PERFORMANSE

ISTRAŽITE GRAD. BEZ NAPORA

TOP
MOTORI
#component-4
PALETA
#component-6
PERFORMANSE
#component-8
ODABERITE VAŠ MODEL
#component-12
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini
MOTORI

U pogledu snage i čistog užitka vožnje, do potrošnje goriva i profinjenosti, postoji niz motora dostupnih za Range Rover Evoque, uključujući i opciju Plug-in Hybrid.

PALETA
BENZIN
Naša paleta benzinskih motora je idealna ako vozite povremeno ili redovito na kraćim udaljenostima.
NOVI DIZEL
Naši novi dizelski motori su čisti kao benzinski, a ispuštaju i manje CO₂. Uz manju potrošnju goriva na većim udaljenostima i više okretnog momenta, idealni su za duža putovanja, vuču ili terensku vožnju.
PLUG-IN HYBRID
Pogonski sklop P300e se sastoji od benzinskog motora i elektromotora. Vožnja u hibridnom ili električnom načinu rada. Napunite bateriju svojeg Range Rovera Evoque u samo 30 minuta koristeći sustav DC Rapid Charging.
PERFORMANSE
Transmisija
Transmisija

Kako bi se osiguralo da ste uvijek u optimalnom stupnju prijenosa, radi postizanja najmanje potrošnje goriva i najjačeg ubrzanja, 9-brzinski automatski mjenjač na Range Roveru Evoque ima devet bliskih prijenosnih omjera. Promjene stupnja prijenosa su gotovo nezamjetne, a trenutak promjene se inteligentno prilagođava vašem načinu vožnje.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
SUSPENSION
SUSPENSION

Range Rover Evoque has a fully independent suspension system with a multi-link rear suspension design. The system’s incredibly compact structure ensures there’s no compromise to the rear loadspace stowage.

TORQUE VECTORING
TORQUE VECTORING

Radi postizanja kontroliranog odziva u prolasku kroz zavoje sustav Torque Vectoring by Braking kompenzira podupravljivost neovisnim kočenjem. Prijenos snage na podlogu je dodatno potpomognut aktivnim stražnjim diferencijalom s blokadom (Active Rear Locking Differential).

REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
SPORTSHIFT BIRAČ
Ručica mjenjača SportShift Selector se jednostavno i intuitivno koristi. U terenskoj vožnji, ona omogućava brzo i učinkovito prebacivanje između vožnje naprijed i unatrag, što vam olakšava savladavanje nezgodnih podloga kao što su snijeg, pijesak i blato.
ACTIVE DRIVELINE
Dobivate još bolji prijenos snage na podlogu, stabilnost i voznost u izazovnim uvjetima. Kada je to potrebno, sustav Active Driveline1 nadzire raspodjelu okretnog momenta na svaki stražnji kotač pojedinačno, učinkovito koristeći dostupno prianjanje i svodeći proklizavanje kotača na minimum.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Opcijska funkcija Configurable Dynamics vam omogućava konfiguriranje mape papučice gasa Range Rovera Evoque, točke promjene stupnja prijenosa mjenjača, postavke upravljača i ovjesa u skladu s vašim potrebama u vožnji.
yt:WbgZkK9Z7J0
ADAPTIVE DYNAMICS
Uz sustav Adaptive Dynamics, koji se uključuje putem dodirnog zaslona, Range Rover Evoque postiže još bolji nadzor nad ponašanjem vozila uz bolju upravljivost i brži odziv.
ROLL STABILITY CONTROL
Ovaj sustav je integriran sa sustavom Dynamic Stability Control (DSC) radi smanjenja mogućnosti prevrtanja, uz omogućavanje zaobilaženja prepreka ili drugih sudionika u prometu.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Smanjuje okretni moment motora i uključuje kočnice na odgovarajuće kotače radi ispravljanja putanje vozila i suzbijanja podupravljanja i predupravljanja.
ODABERITE SVOJ RANGE ROVER EVOQUE

Odaberite između četiri modela i dva osebujna stila, pri čemu svaki nudi jedinstvenu osobnost i dodatne funkcije.

ODABERITE VAŠ MODEL
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini

1Samo za motore D240 i P300.

Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da kod lokalnog Prodavača potražite više pojedinosti ili da konfigurirate svoje vozilo online.