- Pogledajte podatke vozila na daljinu, od razine goriva do statusa vrata i prozora, preko Vehicle Status Information značajke
- Pratite vaše troškove pomoću Journey History
- Podesite unaprijed savršenu temperaturu u unutrašnjosti pomoću Remote Climate Control
- Brzo pronađite vaš Jaguar na punom parkiralištu pomoću Remote Beep i Flash značajki
- Osigurajte vaš auto na daljinu pomoću Remote Lock i Unlock značajki.


Ukoliko odaberete Remote Essentials ili Remote Premium, biti ćete u mogućnosti pronaći informacije o zdravlju i statusu vašeg Land Rover-a na vašem pametnom telefonu, dok komunicirate na daljinu.

Ovisno koju opciju ćete odabrati, ove usluge omogućavaju vam da zaključate/otključate vrata, ugrijete/ohladite auto na daljinu koristeći funkciju kontrole klimatizacije*, brže pronaći vaš Jaguar koristeći Beep i Flash funkcije i ostalo.

Remote Essentials je skoro uvijek standard ali provjerite s vašim prodavateljem. Remote Premium je dio Connect ili Connect Pro opcija. Trebati ćete odlučiti želite li kupiti Remote Premium kao dio paketa za povezivanje.

Remote Essentials i Remote Premium uključuju::

INFORMACIJE O STATUSU VOZILA
Provjerite trenutnu razinu goriva i autonomiju i status vrata, pozicije prozora i brava. Pogledajte zadnju lokaciju parkiranja vašeg Jaguara i pronađite put natrag do njega pomoću smjernica za pješake.

UPOZORENJA ZA ODRŽAVANJE VOZILA
Moći ćete vidjeti pitanja u vezi održavanja - na primjer niska razina fluida - i dobiti savjet što učiniti dalje.

POVIJEST PUTOVANJA
Ova uključena funkcija može automatski spremati povijest vaših putovanja uključujući statistiku rute i kilometraže. Ova informacija može se izvesti emajlom u Excel formatu za potrebe obrade troškova.

U nastavku, Remote Premium uključuje:

KONTROLA KLIMATIZACIJE NA DALJINU
Pripremite vašLand Rover unaprijed podešavanjem temperatura kako biste se vi i vaši putnici osjećali ugodno od trenutka ulaska u vozilo. Sustav se aktivira sa startanjem motora na daljinu*.

PREKLOPNA SJEDALA NA DALJINU
Kreirajte unutrašnjost prilagođavajući je vašim željama, unaprijed odabirajući preklopna sjedala, ukoliko, na primjer, planirate veći teret.**

REMOTE BEEP AND FLASH
Ova značajka pali na daljinu četiri žmigavca, kratka prednja svjetla i zvučni signal vašeLand Rover-a kako bi vam pomogla pronaći vaše vozilo na punom parkiralištu.

ZAKLJUČAVANJE I OTKLJUČAVANJE NA DALJINU
Zaključajte ili otključajte vaša vrata na daljinu klikom na dugme. Jednostavno pritisnite ‘lock’ dugme na Vehicle Security zaslonu od InControl Remote Smartphone App aplikacije pametnog telefona kako biste zaključali vrata, aktivirali alarm, preklopili retrovizore i zatvorili prozore. Pritisnite ‘unlock’ dugme kako biste otvorili retrovizore, upalili kratka prednja svjetla i aktivirali dva puta četiri žmigavca.

RESETIRANJE ALARMA NA DALJINU
Dobiti ćete upozorenje na vašem pametnom telefonu u slučaju isključenja vašeg alarma, omogućavajući vam njegovo resetiranje ako je potrebno.

WAKE-UP FUNKCIJA
Kako bi sačuvali energiju baterije određene nevažne Remote funkcije biti će ugašene ukoliko ne vozite vaš Land Rover dulje do 4 dana.

U slučaju da želite koristiti ove funkcije nakon ovog perioda, možete planirati Wake-Up funkciju, koja će reaktivirati značajke kao što su kontrola klimatizacije na daljinu i zaključavanje/otključavanje.

Remote Smartphone App značajke biti će automatski reaktivirane prilikom sljedeće vožnje vašeg vozila.

Povratak na incontrol connectivity

Istražite upute za korisnike