo kako bi odgovaralo vašem životnom stilu.
ISTRAŽITE ULTIMATIVNU PERSONALIZACIJU

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI LAND ROVER DEFENDER

MODELI LAND ROVER DEFENDER

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA

GALERIJA

Naša vozila oduvijek su se odlikovala pomnom pažnjom za detalje.
POGLEDAJTE GALERIJU

*Zapremnina mjerena tekućinama je industrijski standard, koji se mjeri punjenjem prtljažnog prostora tekućinom.