Zabavite se odabirom od preko 45,000 besplatnih audio knjiga

VAŠA INCONTROL APPS ZABAVA

MYTUNER PRO

MYTUNER PRO

Više od 30,000 radio stanica i 1 milion podcast-a iz 120 zemalja na dohvat vaših prstiju, od sporta do vjesti, glazbe i puno drugih. Pretraživajte stanice i podcast-e po zemlji/gradu i vrsti, kreirajte vašu Favourites listu i slušajte je doma ili u inozemstvu, u vašem autu ili na vašem pametnom telefonu, tabletu ili Apple TV/wearable.
STITCHER

STITCHER

Stitcher vam omogućava slušanje vaših omiljenih vjesti, komedija, sportskih i talk šoua na zahtjev. Otkijte najbolje od kanala NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab i preko 20,000 šoua, podcast-a i živih stanica.
AUDIO KNJIGE

AUDIO KNJIGE

Preuzmite ili koristite stream audio knjige iz naše knjižnice od preko 45,000 besplatnih audio knjiga, uključujući bestselere, nova izdanja i klasike svakog žanra.

PUTOVANJE I POGODNOSTI

ACCUWEATHER

ACCUWEATHER

Weather for Life pruža vam najbolju moguću informaciju o vremenu pomoću Superior Accuracy™, za svaku lokaciju, s hands-free pogledom trenutnih vremenskih uvjeta, predviđanja svakog sata, upozorenja u slučaju lošeg vremena i MinuteCast® pregled, sve to dok vozite sigurno i bez ometanja.
GENIUS MAPS

GENIUS MAPS

Genius Maps je premium GPS rješenje navigacije za iPhones i Android telefone. Sve mape su spremljene na vašm uređaju, tako da nemate trošak roaminga i vaša baterija traje duže. Široka paleta Genius Maps značajki jednaka je ili veća od profesionalnih navigacijskih sustava.
SYGIC

SYGIC

Sygic je offline GPS navigacijski sustav koji svaki dan pomaže 33 miliona ljudi da putuju sigurno i pouzdano u 115 zemalja.
PARKOPEDIA

PARKOPEDIA

Parkopedia je najveći poslužitelj informacija o parkiralištima u svijetu koju koriste online milioni vozača svaki mjesec preko svoje aplikacije na pametnom telefonu. Parkopedia daje detaljne informacije o 28 miliona parkirnih mjesta u preko 90,000 objekata u 6,000 gradova u 40 zemalja.
GLYMPSE

GLYMPSE

Glympse je brz, besplatan i jednostavan način za djeljenje vaše lokacije koristeći GPS praćenje u realnom vremenu s vašim prijateljima i obitelji.
HOW TO OPERATE INCONTROL APPS

HOW TO OPERATE INCONTROL APPS

Nakon povezivanja s vašim pametnim telefonom, aplikacije InControl mogu se kontrolirati s dodirnog zaslona vašeg vozila. Da biste saznali kako instalirati aplikacije InControl i potražiti kompatibilne aplikacije, obratite se svojoj lokalnoj Land Rover web stranici ili lokalnom prodavatelju. Nakon preuzimanja odabranih aplikacija, povežite svoj smartphone putem USB priključka unutar vozila kako biste ih mogli koristiti kroz zaslonu na dodir vašeg vozila.
KOMPATIBILNI UREĐAJI

KOMPATIBILNI UREĐAJI

Aplikacije InControl dostupne su na većini pametnih telefona Android i Apple iOS. InControl Apps neprimjetno funkcionira pomoću zaslonu na dodir vašeg vozila. Planirajte, otkrijte i ostanite povezani s aplikacijama optimiziranima za vozila.

Od 30. rujna 2019. Spotify više neće podržavati pristup InControl aplikaciji. Kupcima će biti dostupan putem Smartphone paketa, gdje je instaliran.
* Molimo zabilježite da nemamo nikakvu blisku suradnju s Dropbox ili Google Drive, mi samo koristimo open API (open solution) ponuđene od njih. Mi moramo poštivati njihove smjernice o logotipu i označavanju, zbog toga smo slobodni spomenuti njihove usluge u našem App opisu. Više informacija na https://developers.google.com/drive/v3/web/branding i https://www.dropbox.com/branding i https://www.dropbox.com/branding
Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.