TEHNOLOGIJA UNUTAR AUTOMOBILA

OSIGURAJTE DA SVATKO U POTPUNOSTI ISKORISTI SVAKO PUTOVANJE

TOP
PRAKTIČNOST ZA VOZAČA
#component-4
INFOTAINMENT
#component-6
ZABAVA I APLIKACIJE
#component-9
ODABERITE VAŠ MODEL
#component-12
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Dodajte do tri modela za upoređivanje
PREUZMITE BROŠURU
Doznajte više o Land Rover vozilima
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini
PRAKTIČNOST ZA VOZAČA

Bogatstvo podataka i zabave.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

S visokom rezolucijom i oštrom grafikom, opcijski 12.3” Interactive Driver Display visoke definicije prikazuje informacije vožnje, zabave i podatke aktivne sigurnosti, uključujući navigaciju, telefon i medije, jasno i bez ometanja.

TOUCH PRO DUO
TOUCH PRO DUO

Opcijski dvostruki 10" zasloni na dodir visoke definicije4 omogućavaju povećanu fleksibilnost i učinkovitost. Na primjer, možete lako gledati navigaciju na gornjem zaslonu dok još uvijek radite s dodatnim značajkama, kao na primjer klimatizacijom ili medijima, pomoću donjeg zaslona.

HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

Prikazuje ključne podatke za vozilo, uključujući brzinu, položaj ručice mjenjača i upute navigacijskog sustava na vjetrobranu. Odlikuje se kristalno čistim prikazom visoke rezolucije, u boji, kako biste mogli pratiti podatke bez ikakvog napora.

UPRAVLJAČ
UPRAVLJAČ

Za lakše korištenje, upravljač obložen kožom sadrži ključne kontrole, uključujući medije i telefon. Za sportskiji izgled, R-Dynamic upravljač opremljen je zadebljanim djelovima za dlanove obložene perforiranom kožom.

INFOTAINMENT
KREIRAJTE VAŠ VLASTITI
ONLINE MEDIA
Slušajte vašu omiljenu glazbu, radio i podkaste u pokretu. Sve bez vašeg pametnog telefona. Povežite vaše Deezer i TuneIn račune s InControl Portalom i vašim sadržajima možete pristupiti izravno s vašeg zaslona na dodir u vozilu. Dostupno samo s Connect Pro.
CONNECTIVITY
Range Rover Evoque raspolaže s dva USB ulaza i utičnicom za napajanje od 12 V u središnjem pretincu. Putnici straga imaju na raspolaganju utičnicu za napajanje od 12 V ili dva opcijska USB ulaza za punjenje svojih uređaja, te sustav Click and Go za udobno gledanje svojih tableta.
SMARTPHONE PACK
Opremljen InControl Apps tehnologijom, ovaj Pack omogućava vam kontrolu Android™ ili Apple™ aplikacija optimiziranih za vaše vozilo pomoću zaslona na dodir.
yt:3Nx74AaiaDo
REMOTE
Pripremite klimu u unutrašnjosti, zaključajte, otključajte ili pronađite vaše vozilo i spremite vaša putovanja pomoću vašeg pametnog telefona ili pametnog sata. Kompatibilan s većinom pametnih telefona, Android Wear™ ili Apple Watch ® .
ZABAVA I APLIKACIJE
AUDIO SUSTAV MERIDIAN™
Sustavi ozvučenja Meridian™ i napredni algoritmi obrade digitalnog signala osiguravaju da se ritam i svi zvukovi bilo koje glazbe čuju točno onako kako je izvođač to htio.
ISTRAŽITE MERIDIAN
IGUIDE
Mobilno uputstvo za korištenje, iGuide osigurava da uvijek imate odgovore pri ruci. Land Rover iGuide aplikacija objašnjava sve potrebne značajke i kontrole vašeg Range Rovera Evoque.
ODABERITE SVOJ RANGE ROVER EVOQUE

Odaberite između četiri modela i dva osebujna stila, pri čemu svaki nudi jedinstvenu osobnost i dodatne funkcije.

ODABERITE VAŠ MODEL
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.


Opcije i njihova dostupnost mogu se razlikovati u ovisnosti o specifikaciji vozila (model i pogonski sklop) ili mogu zahtijevati ugradnju nekih drugih, dodatnih sustava. Molimo vas da kod lokalnog Prodavača potražite više pojedinosti ili da konfigurirate svoje vozilo online.

InControl značajke, opcije i njihova dostupnost ostaju ovisne o tržištu - provjerite kod vašeg Land Rover prodavača za dostupnost na lokalnom tržištu i cjelosne uvjete. Informacije i slike prikazane u odnosu na InControl tehnologiju, uključujući prikaze ili sekvence, predmet su obnavljanja softvera, kontrolne verzije i ostalih promjena sustava/izgleda, ovisno o odabranim opcijama. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama. InControl Apps i Remote App trebaju se preuzeti s Apple/Play Store. Sve unutrašnje značajke trebaju se koristiti sa strane vozača samo kada je to sigurno. Vozači moraju osigurati da imaju potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.