ODABERITE PRAVU SNAGU
ZA SEBE

ODABERITE PRAVU SNAGU   ZA SEBE

Jeste li znali da način vaše vožnje, površine na kojima vozite i udaljenost koju prevozite mogu uvelike utjecati na performanse i učinkovitost vašega vozila? Primjerice, za redovno putovanje na posao i s posla u gradskoj gužvi obično će biti od koristi drukčija vrsta snage u odnosu na uobičajena putovanja autocestom ili česte vuče. 


Ovdje vam možemo pomoći da pronađete pravi odgovor za potrebe vaše vožnje.

VRSTE LAND ROVEROVE SNAGE

ŠTO JE ELEKTRIČNI AUTOMOBIL

ŠTO JE ELEKTRIČNI AUTOMOBIL

Električna vozila pokreću elektromotor i baterija. Umjesto točenja goriva na benzinskoj postaji, održavate svoj automobil napunjenim putem kućnog punjača. Na putovanju možete uživati u brzom DC punjenju na javnim punionicama.
ŠTO JE ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

ŠTO JE ELEKTRIČNI HIBRID (PHEV)

Plug-in električna hibridna vozila (PHEV) kombiniraju benzinski i električni motor, što znači da je kućno punjenje opcijsko. Prebacite se s potpuno električnog putovanja na posao i s posla s nula ispušnih emisija na kombinaciju benzina i električne energije na duljim putovanjima.
ŠTO JE BLAGI HIBRID (MHEV)

ŠTO JE BLAGI HIBRID (MHEV)

Bez potrebe za punjenjem, blaga hibridna električna vozila (MHEV) unaprjeđuju učinkovitost svojih motora ponovnom upotrebom energije prikupljene usporavanjem i regenerativnim kočenjem. Svestrani su i nude opcije za različite stilove vožnje.

POMOZITE MI ODABRATI

Odgovorite na pet kratkih pitanja o svojim vozačkim navikama da biste vidjeli treba li vaše sljedeće vozilo biti  električni hibrid ili blagi hibrid.

  • HOĆE LI VAŠ AUTOMOBIL BITI U VAŠEM VLASNIŠTVU ILI VLASNIŠTVU VAŠE TVRTKE?