RANGE ROVER EVOQUE

OPCIJE I DODACI

OPCIJE PAKETA

Dostupan je niz opcijskih paketa za dodatnu individualizaciju vašega Range Rovera Evoque.

PAKET VANJŠTINE BLACK EXTERIOR

Unaprijedite već izražajan izgled Range Rovera Evoque zadivljujućim Paketom vanjštine Black Exterior. Sjajno crni završni slojevi natpisa na poklopcu motora i vratima prtljažnika, rešetke, bočnih ventilacijskih otvora, prednjih i stražnjih odbojnika, donjeg stabilizzatora i poklopaca retrovizora uvjerljiv su dizajnerski izričaj.
PAKET VANJŠTINE BLACK EXTERIOR
PAKET VANJŠTINE R-DYNAMIC BLACK EXTERIOR

OPCIJE VANJŠTINE

Odaberite prema svojem ukusu savršenu boju, stil krova i naplatke.

NAPLATCI

Naglasite zadivljujući dizajn Range Rovera Evoque svojim idealnim naplatcima. Birajte između naplataka 17” - 21”, u paleti boja i završnih slojeva, uključujući Satensku tamno sivu, Sjajno crnu i Diamond Turned s Tamno sivim ili Srebrnim kontrastom.

OPCIJE UNUTRAŠNJOSTI

Podignite svoj prostor na višu razinu odabirom svojih idealnih materijala, boja, krovnog otvora i još mnogo toga.

KLIZNI PANORAMSKI KROV

KLIZNI PANORAMSKI KROV

Preplavljujući prirodnim svjetlom unutrašnjost Range Rovera Evoque, klizni panoramski krov1 pruža svjetliji, još prostraniji osjećaj. Birajte između kontrastnog krova u boji karoserije, Corinthian brončane2 ili Crnoj.
PALETE BOJA

PALETE BOJA

Birajte između kontrastnih ili komplementarnih boja za materijale sjedala, uključujući Ebony ili Light Oyster Morzine, te stropnu oblogu Ebony od antilopa.
PAKETI ZA UNUTRAŠNJOST

PAKETI ZA UNUTRAŠNJOST

Dodatno personalizirajte prostranu unutrašnjost s dodatnim paketima kao što je Paket za unutrašnjost Premium Upgrade. Raskošni dodaci uključuju Premium tepihe, stropnu oblogu Ebony od antilopa, Premium osvjetljenje kabine, Svijetle metalne pedale i osvijetljeni metalni bočni pragovi.
SJEDENJE

SJEDENJE

Mnogo je održivih i prozračnih materijala koje možete odabrati: obloge sjedala od zrnate kože, Kvadrat premium mješavina vune u kombinaciji s tkaninom od antilopa Dinamica®, Eucalyptus tkanina s UltrafabricsTM. Elegantni detalji poput prošiva na oblozi samo pridonose profinjenom dojmu.

SIGURNOST I POMOĆ

Niz naših funkcija za pomoć u vožnji i pri parkiranju projektiran je da bi se osiguralo da je svako putovanje podjednako sigurno i ugodno.

POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost i sigurnost vožnje i putovanja. Uz brojne dostupne inovativne tehnologije primijetit ćete da su sve značajke osmišljene za poboljšanje vašeg iskustva u vožnji uz pružanje veće sigurnosti.

INDIVIDUALIZACIJA

Iskoristite svijet oko sebe. Uz Evoque možete potpuno personalizirati vozilo da bi odgovaralo vašem životnom stilu.

DODATNA OPREMA LAND ROVER

DODATNA OPREMA LAND ROVER

Elegantan, čvrst i praktičan: dodatno individualizirajte svoj Range Rover Evoque izborom vanjskih i unutarnjih dodataka.
POGLEDAJTE DODATNU OPREMU

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Otkrijte što vam Range Rover Evoque može ponuditi, uključujući tehnologiju u automobilu, mogućnosti, performanse i još mnogo toga.
ISTRAŽITE ISTAKNUTE ZNAČAJKE
MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

Ovdje možete pronaći cijeli asortiman modela, s dostupnim širokim izborom vrhunskih dizajna, podrškama za performanse i tehnologijama.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite više detalja. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
GALERIJA

GALERIJA

Posvećivanje pažnje detaljima oduvijek je bilo ključno za naša vozila. Range Rover Evoque uistinu dolazi na svoje.
POGLEDAJTE GALERIJU

1Odabir opcijskog kliznog panoramskog krova smanjit će prostor za glavu sprijeda i straga.
2Dostupno samo uz Brončanu kolekciju.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali upotrebljavati funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Povezivost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije sustava Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.