NOVI RANGE ROVER

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

PROFINJENOST I LUKSUZ

Objedinjenost suvremenog luksuza Range Rovera s jedinstvenom profinjenošću. Svako putovanje je doživljaj.

PROFINJENO PUTOVANJE

Od Električnih vrata* do sjedala s masažom poput vrućeg kamena - svaki aspekt Range Rovera pruža iskustvo luksuznog putovanja.

VRHUNSKA UDOBNOST

Stražnja sjedala Executive Class pružaju svestranost s četiri ili pet sjedala, uz Kontroler stražnjeg dodirnog zaslona i opcijskim Paketom Comfort Plus.

PROSTOR ZA SVE

Long Wheelbase sa sedam sjedala pruža iskustvo putovanja bez premca za sedam odraslih osoba, uključujući grijana kožna sjedala Semi-Aniline, priključke USB-C i usmjerenu rasvjetu.

IZNIMNO IZDAŠAN PROSTOR ZA OPUŠTANJE

Unaprijedite ikonska podijeljena stražnja vrata Range Rovera s paketom Tailgate Event Suite, koji sadrži kožne jastuke, zvučnike i rasvjetu u vratima prtljažnika.
AKTIVNO SMANJIVANJE BUKE

AKTIVNO SMANJIVANJE BUKE

Najnovija generacija Aktivnog smanjivanja buke ogleda se u na svijetu prvim zvučnicima isporučuje u naslonima za glavu koji stvaraju mirne zone koje su u kombinaciji s akustičnim laminiranim staklom za mirno utočište od vanjskog svijeta.
SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA KABINE PRO

SUSTAV PROČIŠĆAVANJA ZRAKA KABINE PRO

Opcijsko filtriranje PM2,5 i tehnologija nanoeTM X tehnologija značajno smanjuju mirise, bakterije i alergene, uključujući virus SARS-COV-2, dok Upravljanje x CO2 unaprjeđuje dobrobit i budnost praćenjem razina u unutrašnjosti.
UPRAVLJANJE KLIMATIZACIJOM U ČETIRI ZONE

UPRAVLJANJE KLIMATIZACIJOM U ČETIRI ZONE

Sa zasebnim kontrolama za vozača, suvozača i osobe s obje strane drugog reda sjedala, sustav Upravljanja klimatizacijom u četiri zone omogućava vam određivanje temperature i jačine strujanja zraka prema vašim osobnim željama.

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

Neprimjetno integrirano povezivanje i praktičnost na svakom koraku.

Pivi Pro je naš najintuitivniji sustav do sada za informiranje i zabavu. Standardne značajke uključuju: 
  • Zakrivljeno „lebdeće“ sučelje 13,1” dodirni zaslon s haptičkim kontrolama
  • Sučelje novog dizajna
  • Bežično ažuriranje softvera
  • Bežični Apple CarPlay®1
  • Bežični Android AutoTM2
Također ćete imati pogodnosti uz sljedeće vrhunske značajke:
  • Brzo pokretanje
  • Umjetna inteligencija
  • Potpuno nova inteligentna navigacija 3
  • 2D i 3D zemljovidi s automatskim ažuriranjem
  • Informacije o prometu uživo
UNUTRAŠNJI RETROVIZOR CLEARSIGHT

UNUTRAŠNJI RETROVIZOR CLEARSIGHT

Ova opcijska značajka 6 pruža neometan pogled na cestu iza vas. Kamera, smještena u anteni, uživo prenosi video na vaš retrovizor, osiguravajući stalnu preglednost bez obzira na putnike na stražnjim sjedalima ili velike predmete u prtljažnom prostoru.

POJAČANE PERFORMANSE

Range Rover sadrži naše najnaprednije pogonske sklopove ikada, pružajući nove razine performansi, učinkovitosti i profinjenosti.

PLUG-IN HIBRID (PHEV)

PLUG-IN HIBRID (PHEV)

Range Rover dostupan je s novim plug-in hibridom povećanog dometa**. Ovaj 3.0-litreni 6-cilindarski benzinski motor Ingenium s motorom od 105 kW isporučuje kombiniranu snagu od 510 KS. Prednosti koje pružaju hibridni pogoni, kao i sva moguća pitanja možete istražiti u Going Electric with Land Rover.

SPECIFIKACIJE PLUG-IN HIBRIDA[1]

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

113 km


prema WLTP-u. Očekivani stvarni domet do 80 km.

EMISIJE CO2

< 18 g/km


Uživajte u nultoj emisiji ispuha u EV načinu rada. 

VRIJEME PUNJENJA KOD KUĆE (OD)

5 SATI


Do 100% upotrebom kućnog punjača naizmjenične struje od 7 kW.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD)

<60 MINS


Napunite do 80 posto za manje od 60 minuta s brzim punjenjem od 50 kW DC.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Sustav Adaptive Dynamics omogućava uglađenu vožnju i optimalnu kontrolu praćenjem vozila i upravljača do 500 puta u sekundi. Reagira na ulazne podatke od vozača i ceste nudeći stalno promjenjive postavke amortizera.
ELEKTRONIČKI AKTIVNI STRAŽNJI DIFERENCIJAL SA ZAKLJUČAVANJEM

ELEKTRONIČKI AKTIVNI STRAŽNJI DIFERENCIJAL SA ZAKLJUČAVANJEM

Elektronički aktivni stražnji diferencijal sa zaključavanjem nudi dodatnu pogodnost većeg držanja ceste kod skretanja i bolje prianjanje u terenskoj vožnji nadziranjem proklizavanja između kotača stražnje osovine.
VEKTORSKA RASPODJELA MOMENTA KOČENJA

VEKTORSKA RASPODJELA MOMENTA KOČENJA

Vektorska raspodjela momenta kočenja pruža nadzirano skretanje i upravljanje u najzahtjevnijim krivinama. Elektronički diferencijal i kočioni sustav prilikom skretanja uravnotežuju raspodjelu okretnog momenta motora između četiri kotača.
ELEKTRONIČKI ZRAČNI OVJES UZ DYNAMIC RESPONSE PRO

ELEKTRONIČKI ZRAČNI OVJES UZ DYNAMIC RESPONSE PRO

Elektronički zračni ovjes priprema Range Rover za krivine, pružajući spokojnu udobnost. Dynamic Response Pro poboljšava upravljanje putem elektroničke aktivne kontrole kotrljanja (eARC), optimizirajući ponašanje na cesti.

JEDINSTVENE SPOSOBNOSTI

Range Rover nudi spokojnu udobnost, staloženu vožnju i samopuzdanost na cesti i izvan nje.

UPRAVLJANJE SVIM KOTAČIMA

UPRAVLJANJE SVIM KOTAČIMA

Novost u Land Roveru, sustav Upravljanja svim kotačima ugrađuje se kao standard i pruža još profinjeniju vožnju uz stabilnost pri velikim brzinama i poboljšanu okretnost pri malim brzinama. Ovim se Range Roverom upravlja najbolje ikada.

VUČA

Maksimalna težina vuče od 3.500 kg znači da Range Rover s lakoćom može podnijeti i najzahtjevnije zadatke. Uz Električno izvlačivu vučnu šipku, Naprednu pomoć pri vuči, Pomoć s kukom za vuču i Kontrolu stabilnosti prikolice, ovo vozilo predstavlja primjer profinjenosti i sposobnosti vuče.

PROLAZAK KROZ VODU

Range Rover može prolaziti kroz vodu dubine do 900 mm 8 . 3D Surround kamera sa sustavom Wade Sensing koristi senzore u retrovizorima da bi vas obavijestila ako se razina vode približava najvećoj dubini vozila. Ovaj nadzorni sustav pruža informacije u stvarnom vremenu radi veće preglednosti pri slaboj vidljivosti.

ODABERITE SVOJ NOVI RANGE ROVER

Prilagodite Range Rover svojim željama odabirom modela, motora i paketa specifikacija.

PRILAGOĐEN ILI SPREMAN ZA NARUDŽBU

Odaberite model, motor i paket specifikacija prije individualizacije vašega vozila kroz odabir boja, naplataka i opcija unutrašnjosti. Alternativno, Land Rover Design je kreirao četiri vozila, uključujući First Edition u Sunset zlatnoj, koja se odlikuju najboljim opcijama koje nudi Range Rover.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI RANGE ROVER

MODELI RANGE ROVER

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Profinjen. Luksuzan. Ekskluzivan.
ISTRAŽITE OVAJ MODEL
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I DODATCI

OPCIJE I DODATCI

Individualizirajte svoj Range Rover.
POGLEDAJTE OPCIJE I DODATKE

*Električna vrata dostupna od početka 2022. uz Long Wheelbase i sredinom 2022. uz Standard Wheelbase.
*
*Dostupan od siječnja 2022.

[1]Navedene brojke su procjene proizvođača i bit će zamijenjene službenim podacima EU o ispitivanju čim postanu dostupne. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne količine mogu se razlikovati. CO2, ekonomičnost potrošnje goriva, potrošnja energije i domet mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača i dodatna oprema. Podaci pribavljeni s potpuno napunjenom baterijom.

1Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay®. Usluge koje nudi Apple CarPlay® ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Vaš automobil je pripremljen za Android AutoTM. Usluge koje nudi Android AutoTMovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.android.com/intl/en_uk/auto/.
3Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.
4Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Standardna 1-godišnja pretplata, koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.
5Mjerodavna su pravila pravedne upotrebe. Nakon iskorištenih 20 GB podataka u jednom mjesecu, brzina prijenosa podataka i funkcionalnost u vozilu mogu se smanjiti tijekom ostatka mjeseca. Molimo da pojedinosti o Pravilima pravedne upotrebe koja se odnose na ovu funkciju pogledate u Odredbama i uvjetima InControl Pivi Pro na landrover.com/pivi-pro-terms. Vrijeme reprodukcije ovisi o pružatelju strujanja i razlučivosti videosadržaja. HD videozapisi znatno će povećati upotrebu podataka.
6Podložno lokalnim propisima. Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako prilagoditi fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u bilo kojem trenutku vratiti u način rada retrovizora.
7Prikaz nije aktivan. Provjerite okoliš radi sigurnosti.
8Uvijek provjerite rutu i izlaz prije prolaska kroz vodu.

Opcijske funkcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (model i pogonski sklop) i tržištu, ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču ili konfigurirajte svoje vozilo na internetu.

Vozači bi trebali koristiti funkcije u automobilu samo je to sigurno. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Za određene funkcije potrebna je prikladna SIM kartica s odgovarajućim podatkovnim ugovorom za koji je potrebna dodatna obnova nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Povezivost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.

Određene funkcije sustav Alexa ovise o tehnologiji pametnog doma. Za korištenje sustava Amazon Alexa potreban je korisnički račun na Amazonu.

Apple CarPlay® je žig tvrtke Apple Inc. Mogu biti mjerodavni odredbe i uvjeti tvrtke Apple Inc. za krajnje korisnike.
Android AutoTM je žig tvrtke Google LLC.
App Store je žig tvrtke Apple Inc.
Google Play Store je žig tvrtke Google LLC.
MeridianTM je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. TrifieldTM a lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.