PACK OPCIJE

  VANJSKE OPCIJE

  PANORAMSKI KROV


  Donoseći prirodnu svjetlost u unutrašnjost Range Rovera Evoque, panoramski krov pruža svjetliji, prostorniji osjećaj u SUV-u. Odaberite nepomični ili klizni1 panoramski u boji karoserije, Silver ili Black kontrastni krov.

  KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

  UNUTRAŠNJE OPCIJE

  • UNUTRAŠNJI UMETCI
   UNUTRAŠNJI UMETCI

   Naglasite površine Range Rovera Evoque s Gradated Linear Aluminium Trim Finisher u Bright ili Dark, ili Natural Ash umetci u Grey ili Umber izvedbi.

  • SJEDENJE
   SJEDENJE

   Dostupna sjedala su od ručno podesivih u 8 smjerova do električno podesivih u 10,14 i 16 smjerova. Funkcije uključuju memoriju, masažu, grijanje i hlađenje.

  • UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA
   UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA

   Izbor kombinacija boja za sjedala uključuje Ebony, Cloud, Eclipse i Deep Garnet. Obloga krova dostupna je u Light Oyster ili Ebony boji.

  • COLD CLIMATE CONVENIENCE PACK
   COLD CLIMATE CONVENIENCE PACK

   Omogućava da na brzinu odledite vjetrobransko staklo. Uključuje grijano vjetrobransko staklo, mlaznice za pranje i upravljač.

  LAND ROVER GEAR - DODATNA OPREMA

  • VANJSKA DODATNA OPREMA
   VANJSKA DODATNA OPREMA

   Prilagodite još više vaš Range Rover Evoque s paletom vanjske dodatne opreme koja omogućava nadogradnju inspiriranu performansama, uključujući Carbon Fibre poklopce retrovizora i bočnih otvora za ventilaciju, Stainless Steel prednju i stražnju zaštitu poda i prednje i stražnje zavjesice za blato.

  • UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA
   UNUTRAŠNJA DODATNA OPREMA

   Od dodatne funkcionalnosti omogućene Click and Go opremom do raznovrsnosti i praktičnosti osiguranih pomoću pregrada prtljažnika i osvjetljene obloge prtljažnog prostora, izaberite idealnu dodatnu opremu koja savršeno odgovara vašem životnom stilu i omiljenim težnjama.

  • TRANSPORT I VUČA
   TRANSPORT I VUČA

   Elegantno dizajnirana kako bi nadopunila Range Rover Evoque, izbor sportske, transportne i opreme za vuču, dizajnirane da poveća fleksibilnost prtljažnog prostora, uključuje nosače bicikla i opreme za vodene sportove, šine na krovu, krovne kutije za prtljagu i vučne kuke.

  • FUNKCIJE I TEHNOLOGIJA
   FUNKCIJE I TEHNOLOGIJA

   iPhone® Connect i Charge Dock3 omogućavaju vidljivost pametnog telefona za vrijeme punjenja, koristeći prostor držača čaša u središnjoj konzoli. S lakoćom upravljajte vašim play listama, podkastima i ostalom multimedijom pomoću informatičkog sustava Range Rovera Evoque.