Range Rover Velar

Range Rover Velar

AVANGARDNI RANGE ROVER. SADA DOSTUPAN I U IZVEDBI PLUG-IN HYBRID.
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI ZATRAŽI PONUDU
Dostupna vozila: 21
Range Rover Velar
R-DYNAMIC S D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1999cc 2023
2023 new  Range Rover Velar Portofino Blue D200 AWD AUTOMATIC MHEV R-DYNAMIC S
Kilometraža
km
Motor
Dizel Mild hybrid (MHEV)
Snaga
200 kw
Cijena
649,182.3 HRK
86,160 EUR
Prikaži detalje
Range Rover Velar
R-DYNAMIC S D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1999cc 2021
2021 new  Range Rover Velar Santorini Black D200 AWD AUTOMATIC MHEV R-DYNAMIC S
Kilometraža
km
Motor
Dizel Mild hybrid (MHEV)
Snaga
204 kw
Cijena
649,182.3 HRK
86,160 EUR
Prikaži detalje
Range Rover Velar
R-DYNAMIC S D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1999cc 2021
2021 new  Range Rover Velar Firenze Red D200 AWD AUTOMATIC MHEV R-DYNAMIC S
Kilometraža
km
Motor
Dizel Mild hybrid (MHEV)
Snaga
204 kw
Cijena
660,428.92 HRK
87,653 EUR
Prikaži detalje
Range Rover Velar
R-DYNAMIC SE D200 AWD AUTOMATIC MHEV 1999cc 2023
2023 new  Range Rover Velar Eiger Grey D200 AWD AUTOMATIC MHEV R-DYNAMIC SE
Kilometraža
km
Motor
Dizel Mild hybrid (MHEV)
Snaga
204 kw
Cijena
678,974.05 HRK
90,114 EUR
Prikaži detalje

DIZAJN VANJŠTINE

Profinjen, moćan prednji dio, preko elegantnog, neprekinutog struka, koji kulminira napetim i elegantno suženim stražnjem dijelom.

Kliknite za interakciju

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Uronite u Range Rover Velar. Očekuje vas mirno utočište i elegantna jednostavnost.

PROFINJENA UNUTRAŠNJOST

PROFINJENA UNUTRAŠNJOST

Naglasite svoj Range Rover Velar prekrasnim materijalima sjedala, poput perforirane Windsor kože, antilopa ili Premium tkanine.
MAJSTORSTVO IZVEDBE INTERIJERA

MAJSTORSTVO IZVEDBE INTERIJERA

Dostupan je niz suvremenih materijala za završne slojeve koji dodatno uzdižu interijer vašeg automobila, a zadovoljit će i najprobirljivije ukuse. Vašim putnicima jamči se udobno putovanje dok se upoznaju sa sjedalima od Windsor kože s prepoznatljivim uzorkom Cut Diamond.
DVODIJELNI NASLON ZA RUKU

DVODIJELNI NASLON ZA RUKU

Unutar Range Rovera Velar pronaći ćete praktične i profinjene detalje koji jednostavno imaju smisla, poput dvodijelnih kliznih naslona za ruke koji funkcioniraju neovisno – jednostavno prilagodite, sjednite i opustite se.

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

PROFINJENOST I LUKSUZ

PROFINJENOST I LUKSUZ

Kombinirajući suvremeni luksuz s proslavljenom profinjenošću, uživat ćete u svakom putovanju u Range Roveru Velar.
TEHNOLOGIJA

TEHNOLOGIJA

Brzo pronađite ono što tražite, a da se ne izgubite u izbornicima, zaslonima i skrivenim funkcijama. Sustav za informiranje i zabavu u Range Roveru Velar, Pivi, ima intuitivno sučelje s dodirnim zaslonom, za veću učinkovitost i veći užitak.
PERFORMANSE

PERFORMANSE

Od snage i čistog užitka u vožnji do uštede goriva i profinjenosti, postoji motor za vas. Cijeli naš asortiman sadrži tehnologiju Stop/Start, a dostupan je i izbor benzinskih i dizelskih motora koji su opremljeni tehnologijom blagog hibrida (MHEV).

ODABERITE SVOJ MODEL

Otkrijte svoj idealni Range Rover Velar.

RANGE ROVER VELAR 

RANGE ROVER VELAR 

Range Rover Velar predvodnik je reduktivnog dizajna. Čisto, elegantno i izražajno- ovo vozilo ima upečatljiv, suvremen stav. Spajanjem profinjene snage i elegancije bez napora postiže se izvrstan efekt u ovom izvanrednom primjeru suvremenog automobilskog dizajna.
RANGE ROVER VELAR S

RANGE ROVER VELAR S

Spajajući neusporedivu profinjenost s modernističkim dizajnom, Range Rover Velar S dolazi s Premium LED prednjim svjetlima s prepoznatljivim dnevnim svjetlima, perforiranim kožnim oblogama sjedala i cjelokupnom fleksibilnošću paketa Online s podatkovnim paketom*.
RANGE ROVER VELAR SE

RANGE ROVER VELAR SE

Vrhunski dizajn, na još višoj razini. Ultramoderni Range Rover Velar SE naglašen je Sjajno svjetlucavim srebrnim 20-inčnim naplatcima Style 7014 i nudi dodatni mir uz pomoć paketa Pomoći za mrtvi kut i Prilagodljivog tempomata.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

Range Rover Velar R‑Dynamic ima svrsishodan stav, s Burnished bakrenim naglascima odbojnika, otvorima na poklopcu motora i bočnim otvorima koji uvelike pridonose njegovu sofisticiranom suvremenom izgledu. Oznaka na poklopcu motora, natpis na vratima prtljažnika i rešetka imaju završnu obradu Shadow Atlas.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

Range Rover Velar R-Dynamic SE odiše snagom i sofisticiranošću. S 20-inčnim Satenski tamnosivim naplatcima Style 1032 i matričnim LED prednjim svjetlima s prepoznatljivim dnevnim svjetlima, nemoguće je ne privlačiti poglede. Također ćete pronaći pametne značajke kao što je paket pomoći za mrtvi kut.
RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Naglasite kombinaciju stila i sadržaja uz Range Rover Velar R-Dynamic HSE. Poželjni dodaci kao što su 21-inčni Satensko tamnosivi naplatci Style 5109 i sjedala od perforirane Windsor kože upareni su sa zvučnim sustavom MeridianTM 3D Surround te funkcijama Paketa pomoći vozaču.
RANGE ROVER VELAR EDITION

RANGE ROVER VELAR EDITION

Ionako poznat po svom avangardnom izgledu, Range Rover Velar Edition radi još korak dalje. Klizni panoramski krov, Crni kontrastni krov i Crni detalji predstavljaju novu razinu progresivnog dizajna – savršeno nadopunjenog 20-inčnim Crnim naplatcima. Dostupan s raznim bojama i završnim slojevima vanjštine.

PLUG-IN HYBRID

Sastoji se od 4-cilindarskog benzinskog motora 2,0 Si4 300 KS 4WD i eMotora od 143 KS (105 kW). Osnovna tehnologija svakim danom postaje sve pametnija i održivija.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER VELAR

MODELI RANGE ROVER VELAR

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA

GALERIJA

Vrhunska vještina izrade Range Rovera Velar.
POGLEDAJTE GALERIJU

Pogledajte brojke prema WLTP-u
Navedene brojke rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

*Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje jednogodišnju pretplatu koja se može produžiti nakon početnog roka koji savjetuje vaš prodavač Land Rovera.

Meridian je registrirani zaštitni znak tvrtke Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj s tri polja je žig tvrtke Trifield Productions Ltd.

Molimo da imate na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne funkcije se također mogu razlikovati ovisno o specifikacijama vozila ili prijenosu.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali upotrebljavati funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.