NOVI DISCOVERY SPORT

SVESTRANI KOMPAKTNI SUV

POGLEDAJTE FILM
GORE
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini
DIZAJN
VANJSKI DIZAJN

Osvježena vanjština Discovery Sporta zadržava legendarni nagrađivani dizajn i olakšava dodatak novih tehnologija.
POGLEDAJTE GALERIJU

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
UNUTRAŠNJI DIZAJN

Nova unutrašnjost podiže raspoloženje s bogatim bojama, zaobljenim površinama i, bez kompromisa, pruža izdržljive materijale koje trebate u obiteljskom SUV vozilu.

POGLEDAJTE GALERIJU

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
SVESTRANOST
PAMETNI PRETINCI

Otvorena, svjetla unutrašnjost Discovery Sporta pruža osjećaj prostora - nešto što biste svakako željeli zadržati čak i s punim vozilom. Pametna rješenja za odlaganje stvari diljem unutrašnjosti omogućavaju vam izbjegnuti nered dok vam je istovremeno sve pri ruci.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
AKTIVNI ŽIVOTNI STIL

Uživajte u vašim aktivnostima na otvorenom bez potrebe da uzmete vaše ključeve. Opcijska Activity Key narukvica je robusna i potpuno nepromočiva. Jednostavno ostavite vaše ključeve sigurno zaključane u vozilu i koristite vaš Activity Key za zaključavanje i otključavanje Discovery Sporta.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
yt:4aT3pMGC77M
SPOSOBNOST
OFF-ROAD SPOSOBNOST

Discovery Sport omogućava radost i slobodu koje dolaze s off-road vožnjom.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
yt:6HdlD62jMLE
PRELAZAK PREKO VODE

Budite sigurni i spontani, čak i kada vozite kroz vodu. Wade Sensing sustav pomoći će vam da sigurno prođete vodene tokove, a Discovery Sport će vas upozoriti ukoliko dubina vode prelazi maksimalno dozvoljenu dubinu koju vozilo smije prijeći.

PRONAĐITE ZASTUPNIKA
yt:oqnkhCLbmE1
VUČA

Discovery Sport može vuć do 2,500kg. Opcijska demontažna kuka ili električno aktivirana kuka mogu biti također ugrađene. Možete dodatno poboljšati svestranost vozila odabirom transportne i vučne dodatne opreme.

PREUZMITE BROŠURU
yt:G116vB3W8eY
TEHNOLOGIJA
MATRIX LED SVJETLA

Kao dio naše palete tehnologija, Matrix LED prednja svjetla opremljena su prilagodljivim snopom koji se smanjuje i podešava kako bi omogućio maksimalnu vidljivost i ne bi zasljepljivao nadolazeća vozila.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
yt:OdjfEiDzOkk
TOUCH PRO

Touch Pro jasno i intuitivno omogućava relevantne informacije i zabavu. Pogledajte navigaciju i ostalo na 10” zaslonu na dodir. Koristite ga pomoću pokreta u više točaka ili glasa.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Vaša digitalna instrument ploča prikazuje informacije vožnje, zabave i aktivne sigurnosti - uključujući navigaciju, telefon i multimediju - jasno i bez ometanja.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
yt:3jqfwf7sPc
ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
INFORMATIČKI SUSTAV
S Remote aplikacijom, Discovery Sport je spreman i čeka avanturu. Pomoću vašeg pametnog telefona provjerite razinu goriva, otključajte vozilo i unaprijed ugrijte ili ohladite unutrašnjost.
INOVACIJA
Sljedeća generacija naše Standard Driveline tehnologije poboljšava stabilnost i prianjanje u skliskim uvjetima ili za vrijeme terenske vožnje. Ugrađena je kao standardna s određenim motorima.
NA CESTI
S paletom tehnologija, uključujući Active Driveline i Configurable Dynamics sustave, Discovery Sport omogućava uzbudljivu vožnju, bez obzira na cestu ili uvjete.
NA TERENU
Terrain Response 2 omogućava vam da iskoristite naše 70-godišnje iskustvo uz automatski odabir najboljeg načina za terensku vožnju.
POMOĆ VOZAČU
Od prolaska kroz gradsku gužvu do pružanja dodatnih sigurnosnih funkcija, na raspolaganju vam je lepeza inovativnih tehnologija, kao standardna ili opcijska oprema ili kao dio paketa.
UDOBNOST I POGODNOST
Idealan za hladna podneblja, grijani upravljač omogućava dodatnu udobnost dok vozite. Jednostavno aktiviran pomoću kontrole na dodir na upravljaču.
PERFORMANSE
ADAPTIVE DYNAMICS

Precizna dinamika i mekana vožnja omogućene su pomoću Adaptive Dynamics sustava, nadgledanjem pozicije kotača i kretnji karoserije. Elektronski kontrolirani amortizeri optimiziraju podešavanje ovjesa i omogućavaju savršenu ravnotežu između udobnosti, rafiniranosti i agilnosti u svako vrijeme.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
TORQUE VECTORING

Omogućavajući kontrolirano, reaktivno upravljanje kroz zavoje, Torque Vectoring by Braking sustav smanjuje graničnu podupravljivost pomoću kontroliranog kočenja unutrašnjih kotača. S Active Rear Locking Differential sustavom imate dodatni benefit dobivajući bolji pogon u zavojima i bolje prianjanje na terenu.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
yt:B_y9K6VMH6s
SPREMNIK ZA GORIVO OD 65 LITARA

Pronalazeći ona mjesta van puteva koja su zadržala prirodni šarm je zabavno, ali može biti frustrirajuće kada trebate nekoliko puta dopuniti gorivo tijekom putovanja. Idite dalje i istražite više s povećanim spremnikom goriva od 65 litara vašeg Discovery Sporta.

POGLEDAJTE SPECIFIKACIJE
UDOBNOST I POGODNOST
PAMETNA PODEŠAVANJA

Koristeći kombinaciju vašeg ključa i pametnog telefona, Discovery Sport prepoznaje vas i vaše postavke. S aktiviranom funkcijom za učenje, vozilo se dodatno podešava prema vašim potrebama - automatski, na primjer, podešava navigaciju s vašim omiljenim putom kući.

yt:PRiXDMH6G3A
POVEZANOST

Discovery Sport opremljen je dvema USB utičnicama i utičnicom za napajanje od 12V koje se nalaze u pretincu između prednjih sjedala. Putnici otraga imaju pristupa utičnici od 12V i dvema USB utičnicama kako bi nadopunili baterije svojih uređaja i spremno gledali tablete pomoću Click and Go sustava.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
GRIJANA I HLAĐENA SJEDALA

Kako bi uvijek osigurali optimalnu udobnost, bez obzira na vanjsku temperaturu, na raspolaganju su vam grijana i hlađena prednja sjedala - omogućavajući vozaču i suputniku da neovisno podese njihove omiljene temperature.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
MERIDIAN AUDIO

Meridian™ Audio zvučni sustav i njegovi napredni algoritmi za digitalno procesuiranje signala osiguravaju da se ritam, udar i vrijeme svakog dijela glazbe čuju precizno kao što je umjetnik htio. Odaberite između sustava Meridian Sound ili, za istinsko iskustvo, Meridian Surround Sound System.

ISTRAŽITE MERIDIAN
IONIZACIJA ZRAKA UNUTRAŠNJOSTI

Poboljšavajući boravak vozača i putnika, Cabin Air Ionisation sustav s Nanoe™ tehnologijom poboljšava kvalitetu zraka u unutrašnjosti otklanjajući alergene, viruse, bakterije i pridružene mirise.

ISTRAŽITE TEHNOLOGIJE
SIGURNOST
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ISOFIX
Osiguravajući čvrstu vezu između dječje sjedalice i vozila, ISOFIX točke omogućavaju poboljšanu sigurnost diljem unutrašnjosti.
ZRAČNI JASTUCI
Sveobuhvatni sustav od osam vozačkih i putničkih zračnih jastuka Discovery Sporta omogućavaju izvrsnu zaštitu za sve putnike.
DYNAMIC STABILITY CONTROL
Smanjujući moment motora i aktivirajući kočnice na odgovarajućim kotačima, korigira smjer kretanja suprotstavljajući se podupravljanju ili preupravljanju.
SUSTAV VOŽNJE
Discovery Sport koristi najnovije sigurnosne tehnologije, uključujući sustav za elektroničku distribuciju kočione sile, koji automatski mijenja silu kočenja svake osovine kako bi smanjio put kočenja, istovremeno održavajući stabilnost i upravljivost vozila.
EMERGENCY BRAKE ASSIST
Emergency Brake Assist sustav prepoznaje kada se kočnice brzo pritisnu ali bez neophodne sile za maksimalnu učinkovitost zaustavljanja. Pojačava tlak kočenja kako bi osigurao zaustavljanje na vrijeme. Svjetla za opasnost se automatski aktiviraju za vrijeme hitnog kočenja.
HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
Ova opcijska značajka otkriva potencijalni prednji sudar s drugim vozilom i prikazuje opasnost, upozoravajući vozača da koči. Ako vozač ne reagira, Discovery Sport aktivira kočnice kako bi smanjio težinu mogućeg sudara. Emergency Braking sustav je ugrađen kao standardna oprema.

Meridian je registrirana robna marka Meridian Audio Ltd.

Nanoe™ je registrirana marka Panasonic Corporation.

Opcijske značajke i njihova dostupnost može se razlikovati sukladno specifikaciji vozila (model i pogonski sklop), ili mogu zahtijevati ugradnju drugih značajki kako bi bile ugrađene. Molimo kontaktirajte vašeg lokalnog prodavača za više detalja ili konfigurirajte vaše vozilo online.