SAMOSTALNA REGISTRACIJA ZA LAND ROVER INCONTROL


Ako vas vaš prodavač nije registrirao za profil, molimo vas slijedite idućih nekoliko koraka kako biste registrirali, povezali i aktivirali vaše InControl sadržaje. Prije nego počnete, molimo vas osigurajte potpuni pristup vozilu te da je ono parkirano vani, na području s dobrom internetskom mrežom, te da imate registracijski broj pri ruci. Također će vam trebati i VIN-broj (Vehicle identification number - Identifikacijski broj vozila), koji ćete naći na lijevoj strani vjetrobranskog stakla ili u priručniku za korištenje vozila.

 • 1. KORAK
  1. KORAK

  Posjetite web-stranicu My Land Rover InControl i otvorite profil unosom vaše e-mail-adrese za registracijski e-mail koji će vam biti poslan. Kliknite na sigurni link u e-mailu koji ste primili i slijedite upute za postavke na zaslonu.

  POSJETITE MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICU
 • 2. KORAK
  2. KORAK

  Nakon toga bit ćete zatraženi da povežete vaše Land Rover vozilo s vašim profilom kako biste potvrdili da ste vlasnik ili ovlašteni korisnik vozila. Kako biste ovo učinili, trebat ćete pristupiti vašem vozilu u 60 minuta da biste upotpunili set-up prije ponovnog pokretanja procesa.

 • 3. KORAK
  3. KORAK

  Molimo vas unesite detalje o vozilu i prihvatite pravne uvjete. Uz to, u ovoj etapi moći ćete uključiti funkciju Journeys.

LAND ROVER INCONTROL REMOTE APLIKACIJA ZA PAMETNE TELEFONE


Jednom kad ste završili proces aktivacije, možete preuzeti i prijaviti se na Remote aplikaciju za pametne telefone koristeći podatke vašeg profila. Aplikacija je besplatna i sadrži demonstracijsku verziju.

MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICA

 • DODAJTE VOZILO NA VAŠ PROFIL
  DODAJTE VOZILO NA VAŠ PROFIL

  Prije nego počnete, molimo osigurajte da imate potpuni pristup vozilu, da je ono parkirano vani, na području s dobro povezanom internetskom mrežom, te da vam je registracijski broj pri ruci. Uz to, trebat će vam i VIN-broj (Vehicle identification number - Identifikacijski broj vozila), koji ćete naći na lijevoj strani vjetrobranskog stakla ili u priručniku za korištenje automobila.
  Kako biste dodali vozilo na vaš profil, molimo vas prijavite se i odaberite funkciju Add Vehicle (Dodaj vozilo). Zatim slijedite upute na zaslonu kako biste povezali vozilo s vašim profilom.

  My Land Rover InControl
 • UKLONITE VOZILO IZ VAŠEG PROFILA
  UKLONITE VOZILO IZ VAŠEG PROFILA

  Ako želite prodati, zamijeniti ili prenijeti vlasništvo vašeg Land Rover vozila privatno, morate ukloniti vaše vozilo iz vašeg InControl profila. Kako biste ovo učinili, prijavite se na My Land Rover InControl, odaberite funkciju Vehicle Settings (Postavke vozila) i pritisnite dugme Remove Vehicle (Ukloni vozilo).
  Ako imate ikakve dodatne InControl prijave ili značajke, one će biti prenesene novom vlasniku vozila u preostalom vremenu prijavljenog razdoblja. To će biti podložno odluci novog vlasnika nakon što on ispuni postavke InControl profila.

  My Land Rover InControl

LAND ROVER INCONTROL PODRŠKA

 • MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICA
  MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICA

  Registrirajte se i prijavite se na My Land Rover InControl web-stranicu kako biste postavili vaše preferencije i upravljali vašim InControl sadržajima.

  POSJETITE MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICU
 • LAND ROVER INCONTROL PODRŠKA
  LAND ROVER INCONTROL PODRŠKA

  Sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u slučaju ikakvih nedoumica ili kako bismo vas detaljnije informirali o Land Rover InControl sustavu.

  Kontaktirajte nas
 • UVJETI I ODREDBE
  UVJETI I ODREDBE

  Pristupite Land Rover InControl uvjetima i odredbama te dokumentima o zaštiti privatnosti sa Land Rover web-stranice za vašu zemlju.

  Pogledajte uvjete i odredbe.