LAND ROVER DEFENDER

MODELI

STILOVI KAROSERIJE

Oblik i duljina vozila doprinose njegovom općem dojmu.

MODELI

Skup jedinstvenih značajki određuje izgled i dojam svakog modela.

PAKETI SPECIFIKACIJA

Svaki paket nudi dodatne specifikacije i ekskluzivne značajke.

IZDANJA

Ekskluzivna interpretacija vozila. Ograničena vremenom ili brojkama.

ODABERITE SVOJ MODEL

DEFENDER 90
DEFENDER

DEFENDER 90 SE

Od 103,882 EUR / 782,714 HRK s PDV-om i PPMV-om
Bolja preglednost svugdje. Značajke su dodatne uz Defender 90 S.
Pregled specifikacija

Pregled specifikacija

3.0 I6 400 PS AWD Auto MHEV

Maksimalna snaga (kW/KS)

294 / 400

Najveća brzina km/h

191‡

Ubrzanje 0 - 100 km/h

6,0
Ključne značajke

Ključne značajke

VANJSKE ZNAČAJKE
  • Premium LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL)
  • Prednja svjetla za maglu
  • Automatska razina prednjih svjetala
NAPLATCI I GUME
  • 20" Style 5094
UNUTRAŠNJE ZNAČAJKE
  • Premium osvjetljenje kabine
SJEDALA I UNUTRAŠNJA OPREMA
  • Prednja sjedala Resist s elektroničkom memorijom podesiva na 12 načina s naslonima za glavu ručno podesivima na 2 načina
SUSTAV ZA INFORMIRANJE I ZABAVU
  • Zvučni sustav MeridianTM od 400 W s 10 zvučnika i subwooferom
POMOĆ VOZAČU
  • Paket pomoći za mrtvi kut

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Otkrijte vožnju s plug-in hibridom.
SAZNAJTE VIŠE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I DODATNA OPREMA

OPCIJE I DODATNA OPREMA

Individualizirajte svoj Land Rover Defender.
POGLEDAJTE OPCIJE I DODATKE
PAKETI DODATNE OPREME

PAKETI DODATNE OPREME

Odaberite među četiri paketa.
ISTRAŽITE PAKETE DODATNE OPREME

Najveća brzina je 209km/h ako je opremljen kotačima od 22"

‡‡U kombinaciji s električnim motorom.

Najveća brzina je 191 km/h ako je opremljen kotačima od 20“.

119" Style 6009 je standard uz motor D300 i P400e.
2Središnja konzola s naslonom za ruke je standard uz motor P400e.
3Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.
4Samo kompatibilni pametni telefoni. Vaš je automobil pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay. Vaš je automobil pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti te funkcije u vašoj državi. Molimo vas da pogledate https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ za više informacija. Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Google Play Store je žig društva Google LLC.

5Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Potrebno je preuzeti aplikaciju Remote iz trgovine Apple App Store/Google Play. Samo za kompatibilne pametne telefone.

6Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Standardna 1-godišnja pretplata, koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.

7Elektronički zračni ovjes s tehnologijom Adaptive Dynamics je standard uz P400e.

8Podložno lokalnim propisima. Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako prilagoditi fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u bilo kojem trenutku vratiti u način rada retrovizora. Prikaz nije prijenos u živo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.

7Zahtijeva staklo za prigušenje Sunčeve svjetlosti na nekim tržištima. Upute za navigaciju na vjetrobranskom staklu prikazuju se samo ako je Pivi Pro instaliran u vozilu.

Kapacitet nosivosti krova u modelima Defender V8 je 0 kg. Opcije dodatne opreme su ograničene, molimo vas da se za detalje obratite vašem lokalnom ovlaštenom prodavaču Land Rover.

Molimo da imate na umu da se standardne značajke mogu zamijeniti pri odabiru alternativnih razina opreme. Standardne funkcije mogu se također razlikovati ovisno o zemlji kupnje, inačici motora i prijenosu.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.

Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i uređaj s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.