RANGE ROVER EVOQUE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

TEHNOLOGIJA

Potpuno opremljen za život u 21. stoljeću.

PIVI I PIVI PRO

Standardne značajke sustava Pivi uključuju:
  • 10-inčni dodirni zaslon
  • DAB digitalni radio
  • Novo dizajnirano sučelje
  • Apple CarPlay® 1
  • Android AutoTM 2
  • Daljinski3
Nadogradite na Pivi Pro4 i pratit će vas najnovija umjetna inteligencija u automobilu, koja pruža funkcije kao što je samoučeći navigacijski3 sustav, za potpuno povezano putovanje.
PIVI I PIVI PRO
PREGLED INFORMACIJA
ZVUČNI SUSTAV MERIDIAN™ SURROUND
NADOGRADNJE SOFTVERA

NADOGRADNJE SOFTVERA

Vaše vozilo ostaje ažurirano nadogradnjom softvera6. Sustav za informiranje i zabavu, telematika i različiti upravljački moduli vozila mogu se ažurirati daljinski da bi se pomoglo osigurati optimalne performanse. To znači da vaše vozilo stalno postaje sve bolje.
INTERNETSKI PAKET

INTERNETSKI PAKET

Internetski paket7 nudi dodatne povezane usluge putem ugrađene SIM kartice, pružajući pristup neograničenom streamingu medija8 i vremenskoj prognozi.
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Opcijsko punjenje bežičnog uređaja s pojačalom telefonskog signala9 omogućava punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili kućištem za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš će telefon koristiti antenu vozila za poboljšani signal i jasnije pozive.
SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA KABINE

SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA KABINE

Opcijsko pročišćavanje zraka u kabini poboljšava dobrobit vozača i putnika. Aktiviranjem tipke PURIFY, posebno projektirani filtar hvata fine čestice iz vanjskog zraka, poput PM2,5 i alergena u zraku poput prašine i peludi.

SPOSOBNOST

Objedinjavanje svakodnevnih sposobnosti i samouvjerenog terenskog iskustva.

POGON NA SVIM KOTAČIMA

POGON NA SVIM KOTAČIMA

Osigurava sigurnu vožnju, na cesti ili izvan nje. Na skliskim površinama, kao što su trava i snijeg, okretni moment se može ravnomjerno distribuirati između prednjih i stražnjih kotača kako bi se povećalo prianjanje.
NADZOR SPUŠTANJA NIZ STRMINU

NADZOR SPUŠTANJA NIZ STRMINU

Sustav Nadzora spuštanja niz strminu, koji je patentirao Land Rover, standardna je značajka. Pomaže vozaču kod nadziranog spuštanja na zahtjevnim strminama. To čini održavanjem konstantne brzine i primjenom kočenja zasebno za svaki kotač.
POKRETANJE KOD MALOG PRIANJANJA

POKRETANJE KOD MALOG PRIANJANJA

Pružajući vam kontrolu optimalnog okretnog momenta kada krećete iz mirovanja, sustav pokretanja kod malog prianjanja poboljšava sposobnost u skliskim uvjetima kao što su mokra trava, snijeg i led.
NADZOR USPINJANJA UZ STRMINU

NADZOR USPINJANJA UZ STRMINU

Automatski se uključujujući pri uspinjanju uz strminu, Sustav nadzora uspinjanja uz strminu osigurat će da se vaš Range Rover Evoque ne kreće unatrag. To čini zadržavanjem kočione sile, dajući vam vremena da prijeđete s papučice kočnice na papučicu ubrzanja.

PERFORMANSE

Bez obzira tražite li pouzdano iskustvo vožnje ili bolju ekonomičnost goriva, postoji opcija pogonskog sklopa koja vam odgovara.

PLUG-IN HIBRID

PLUG-IN HIBRID

Range Rover Evoque Plug-in Hibrid kombinira 3-cilindarski, 1,5-litarski benzinski motor s električnim motorom za isporuku ukupne snage od 309 KS. Vozite ili u paralelnom hibridnom načinu ili električnom načinu.
SAZNAJTE VIŠE

SPECIFIKACIJE PLUG-IN HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

62KM††


Prikazan je električni raspon prema WLTP TEL.

EMISIJE CO2 (OD)

32G/KM††


Uživajte u nultim ispušnim emisijama u EV načinu rada.

VRIJEME PUNJENJA KOD KUĆE (OD) ​

132MINS*


Do 100% korištenjem kućnog punjača od 7 kW AC.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD) ​

30 MINUTA*


Napunite do 80 posto za < 30 minuta uz brzo punjenje od 32 kW DC.
POGONSKI SKLOPOVI

POGONSKI SKLOPOVI

Od snage i čistog užitka u vožnji do ekonomičnosti goriva i profinjenosti, za Range Rover Evoque dostupan je niz motora, uključujući opciju Plug-in Hibrid.
PRIJENOS

PRIJENOS

Oživite Range Rover Evoque uz široki asortiman opcija prijenosa. Odaberite između 6-stupanjskog ručnog ili 8-stupanjskog i 9-stupanjskog automatskog prijenosa.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Uz Adaptive Dynamics, odabran putem dodirnog zaslona, Range Rover Evoque pruža još veću kontrolu karoserije s ravnomjernijim upravljanjem i oštrijim odgovorima.
DINAMIKA KOJA SE MOŽE KONFIGURIRATI

DINAMIKA KOJA SE MOŽE KONFIGURIRATI

Funkcija Configurable Dynamics omogućuje vam da konfigurirate mapiranje ubrzanja, točke promjene prijenosa, postavke upravljanja i ovjes Range Rovera Evoque da bi odgovarali vašim potrebama vožnje.

SVESTRANOST

Stvorena i osmišljena da iskoristi suvremeni život u najvećoj mogućoj mjeri.

5 SJEDALA

5 SJEDALA

591 litara


Industrijski standardna zapremnina mjerena tekućinama iznosi do 591 litru, a u suhom stanju 472 litre. Jednostavno rečeno, možete lako putovati s četiri prijatelja.

Pomaknite klizač za pregled svih kapaciteta prtljažnog prostora.

Zapremnina mjerena tekućinama je industrijski standard, koji se mjeri punjenjem prtljažnog prostora tekućinom. Suha zapremnina mjeri se čvrstim blokovima (200 x 50 x 100 mm), a pokazuje količinu praktičnog prostora unutar vozila.

UNUTRAŠNJI RETROVIZOR CLEARSIGHT

UNUTRAŠNJI RETROVIZOR CLEARSIGHT

Prvi za Land Rover i među brojnim inovativnim značajkama zbog kojih je Range Rover Evoque užitak za vožnju. Ova dodatna tehnologija pruža nesmetan pogled na cestu iza vas, bez obzira na putnike na stražnjim sjedalima ili predmete u prtljažnom prostoru11.
PREDNJA SVJETLA MATRIX LED

PREDNJA SVJETLA MATRIX LED

Kao dio našeg asortimana inovativnih tehnologija, Matrix LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL) imaju prilagodljivi snop. Time se na najveću moguću količinu povećava broj odjeljaka dugih svjetala za vrhunsku vidljivost, dok bacaju sjenu na nadolazeći promet, čime pomažu u sprječavanju zasljepljivanja.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost i sigurnost vožnje i putovanja. Uz brojne dostupne inovativne tehnologije primijetit ćete da su sve značajke osmišljene za poboljšanje vašeg iskustva u vožnji uz pružanje veće sigurnosti.
SIGURNOST

SIGURNOST

ISOFIX i zračni jastuci dodatno poboljšavaju sigurnost, dvije ISOFIX točke za pričvršćivanje sjedalica za bebu/dijete postavljene su sa svake strane stražnjih sjedala, a sveobuhvatni sustav od šest zračnih jastuka uključujući zračne jastuke za vozača, suvozača, bočne zavjese i zračne jastuke za prsni koš standard su za zaštitu putnika.

KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

Napravite savršeni Range Rover Evoque koji će odgovarati vašim potrebama i životnom stilu.

INDIVIDUALIZIRAJTE SVOJ RANGE ROVER EVOQUE

Kreirajte svoj savršeni Range Rover Evoque s našim konfiguratorom.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

MODELI RANGE ROVER EVOQUE

Ovdje možete pronaći cijeli asortiman modela, s dostupnim širokim izborom vrhunskih dizajna, podrškama za performanse i tehnologijama.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Istražite više detalja. Saznajte više o performansama motora, dimenzijama i potrošnji goriva.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I DODACI

OPCIJE I DODACI

Elegantan, čvrst i praktičan: dodatno individualizirajte svoj Range Rover Evoque izborom vanjskih i unutarnjih dodataka.
POGLEDAJTE OPCIJE I DODATKE
GALERIJA

GALERIJA

Naša vozila oduvijek su se odlikovala pomnom pažnjom za detalje. Pravo je vrijeme za Range Rover Evoque.
POGLEDAJTE GALERIJU

*Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, ali bez ograničavanja na: starost, stanje, temperaturu i postojeći napon baterije; korišteni objekt i trajanje punjenja.

††Navedene količine su izračunate na temelju službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne količine mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Izračun dometa temelji se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Vaš auotmobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.android.com/auto/.
3Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover. Potrebno je preuzeti aplikaciju Land Rover Remote iz trgovine Apple App/Google Play.
4Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.
5Navigacijski smjerovi na vjetrobranskom staklu pojavljuju se samo kada je Pivi Pro ugrađen u vozilo.
6Ažuriranja će zahtijevati podatkovnu vezu.
7Moguća je primjena pravila pravedne upotrebe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover.
8Mjerodavna su pravila pravedne upotrebe. Nakon iskorištenih 20 GB podataka unutar jednog mjeseca, brzina prijenosa podataka i funkcionalnost u vozilu mogu se smanjiti tijekom ostatka mjeseca. Molimo da pojedinosti o Pravilima pravedne upotrebe koja se odnose na ovu funkciju pogledate u Odredbama i uvjetima InControl Pivi Pro na www.landrover.com/pivi-pro-terms. Vrijeme reprodukcije ovisi o pružatelju streaminga i razlučivosti videosadržaja. HD video znatno će povećati podatkovni promet.
9Samo kompatibilni pametni telefoni.
10ClearSight Ground View ovisi o 3D surround kameri. Prikaz nije prijenos u živo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.
11Funkcija podložna lokalnim propisima. Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako prilagoditi fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u bilo kojem trenutku vratiti u način rada retrovizora.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali upotrebljavati funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Povezivost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama. Amazon, Alexa i svi povezani logotipovi su žigovi društva Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Određene funkcije sustava Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Mogu biti mjerodavni odredbe i uvjeti tvrtke Apple Inc. za krajnje korisnike.

Android Auto je žig društva Google LLC.

Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield, a uređaj s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.