PODRŠKA ZA PIVI I PIVI PRO

PODRŠKA ZA PIVI I PIVI PRO

KAKO KORISTITI INFOTAINMENT SUSTAV I INTERNETSKE USLUGE NA VAŠEM NOVOM LAND ROVERU

KAKO KORISTITI PIVI, PIVI PRO I INTERNETSKE USLUGE

PODATKOVNI PAKET

PODATKOVNI PAKET

Uz važeću pretplatu, Pivi Pro1 osiguravaju sve podatke koje trebate za još povezanije putovanje. Trogodišnja pretplata za Connected Navigation Pro1 vam daju pristup svemu što biste mogli zaželjeti u vašoj pustolovini.

POKRETANJE

PODEŠAVANJE ZA INCONTROL
 PRATITE ČAROBNJAKA ZA POKRETANJE

POVEŽITE SVOJE KORISNIČKE RAČUNE I UREĐAJE

POVEŽITE SVOJE KORISNIČKE RAČUNE I UREĐAJE

POVEŽITE SVOJE KORISNIČKE RAČUNE

Iskoristite u potpunosti svoj Paket2 povezivanjem svog korisničkog računa InControl kako biste mogli pretraživati i povezati sadržaje i usluge treće strane. Iz ladice s aplikacijama sustava Pivi Pro odaberite sličicu „Connect Accounts“ (Poveži račune) i potražite aplikaciju koju želite povezati. Možete skenirati QR oznaku svojim pametnim telefonom ili odabrati „Email Me“ (Pošalji mi e-poštu) kako biste poslali poveznicu na stranicu za prijavu na svoju adresu e-pošte.

Nakon povezivanja, odmah možete započeti koristiti ovu uslugu u svom vozilu. Povezane usluge će biti prikazane sličicom u ladici s aplikacijama, kao izvor u media playeru.
APLIKACIJA INCONTROL REMOTE

IGUIDE

Aplikacija iGuide je virtualni vodič i digitalni priručnik uputa za rukovanje koji vam olakšava pronalaženje i shvaćanje ključnih funkcija i načina upravljanja vašim novim Land Roverom i sustavom InControl – sve putem vašeg mobilnog uređaja, osiguravajući da su vam odgovori na sva vaša pitanja uvijek nadohvat ruke. Potražite „Land Rover iGuide“ u AppStoreu ili Google Play Storeu kako biste preuzeli ovu aplikaciju.

UČESTALA PITANJA

KAKO OSVJEŽAVAM KARTE NAVIGACIJSKOG SUSTAVA?

Ukoliko postoji aktivna pretplata za povezanu navigaciju1, karte će se automatski osvježavati. Pretplata za povezanu navigaciju je obično uključena za početni jamstveni rok, dok vam obnova pretplate omogućava nastavak automatskog osvježavanja karata.

KOLIKO BLUETOOTH UREĐAJA MOŽE BITI SPOJENO ILI ZDRUŽENO?

Moguće je združiti ukupno 10 Bluetooth uređaja, odnosno dva uređaja istovremeno – to mogu biti telefoni ili medijski uređaji. Prvi uređaj združen na Pivi/Pivi Pro1 će se smatrati vašim primarnim uređajem. To je moguće izmijeniti u postavkama, tako da krenete na Settings > All > Connectivity > Bluetooth > i kliknete na uređaj koji želite izmijeniti.

KAKO MOGU OBNOVITI USLUGE INCONTROL?

Kada istekne rok za usluge InControl, dobit ćete e-poštu s poveznicom kojom možete obnoviti usluge InControl. Ako ne dobijete ovu e-poštu ili ako je poveznica istakle, molimo vas da se obratite Službi za korisnike.

KAKO MOGU OBRISATI SVOJE OSOBNE PODATKE?

Prije nego prodate svoje vozilo, trebate obrisati podatke o vozilu iz korisničkog računa InControl. Prijavite se na portalu InControl, odaberite „Vehicle Setting“(Postavke vozila) na desnoj strani prikaza i odaberite izbornik „Remove Vehicle“ (Obriši vozilo). Kliknite na „Remove Vehicle“ kako biste obrisali sve podatke o vozilu sa svog korisničkog računa InControl. Sustav će vas tražiti lozinku za korisnički račun InControl. U Pivi/Pivi Pro1, krenite na Settings > All > Profile Settings kako biste odabrali profil koji želite obrisati. Ako ste nedavno kupili rabljeno vozilo, molimo vas da se obratite Prodavaču.

TREBAM LI IMATI SIM KARTICU ZA MOBILNE PODATKE?

Ne, vaše vozilo se isporučuje s umetnutom SIM karticom koja vam omogućava korištenje:

1.    Internetske usluge sustava Connected Navigation1

Ove usluge zahtijevaju važeću pretplatu. Podatkovni promet je uključen u pretplatu, pa nije potreban dodatni ugovor ili SIM kartica dok god ova pretplata vrijedi.

KAKO MOGU ODABRATI DRUKČIJI PRIKAZ KARTE NA VIRTUALNOJ PLOČI S INSTRUMENTIMA?

Za promjenu prikaza na interaktivnoj ploči s instrumentima, pristupite postavkama preko tipki na upravljaču. Mogu biti dostupne i druge preferencije prikaza za vozača, ovisno o vozilu. Njima se može pristupiti sljedećom putanjom: Pivi Pro Settings > Navigation > Driver Display.

KAMO DALJE?

INTERNETSKA STRANICA MY LAND ROVER INCONTROL

INTERNETSKA STRANICA MY LAND ROVER INCONTROL

Prijavite se u svoj korisnički račun InControl.
ISTRAŽI NOVI DEFENDER

ISTRAŽI NOVI DEFENDER

Ozbiljno sposoban, spreman za bilo što.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da kod lokalnog Prodavača potražite više pojedinosti ili da konfigurirate svoje vozilo online.

Vozači trebaju koristiti sustave u automobilu samo kada to mogu činiti na siguran način. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.

Funkcije sustava Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana te njihova dostupnost ovisi o tržištu – raspitajte se kod svog Land Rover Prodavača o raspoloživosti na lokalnom tržištu i svim uvjetima. Neke funkcionalnosti zahtijevaju pretplatu koju će biti potrebno obnoviti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg Prodavača. Pokrivenost mobilnih mreža nije moguće jamčiti posvuda. Informacije i slike prikazane u vezi s tehnologijom InControl, uključujući prikaze ili filmove, podložne su osvježavanju softvera, nadzoru verzija te drugim sistemskim odnosno vizualnim izmjenama, u ovisnosti o odabranim opcijama.

Apple CarPlay je zaštićeni žig Apple Inc. Apple Inc, važe uvjeti za krajnjeg korisnika.

Android Auto je zaštićeni žig Google LLC.

1 Connected Navigation zahtijeva daljnju pretplatu nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.

2Može vrijediti politika poštene uporabe. Standardna 1-godišnja pretplata koju je moguće produžiti nakon početnog razdoblja, prema savjetu vašeg prodavača Land Rovera.

3Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

4Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti pojedinih funkcionalnosti u vašoj zemlji, molimo vas da više informacija potražite na www.android.com/auto/ .

5 Remote sadrži usluge s pretplatom koje je moguće produžiti nakon početnog razdoblja prema preporuci vašeg Land Rover prodavača. Aplikaciju Remote ćete trebati preuzeti s Apple App Storea/Google Play Storea.​

6Vrijedi politika poštene uporabe. Nakon iskorištenih 20GB podatkovnog prometa unutar jednog mjeseca, brzina i funkcionalnosti podatkovnog prometa iz vozila se mogu smanjiti u ostatku mjeseca.