RANGE ROVER

ULTIMATIVNI RANGE ROVER

TOP
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika.
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini
DIZAJN
LED PREDNJA SVJETLA
LED PREDNJA SVJETLA

Za poseban, moderan osjećaj, Range Rover ima naglašena zaobljena vanjska LED svjetla kao standardnu opremu.

Kreirajte vlastiti automobil
VEĆA UDOBNOST
VEĆA UDOBNOST

Vrhunac luksuza: Rear Executive Class stražnja sjedala pružaju jedinstvenu razinu udobnosti i sadrže šire i dublje sjedište. Središnja električna konzola neprimjetno se uklapa u okoliš stražnjih sjedala čineći luksuzno okruženje sa četiri sjedala.

PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pogledajte galeriju
yt:EotE-ljturU
AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE
AMBIJENTALNO OSVJETLJENJE

Funkcije Configurable Ambient Lighting i Enhanced Task Lighting upotpunjuju unutrašnji ambijent i naglašavaju prostor. Uz izbor od 10 boja, osvjetljenje je dizajnirano da naglasi značajke dizajna i stvori doista jedinstveno i opušteno okružje.

PREUZMITE BROŠURU
SERIJE I POSEBNA VOZILA
WESTMINSTER
RANGE ROVER</br> WESTMINSTER

Pored prilagodljive ambijentalne rasvjete i surround ozvučenja Meridian, Range Rover Westminster se odlikuje i prekrasnom, dobro opremljenom unutrašnjošću. Istaknite dinamični izgled vozila uz Westminster Black, koji se odlikuje dodacima u crnoj boji Narvik i naplatcima u sjajnoj crnoj boji.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC
RANGE ROVER SVAUTOBIOGRAPHY</br> DYNAMIC STEALTH

Special Vehicle Operations stvara potpuno jedinstvene Land Rovere, kao što je SVAutobiography Dynamic Stealth, u kojem ćete naći furnir Grand Black te naplatke od 22” Style 5087, s 5 rascijepljenih krakova u sjajnoj crnoj boji, što izvedbi SVAutobiography Dynamic daje snažan pečat.

ISTRAŽITE OVAJ MODEL
POGLEDAJTE GALERIJU
TEHNOLOGIJA
PIXEL-LASER LED PREDNJA SVJETLA
PIXEL-LASER LED PREDNJA SVJETLA

Pixel-laser LED prednja svjetla s naglašenim dnevnim svjetlima pružaju vrhunsko osvjetljenje, dok laser tehnologija omogućava pet puta jače osvjetljenje od običnih LED svjetala. Sustav omogućava jasan pogled na preko pola kilometra duljine.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
yt:bBRSgsmrB8I
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
ADAPTIVE CRUISE CONTROL

Heavy traffic and motorway driving has never been more comfortable. Adaptive Cruise Control with Steering Assist1 provides moderate intervention - gently assisting with steering, acceleration and braking to centre the vehicle in lane, while maintaining a set distance from vehicles ahead.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

Head-up Display2 na vjetrobranskom staklu pokazuje ključne podatke vozila, uključujući vašu brzinu, odabrani stupanj prijenosa i smjerove navigacije. Sustav je opremljen visokom rezolucijom u svim bojama, omogućavajući vam da s lakoćom vidite sve važne podatke.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
INFOTAINMENT
Naš InControl informatički sustav, Touch Pro Duo, izgleda i funkcionira kao nijedan drugi. Pružajući bogatstvo informacija i zabave, Touch Pro Duo sustav opremljen je najintuitivnijim i najnaprednijim integriranim tehnologijama kako bi vam omogućio najbolju vožnju.
INOVACIJE
Ponuda rafiniranih i učinkovitih motora Range Rovera pruža vam visoke performanse. Izaberite neki od naprednih benziskih i diesel motora ili novi Plug-in hibrid električno vozilo (PHEV)-naš najinovativniji pogon do sada.
RAFINIRANE PERFORMANSE
Paleta pažljivo konstruiranih tehnologija, uključujući Terraine Response 2 sustav s Dynamic načinom vožnje omogućavaju smirenu vožnju, na svim cestama i u svim uvjetima.
TERENSKE SPOSOBNOSTI
Prvo vozilo koje kombinira luksuz i rafiniranost sa svjetski poznatom sposobnošću u svim uvjetima, Range Rover nastavlja biti na vrhu. Primjerna terenska sposobnost Range Rovera rezultat je kombinacije pogona na sve kotače (AWD) i jedinstvenih inovativnih tehnologija za sve terene.
POMOĆ VOZAČU
Od izbjegavanja gradske gužve do pružanja dodatne sigurnosti za vas i vaše putnike, na raspolaganju vam je široka ponuda standardne i opcijske SUV tehnologije kod Range Rovera. Svaka od njih je dizajnirana da vam pruži veći užitak pri vožnji vašeg vozila.
UDOBNOST I POGODNOSTI
U unutrašnjosti Range Rovera nalaze se prednja i stražnja sjedala, čime dobivamo udobnost četiri sjedala, uz prilagodljivost koju pruža pet sjedala. Komfor je unaprijeđen opcijskim upravljanjem klima uređaja u četiri zone te ionizacijom zraka u kabini, uz pročistač zraka PM2.5. Meridian Sound System™ i prilagodljiva ambijentalna rasvjeta dodatno opuštaju ozračje.
RAZNOVRSNOST
ACTIVITY KEY
ACTIVITY KEY

Uživajte u vašim omiljenim vanjskim aktivnostima u čuvajte vaš ključ vozila na sigurnom mjestu u vozilu. Opcijski Land Rover Activity Key sastoji se od robustne, nepromočive narukvice koja vam omogućava bavljenje raznim aktivnostima prilikom čega nosenje ključa nije preporučljivo.

PRONAĐITE ZASTUPNIKA
yt:o28JHF3EIk0
AUTOMATIC ACCESS HEIGHT
AUTOMATIC ACCESS HEIGHT

Uđite i izađite iz vozila s većom lakoćom i elegancijom. Pružajući dodatnu pogodnost i mogućnosti, sustav Automatic Access Height, aktiviran pomoću elektronskog zračnog ovjesa, omogućava putnicima lakši ulaz spuštajući vozilo za 50mm.

INTELIGENTNI PRETINCI
INTELIGENTNI PRETINCI

Održavajući urednu unutrašnjost i omogućavajući lagani pristup vašim osobnim stvarima, Range Rover opremljen je pogodnim pretincima - od dubokog pretinca u središnjoj konzoli do luksuza pruženog s hladnim napitcima iz opcijskog hlađenog odjeljka.

PREUZMITE BROŠURU
UDOBNOST I POGODNOSTI
SJEDALA

Dostupne su brojne opcije sjedala, od grijanih prednjih sjedala podesivih u 16 smjerova sa stražnjom preklopnom klupom u omjeru 60:40 do grijanih i hlađenih masažnih sjedala podesiva u 24 smjerova, nadopunjena stražnjim Executive Class sjedalima. Svako sjedalo uključuje memoriju vozača i suvozača.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Sjenilo aktivirano automatski
Sjenilo aktivirano automatski

Kako bi zaštitili unutrašnjost od pregrijavanja i smanjili opterećenje klimatizacijskog uređaja, automatsko sjenilo se automatski zatvara kada putnici izađu i vrata se zaključaju.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
HOT-STONE MASAŽNA SJEDALA
HOT-STONE MASAŽNA SJEDALA

Uživajte u vrhunskoj Hot-Stone masaži u udobnosti vašeg sjedala, koja su opremljena s 25 opuštajućih masažnih programa, uključujući načine valjanja i pulsiranja.

PREUZMITE BROŠURU
IONIZACIJA UNUTRAŠNJEG ZRAKA
IONIZACIJA UNUTRAŠNJEG ZRAKA

Uključivanjem tipke PURIFY u vozilu, funkcija ionizacija zraka u kabini s pročistačem PM2.5 će privući i zadržati sitne čestice kao što su PM2.5 te alergene u zraku, kao što su prašina i pelud iz okolnog zraka, smanjujući izlaganje putnika u vozilu nečistoćama.

PREUZMITE BROŠURU
yt:M-qqtkmQPIg
SPOSOBNOST
TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Odgovara zahtjevima terena. Terrain Response 2 sustav prilagođava reakcije vašeg motora, mjenjača, diferencijala i karoserije sukladno uvjetima vožnje. Odaberite jedan od sedam načina vožnje: Dynamic, Eco, Comfort, Trava/Zemlja/Snijeg, Blato i Korenje, Pjesak i Rock Crawl.

yt:-sz3IQ8oRC8
ELEKTRONSKI ZRAČNI OVJES
ELEKTRONSKI ZRAČNI OVJES

Elektronski zračni ovjes brzo mijenja visinu vašeg vozila, održavajući sva četiri kotača na podlozi na neravnom terenu, za stabilnu i sigurnu vožnju. Također možete koristiti ovu funkciju za promjenu visine vašeg vozila, kako bi lakše utovarili i istovarili teške predmete.

Pronađite zastupnika
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control (ATPC) sustav omogućava vam održavanje konstantne brzine u zahtjevnim uvjetima kao što su blato, mokra trava, led, snijeg i prljave ceste. Sustav funkcionira između 1.8km/h i 30km/h, omogućavajući vam održavanje pune koncentracije na upravljanje i pronalaženje puta između prepreka.

PERFORMANSE
ADAPTIVE DYNAMICS
ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics sustav omogućava neprimjetno prolaženje kilometara. Sustav nadgleda kretnje vozila do 500 puta u sekundi, skoro trenutačno reagirajući na vozačke ili zahtjeve ceste kako bi omogućio veću kontrolu i smanjio kretnje karoserije, osiguravajući smirenu, neutralnu vožnju.

DYNAMIC RESPONSE
DYNAMIC RESPONSE

Dynamic Response3 sustav poboljšava upravljanje vozila pomoću hidraulične kontrole prevrtanja, optimizirajući performanse na cesti i udobnost putnika, smanjujući nagib vozila za vrijeme prolaska kroz zavoje. Kontrolirajući neovisno prednju i stražnju osovinu, može pružiti povećanu agilnost pri malim brzinama, s istovremeno naglašenom stabilnošću pri visokim brzinama i većom preciznošću upravljanja.

AKTIVNI STRAŽNJI BLOKIRAJUĆI DIFERENCIJAL
AKTIVNI STRAŽNJI BLOKIRAJUĆI DIFERENCIJAL

Aktivni stražnji blokirajući diferencijal pruža poboljšanu stabilnost za vrijeme prolaska kroz zavoje na cesti i rafinirano prianjanje, s ograničenim proklizavanjem, na terenu. Sustav osigurava prijenos snage kotačima s najviše prianjanja.

ODRŽIVOST
INTELIGENTNI STOP/START SUSTAV
Svi pogoni Range Rovera opremljeni su tehnologijama koje smanjuju CO₂. Napredni i inteligentni Stop/Start sustav poboljšava ekonomičnost motora a ECO način vožnje omogućava Range Roveru učinkovitiju vožnju, automatski primjenjujući seriju akcija, od omekšavanja pedale gasa i izmjenu brzina do isključivanja grijanja retrovizora.
ALUMINIJSKA ARHITEKTURA
Karoserija Range Rovera sadrži recikliranog materijala iz procesa proizvodnje limenih dijelova karoserije. Rezultat je značajno poboljšanje performansi i smanjene CO₂ emisije za vrijeme eksploatacije vozila.
RECIKLIRANJE
Posvećeni smo proizvodnji vozila koja koriste više održivih materijala, proizvode manje otpada i koriste manje prirodnih resursa. Sukladno tome, Range Rover je dizajniran tako da se 85% dijelova može reciklirati a 95% dijelova sakupiti.
SIGURNOSNE ZNAČAJKE
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ISOFIX
ISOFIX točke u stražnjim sjedalima olakšavaju postavljanje dječje sjedalice. One također osiguravaju čvrsti spoj između sjedalice i vozila, za poboljšanu sigurnost.
ZRAČNI JASTUCI
Sveobuhvatni sustav zračnih jastuka Range Rovera za vozača i putnike pruža izvanrednu zaštitu za sve putnike u vozilu.
SIGURNOSNI POJASEVI
Na raspolaganu je dodatna zaštita zahvaljujući zatezačima pojaseva koji, u slučaju prednjeg udara, smanjuju kretanje naprijed.
AUTONOMNO KOČENJE
Pomaže spriječavanju sudara s drugim vozilima ili pješacima aktivirajući kočnice kako bi smanjili težinu mogućeg udara.
ELECTRONIC TRACTION CONTROL
Sustav optimizira pogon i stabilnost kontrolirajući proklizavanje kotača smanjivanjem okretnog momenta proklizavajućeg kotača i aktivirajući kočenje ako je potrebno.
EMERGENCY BRAKE ASSIST
Sustav Emergency Brake Assist razumije kada brzo pritisnete kočnicu ali bez neophodne sile da bi poboljšali perfomanse zaustavljanja. Zbog toga, povećava tlak kočenja pomoću ABS pumpe kako bi osigurao zaustavljanje na vrijeme.

1Kao dio paketa Driver Assist.
2Zahtijeva infracrveni reflektirajući vjetrobran na nekim tržištima.
3Dostupno samo uz motor V8.
Sjedala u vozilu imaju nova sjedišta i međuslojeve s mekšom kožom kako bi se optimalno istaknule nove odlike. Molimo vas da dodatne informacije potražite kod svog Land Rover Prodavača