RAZNOVRSNOST

RANGE ROVER EVOQUE JE ISTINSKI PRILAGODLJIV

POGLEDAJTE FILM
TOP
PRTLJAŽNI PROSTOR
#component-4
UDOBNOST I POGODNOST
#component-7
SIGURNOST
#component-10
STANDARDNI POMOĆNI SUSTAVI ZA VOZAČA
#component-13
PACK OPCIJE
#component-15
ODABERITE VAŠ MODEL
#component-20
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini
PRTLJAŽNI PROSTOR

Range Rover Evoque pruža optimalno korištenje prostora, pri čemu putnici uživaju u najvišoj razini udobnosti i prostornosti.

5 SJEDALA
5 SJEDALA

591 litaraThe industry standard wet volume allows for up to 591 litres. This equals a dry capacity of 472 litres, measured through solid blocks. Put simply, you can travel easily with four friends.

4 SJEDALA
4 SJEDALA

908 litaraFold one of the rear seats and benefit from an additional wet volume of 908 litres. This will allow you to pack any extra bags you need, with an accessible 746 litres of dry capacity.

3 SJEDALA
3 SJEDALA

1,066 litaraWith this configuration, the loadspace capacity increases to 1,066 litres, when accompanied by two fellow passengers. The dry capacity reaches 882 litres.

2 SJEDALA
2 SJEDALA

1,383 litaraTake full advantage of the available loadspace when travelling with a single passenger, providing a wet volume of up to 1,383 litres, with a usable dry capacity of 1,156 litres.

Vlažna zapremina je industrijski standard, koji je izmjeren punjenjem prtljažnika s tekućinom. Suha zapremina je izmjerena pomoću čvrstih blokova (200 x 50 x 100mm), pokazujući iznos praktičnog prostora u vozilu.

UDOBNOST I POGODNOST
CLEARSIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR

Po prvi put na jednom Land Roveru, jedna od mnogih inovacija koje čine Range Rover Evoque istinski užitkom u vožnji. Ova opcijska tehnologija osigurava neometani pogled na cestu iza vas, bez obzira na putnike na stražnjim sjedalima ili predmete u prtljažniku¹.

yt:nwoQr49L0J0
POWERED GESTURE TAILGATE
Električno pokretani poklopac prtljažnika s uključivanjem pokretom noge znači da ga možete otvoriti i zatvoriti bez fizičkog dodira Range Rovera Evoque.
CABIN AIR IONISATION
Opcijska ionizacija zraka u kabini s Nanoe™ tehnologijom poboljšava kvalitetu zraka u putničkoj kabini uklanjajući alergene, viruse, bakterije u zraku i neugodne mirise, poboljšavajući tako komfor vozača i putnika.
SPREMIŠNI PROSTOR
Povećane mogućnosti odlaganja u Range Roveru Evoque mogu se lako prilagoditi kako bi odgovarali vašim potrebama. Pretinci u prednjim vratima sada imaju ukupnu zapreminu od 9,6 litara - više nego dovoljno prostora za odlaganje vaših osnovnih namirnica , vode i lagane hrane, na dohvat ruku.
ACTIVITY KEY
Uživajte u vašim aktivnostima na otvorenom bez potrebe da uzmete vaše ključeve. Opcijski Activity Key je robustna, potpuno nepromočiva narukvica. Jednostavno ostavite vaše ključeve u vozilu i koristite vaš Activity Key da zaključate i otključate vaš Range Rover Evoque.
yt:H6kTLylF4Jk
SIGURNOST
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ISOFIX
Smještene su u stražnjem dijelu Range Rovera Evoque. ISOFIX točke osiguravaju čvrstu vezu između dječje sjedalice i vozila za poboljšanu sigurnost.
ZRAČNI JASTUCI
Sveobuhvatni sustav vozačkog, suvozačkog i zračnog jastuka za pješake Range Rovera Evoque pruža izvrsnu zaštitu za sve putnike u vozilu.
SUSTAVI VOŽNJE
Range Rover Evoque koristi najnovije sigurnosne tehnologije, uključujući elektroničku raspodjelu sile kočenja - koja automatski mijenja silu kočenja po osovinama radi postizanja najmanjeg mogućeg zaustavnog puta, uz održavanje stabilnosti i upravljivosti vozila.
MATRIX LED SVJETLA

Dio naše palete inovativnih tehnologija, matrična LED glavna svjetla s dnevnim svjetlima sa svjetlosnim potpisom odlikuju se prilagodljivim svjetlosnim snopom. Time se postiže maksimalni broj segmenata dugog svjetla, radi najbolje moguće vidljivosti, a zasjenjuju se vozila iz suprotnog smjera, radi sprečavanja zasljepljivanja.

yt:siVnemmhnzk
STANDARDNI POMOĆNI SUSTAVI ZA VOZAČA
POGLEDAJTE FILM
HITNO KOČENJE
U slučaju predviđanja sudara i ako nakon vizualnog upozorenja nema poduzete akcije, kočnice će se automatski aktivirati. S vozilima funkcionira između 5 i 80km/h, a s pješacima i biciklistima između 5 i 60km/h.
LANE KEEP ASSIST
Otkriva kada vozilo nenamjerno napušta voznu traku i primjenjuje korektivni moment na upravljaču, ohrabrujući vas da usmjerite vaše vozilo natrag.
PREDNJI I STRAŽNJI PARKING AID SUSTAV
Olakšava manevriranje. Ubacite u vožnju unatrag, ili uključite preko dodirnog zaslona, kako biste uključili grafički prikaz na zaslonu i audio upozorenja koja ukazuju na udaljenost do prepreka.
STRAŽNJA KAMERA
Omogućava poboljšanu vidljivost prilikom vožnje unatrag. Range Rover Evoque i njegov predviđeni put, prikazani su na zaslonu na dodir kako bi vam pomogli prilikom parkiranja.
PACK OPCIJE

Odaberite između niza paketa kako bi vaša vožnja bila još ugodnija

PAKET PARK
PAKET DRIVE
PAKET DRIVER ASSIST
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
PARK ASSIST
Park Pack sadrži četiri značajke. Park Assist čini paralelno i okomito parkiranje lakšim upravljanjem vozila unutar ili izvan prostora. Grafika i poruke vode vas tijekom manevriranja.
360° PARKING AID
Omogućava potpunu pouzdanost prilikom manevriranja u uskim prostorima. Senzori straga, sprijeda i sa strane pružaju zvučnu i svjetlosnu povratnu informaciju u realnom vremenu kako bi označili vašu blizinu do prepreka.
REAR TRAFFIC MONITOR
Upozorava vas na vozila, pješake i druge opasnosti koje se približavaju s boka. Posebno korisno prilikom izlaska unatrag s parkirnog mjesta, čak i kada vam je pogled prema natrag zapriječen.
CLEAR EXIT MONITOR
Potpomaže sigurnost putnika prilikom izlaska iz Range Rovera Evoque upozoravajući ih na opasnost kao što su vozila ili biciklisti u prolasku.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Paket Drive se sastoji od tri funkcije. Prilagodljivi tempomat održava sigurnosni razmak od vozila ispred vas, u slučaju da on uspori ili se zaustavi u vožnji na otvorenoj cesti ili u prometnim gužvama. Ako se vozilo ispred vas zaustavi i vaš automobil će mekano stati.
BLIND SPOT ASSIST
Ako Range Rover Evoque utvrdi da je neki automobil u vašem mrtvom kutu kada se počnete prestrojavati, pali se žaruljica upozorenja u vanjskom ogledalu na toj strani, a zakretni moment na obruču upravljača vas navodi kako biste izbjegli automobil koji se približava.
HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
Otkriva mogućnost čeonog sudara s drugim vozilom i prikazuje upozorenje, potičući vozača na kočenje. Ako vozač ne reagira, Range Rover Evoque uključuje kočnice radi smanjivanja jačine mogućeg sudara. High-speed Emergency Braking² (kočenje u nuždi pri velikoj brzini) je spreman i aktivan u rasponu od 10 do 160 km/h.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
PRILAGODLJIVI TEMPOMAT SA ZAKRETANJEM UPRAVLJAČA
Paket Driver Assist uključuje i funkcije koje su sadržane u paketima Park i Drive. Prilagodljivi tempomat sa zakretanjem upravljača vam pomaže u vožnji održavajući vaše vozilo u odabranom prometnom traku, te održava sigurnosni razmak od vozila ispred vas. Motor, kočnice i upravljač se automatski uključuju.
KAMERA ZA PRIKAZ OD 360°
Koristeći četiri digitalne kamere diskretno postavljene na Range Rover Evoque, dobivate pogled odozgo od 360° na dodirnom zaslonu, uz više mogućih kutova kamere istovremeno.
ODABERITE SVOJ RANGE ROVER EVOQUE

Odaberite između četiri modela i dva osebujna stila, pri čemu svaki nudi jedinstvenu osobnost i dodatne funkcije.

ODABERITE VAŠ MODEL
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini

1Osobe koje nose progresivne ili bifokalne naočale mogu imati poteškoća u prilagođavanju na digitalni način rada ogledala. Normalni način rada ogledala je, međutim, moguće koristiti u bilo kojem trenutku.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da kod lokalnog Prodavača potražite više pojedinosti ili da konfigurirate svoje vozilo online.