DISCOVERY SPORT

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

SVESTRANOST

Svestran i praktičan – čini život malo lakšim i ugodnijim.

SJEDALA 5+2

157litara


S dovoljno mjesta za vas i šest prijatelja, industrijski standardna zapremnina mjerena tekućinama omogućava do 157* litara. To je jednako suhom kapacitetu od 115* litara, izmjerenom čvrstim blokovima.
Pomaknite klizač da biste vidjeli sve kapacitete prtljažnog prostora.

*Zapremnina mjerena tekućinama je industrijski standard, koji se mjeri punjenjem prtljažnog prostora tekućinom. Suha zapremnina mjeri se čvrstim blokovima (200 x 50 x 100 mm), a pokazuje količinu praktičnog prostora unutar vozila.

UNUTRAŠNJI RETROVIZOR CLEARSIGHT

UNUTRAŠNJI RETROVIZOR CLEARSIGHT

Stražnji prtljažni prostor koji je vodeći u klasi idealan je za sve što je potrebno vašoj obitelji, a s unutarnjim retrovizorom ClearSight1 možete uživati u neometanom pogledu, bez obzira na to tko ili što je iza vas.
PREDNJA SVJETLA MATRIX LED

PREDNJA SVJETLA MATRIX LED

Dio naše palete tehnologija, Matrix LED prednja svjetla imaju prilagodljivi snop koji se zatamnjuje i prilagođava da bi pružio maksimalnu vidljivost bez zasljepljivanja nadolazećeg prometa.
SIGURNOST

SIGURNOST

Niz značajki pomoći vozaču i sveobuhvatan sustav od čak do osam zračnih jastuka za vozača i putnike pomažu u zaštiti vaše obitelji.
POMOĆ VOZAČU

POMOĆ VOZAČU

Odaberite neku iz niza funkcija projektiranih za veću jednostavnost i sigurnost vožnje i putovanja. Uz brojne dostupne inovativne tehnologije primijetit ćete da su sve značajke osmišljene za poboljšanje vašeg iskustva u vožnji uz pružanje veće sigurnosti.

TEHNOLOGIJA

Brza i intuitivna tehnologija, osmišljena za vaš užitak u vožnji.

Standardne značajke na Pivi Pro2 uključuju:
  • 10-inčni zaslon osjetljiv na dodir
  • DAB digitalni radio
  • novodizajnirano sučelje
  • Apple CarPlay® 3
  • Android AutoTM4
  • Daljinski5
Uz Pivi Pro2 pratit će vas najnovija umjetna inteligencija u automobilu, koja pruža značajke kao što je navigacijski sustav koji samostalno uči, za potpuno povezano putovanje.
AŽURIRANJA SOFTVERA

AŽURIRANJA SOFTVERA

Vaše vozilo ostaje ažurirano putem ažuriranja softvera7. Sustav za informiranje i zabavu, telematika i različiti upravljački moduli vozila mogu se ažurirati na daljinu da bi se osigurale optimalne performanse. To znači da vaše vozilo postaje sve bolje.
INTERNETSKI PAKET

INTERNETSKI PAKET

Internetski paket8 nudi dodatne povezane usluge putem ugrađene SIM kartice, pružajući pristup:

- neograničenom strujanju medijskih zapisa8
- vremenskoj prognozi
BEŽIČNO PUNJENJE

BEŽIČNO PUNJENJE

Opcijsko bežično punjenje uređaja s pojačalom telefonskog signala9 omogućuje punjenje kompatibilnih pametnih telefona bez potrebe za žicama ili priključnom stanicom za punjenje. Dok ste u automobilu, vaš će telefon koristiti antenu vozila za poboljšani signal i jasnije pozive.
SUSTAV ZA PROČIŠĆAVANJE ZRAKA KABINE S FILTROM PM2,5

SUSTAV ZA PROČIŠĆAVANJE ZRAKA KABINE S FILTROM PM2,5

Dodatna NanoeTM ionizacija poboljšava dobrobit vozača i putnika. Aktiviranjem gumba PURIFY, posebno dizajnirani filtar hvata sitne čestice iz vanjskog zraka, poput PM2,5 i alergena u zraku poput prašine i peludi.

SPOSOBNOST

Kompaktni SUV, sposoban onoliko koliko biste to očekivali od Land Rovera.

POGON NA SVIM KOTAČIMA

Osigurava sigurnu vožnju na cesti ili izvan nje. Na skliskim površinama, kao što su trava i snijeg, okretni moment može se ravnomjerno rasporediti između prednjih i stražnjih kotača da bi se povećalo prianjanje.
NADZOR SPUŠTANJA NIZ STRMINU

NADZOR SPUŠTANJA NIZ STRMINU

Nadzor spuštanja niz strminu smanjuje naprezanje na zahtjevnim strminama održavajući konstantnu brzinu i kočenjem zasebno na svakom kotaču.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL (Nadzor kretanja na svim podlogama)

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL (Nadzor kretanja na svim podlogama)

Nadzor kretanja na svim podlogama pomaže u postavljanju i održavanju stabilne brzine u izazovnim terenskim uvjetima.
VUČA I NAPREDNA POMOĆ ZA VUČU PRIKOLICE

VUČA I NAPREDNA POMOĆ ZA VUČU PRIKOLICE

Mogućnost vuče do 2.500 kg i napredna pomoć za vuču prikolice olakšavaju prijevoz bilo čega, od prikolica do prikolica za konje. Također se može montirati opcijska odvojiva kuka za vuču ili električno podesiva kuka za vuču.
PREGLED TLA CLEARSIGHT

PREGLED TLA CLEARSIGHT

Idealno za terensku vožnju i neravne terene. Dostupan s 3D Surround kamerom, uz pregled tla ClearSight11 možete učinkovito vidjeti "kroz" poklopac motora Discovery Sporta i prikazati više vanjskih pogleda, uključujući donju stranu vozila i kotače, dok vozite.

PERFORMANSE

Uživajte u glatkim performansama s naprednom dinamikom vožnje i nizom učinkovitih motora koji odgovaraju svim potrebama.

PLUG-IN HIBRID

Savršen za gradska putovanja kao i za obiteljske pustolovine, Discovery Sport Plug‑in Hibrid pruža potpuno električnu vožnju s nultom stopom emisija iz ispušne cijevi i može se puniti pomoću brzog punjenja istosmjernom strujom (DC).
SAZNAJTE VIŠE

SPECIFIKACIJE PLUG-IN HIBRIDA

ELEKTRIČNI DOMET (DO)

60 KM††


Prikazan je električni raspon prema WLTP TEL.

EMISIJE CO2 (OD)

34 G/KM††


Uživajte u nultoj stopi emisija iz ispušne cijevi u EV načinu rada.

VRIJEME PUNJENJA KOD KUĆE (OD) ​

132 MIN*


Do 100% korištenjem kućnog punjača od 7 kW AC.

VRIJEME PUNJENJA NA JAVNOM PUNJAČU (OD) ​

30 MIN*


Napunite do 80 posto za manje od 30 minuta uz brzo punjenje od 32 kW DC.
POGONI

POGONI

Od snage i čistog užitka u vožnji do uštede goriva i profinjenosti, za Discovery Sport je dostupan niz motora, uključujući opciju Plug-in Hibrid.
DINAMIKA KOJA SE MOŽE KONFIGURIRATI

DINAMIKA KOJA SE MOŽE KONFIGURIRATI

Odabrane karakteristike, kao što su ovjes i upravljanje, mogu se zasebno konfigurirati putem dodirnog zaslona u Discovery Sportu prema vašim osobnim specifikacijama.
PRILAGODLJIVA DINAMIKA

PRILAGODLJIVA DINAMIKA

Uz ugrađenu Prilagodljivu dinamiku, možete odabrati način vožnje Dynamic, koji pruža još precizniju kontrolu nad vozilom uz ravnomjernije upravljanje i oštriji odziv.
PRIJENOS

PRIJENOS

Dostupni sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem ili 9-stupanjskim automatskim mjenjačem, naši prijenosi nude glatke promjene stupnjeva prijenosa i pridonose vašem užitku u vožnji.

KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

Land Roverov svestrani i kompaktni SUV, stil je samo vaš.

PERSONALIZIRAJTE SVOJ DISCOVERY SPORT

Uz širok izbor boja, kotača i paketa dodatne opreme, dizajniranje vašeg savršenog automobila Land Rover Discovery Sport postaje jednostavno.

NASTAVITE ISTRAŽIVATI

MODELI DISCOVERY SPORT

MODELI DISCOVERY SPORT

Pogledajte cijeli raspon modela.
ISTRAŽITE MODELE
SPECIFIKACIJE

SPECIFIKACIJE

Pogledajte činjenice i brojke.
POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
OPCIJE I DODACI

OPCIJE I DODACI

Individualizirajte svoj Discovery Sport.
POGLEDAJTE OPCIJE I DODATKE
GALERIJA

GALERIJA

Predstavljanje genetike Discovery Sporta.
POGLEDAJTE GALERIJU

††Pogledajte brojke prema WLTP-u.

Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne količine mogu se razlikovati. Podaci o CO2, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Brojke dometa temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

*Slika je reprezentativna za sjedala koja su postavljena potpuno naprijed i nisu nagnuta.

**Vrijeme punjenja ovisit će o mnogim čimbenicima, uključujući, bez ograničenja: starost, stanje, temperaturu i postojeću razinu napunjenosti baterije; korišteni punjač i trajanje punjenja.

1Podložno lokalnim propisima. Ako korisnici bifokalnih ili progresivnih pomagala ne mogu lako prilagoditi fokus na digitalni retrovizor ClearSight, mogu se u bilo kojem trenutku vratiti u način rada retrovizora.
2Za Connected Navigation potrebna je dodatna pretplata nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača Land Rover.
3Vaš automobil je pripremljen za Apple CarPlay. Usluge koje nudi Apple CarPlay ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
4Vaš automobil je pripremljen za Android Auto. Usluge koje nudi Android Auto ovise o dostupnosti funkcije u vašoj zemlji, te molimo da više informacija pogledate na https://www.android.com/auto/.
5Land Rover Remote sadrži usluge pretplate koje se mogu produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover. Potrebno je preuzeti aplikaciju Land Rover Remote iz trgovine Apple App/Google Play.
6Zahtijeva staklo za prigušenje Sunčeve svjetlosti na nekim tržištima. Upute za navigaciju na vjetrobranskom staklu prikazuju se samo ako je Pivi Pro instaliran u vozilu.
7Za ažuriranja je potrebna podatkovna veza.
8Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover.
9Ovisno o tržištu. Samo kompatibilni pametni telefoni.
10Uvijek provjerite rutu i izlaz prije prolaska kroz vodu.
11Pregled tla ClearSight ovisi o 3D Surround kameri. Slika nije prikaz uživo. Provjerite okoliš radi sigurnosti. Podložno lokalnim propisima.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom Ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu – provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svojeg ovlaštenog prodavača Land Rover. Povezivost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.
Apple CarPlay je žig društva Apple Inc. Moguće je da su za krajnjeg korisnika mjerodavni uvjeti društva Apple Inc.
Android Auto je žig društva Google LLC.
Meridian je registrirani žig društva Meridian Audio Ltd. Trifield i lik s tri polja je žig društva Trifield Productions Ltd.
NanoeTM je žig društva Panasonic Corporation.