POSLATI OVLAŠTENOM TRGOVCU

POSLATI OVLAŠTENOM TRGOVCU

Jednostavno ispunite obrazac u nastavku i odabrani Ovlašteni trgovac stupit će u kontakt s vama radi razgovora o vašoj konfiguraciji Land Rovera.

Informacije koje pružate upotrebljavaju se za poboljšanje usluge koju vam nudimo i neće se prodavati nijednom drugom trgovačkom društvu.

Više pojedinosti pogledajte u našoj Izjavi o zaštiti privatnosti.

Obvezno ispuniti polja označena zvjezdicom (*).

OSOBNI PODACI

POSEBAN ZAHTJEV

PRIVOLA

Molimo vas da označite polja u nastavku ako želite primati opširnija marketinška priopćenja o drugim proizvodima i uslugama društva Jaguar Land Rover, uz one zatražene u dijelu „Poslati Ovlaštenom trgovcu”. Označavanjem svojih preferencija u nastavku, dajete privolu da Jaguar Land Rover stupi u kontakt s vama putem podataka koje ste gore naveli u te svrhe. Prikupljamo statističke podatke o otvaranju e-pošte i klikovima putem standardnih industrijskih tehnologija, koje uključuju prozirne GIF-ove, da bismo mogli pratiti i poboljšati priopćenja koja vam šaljemo. S vašim će se osobnim podacima postupati u skladu s mjerodavnim propisima o zaštiti podataka. Vaši će se podaci otkriti samo društvu Jaguar Land Rover i, u slučajevima kada je to potrebno za pružanje određenih usluga ili priopćenja, njegovim ovlaštenim trgovcima, franšiznim partnerima, zastupnicima, podružnicama ili povezanim društvima. U svakom trenutku možete izmijeniti ili povući svoju privolu. Za više informacija o načinu zaštite podataka društva Jaguar Land Rover, uključujući informacije o ostvarivanju vaših prava kao ispitanika, molimo vas da pogledate našu Izjavu o zaštiti privatnosti. Uz to, ako želite ažurirati ili ispraviti podatke koje ste nam dobrovoljno dali, ili se pozvati na mjerodavna prava zaštite podataka, također se možete obratiti društvu Jaguar Land Rover telefonom na