RAZNOVRSNOST

NOVI DISCOVERY SPORT – RAZNOVRSTAN KOLIKO TO VAŠ ŽIVOT ZAHTIJEVA

TOP
LOADSPACE
#component-4
UDOBNOST I POGODNOST
#component-7
SIGURNOST
#component-10
STANDARDNI POMOĆNI SUSTAVI ZA VOZAČA
#component-13
ODABERITE VAŠ MODEL
#component-21
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini
LOADSPACE

Discovery Sport pruža optimalno korištenje prostora, pri čemu putnici uživaju u najvišoj razini udobnosti i prostornosti.

5+2 sjedala
5+2 sjedala

157 litaraUz dovoljno prostora za vas i šestoro prijatelja, zapremina mjerena industrijskom normom kao spremnik vode iznosi do 157* litara. To je ekvivalentno suhoj zapremini od 115* litara, mjereno krutim blokovima.


5 sjedala
5 sjedala

1179 litaraSpakirajte svu dodatnu opremu koju trebate. Standardna konfiguracija s pet sjedala daje mokru zapreminu od 1.179* litara, pri čemu je korisna suha zapremina 963* litara.

4 sjedala
4 sjedala

1302 litaraPreklopite jedno od stražnjih sjedala i oslobodit ćete dodatnu mokru zapreminu od 1.302* litre. Omogućavajući vam odlaganje tih nekoliko dodatnih predmeta, to je ekvivalent iskoristivoj suhoj zapremini od 1.085* litara.

3 sjedala
3 sjedala

1548 litaraUkoliko putujete s dvoje prijatelja, s njihovom punom prtljagom, ova konfiguracija u Discovery Sportu omogućava mokru zapreminu od 1.548* litara, odnosno iskoristivu suhu zapreminu od 1.330* litara.

2 sjedala
2 sjedala

1794 litaraUz preklopljen drugi red sjedala, možete bez poteškoća ponijeti sa sobom i veće predmete. Zapremina prtljažnika u tom slučaju raste na 1.794* litre. Suha zapremina doseže 1.574* litre.

Mokra zapremina je industrijska norma koja se mjeri punjenjem prtljažnika tekućinom. Suha zapremina se mjeri krutim blokovima (200 x 50 x 100 mm), i daje podatak o stvarno iskoristivom prostoru u vozilu.

UDOBNOST I POGODNOST
CLEARSIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR
CLEARSIGHT UNUTRAŠNJI RETROVIZOR

Vodeći u klasi stražnji prtljažni prostor idealan je za potrepštine vaše obitelji, ali kako ćete obuhvatiti pogledom vaše putnike i svu njihovu opremu? S ClearSight unutrašnjim retrovizorom možete uživati u neometanom pogledu, bez obzira tko ili što je iza vas.

yt:ekTZu2pQNCc
ZAPREMINA SPREMNIKA GORIVA
ZAPREMINA SPREMNIKA GORIVA

Pronalaženje onih zavučenih mjesta koja su zadržala svoju prirodnu privlačnost je zabavno, ali može biti frustrirajuće kada usput morate nekoliko puta dolijevati gorivo. Vozite dalje i istražite više uz spremnik benzina od 67 litara na Discovery Sportu ili povećani spremnik dizelskog goriva od 65 litara.

PAMETNI PRETINCI
Električno pokretani poklopac prtljažnika možete otvoriti ili zatvoriti tipkom na ključu, gumbom u putničkoj kabini ili preko prikrivenih tipki na samom poklopcu prtljažnika.
CABIN AIR IONISATION
Ionizacija zraka u kabini s Nanoe™ tehnologijom poboljšava kvalitetu zraka u putničkoj kabini uklanjajući alergene, viruse, bakterije u zraku i neugodne mirise, poboljšavajući tako komfor vozača i putnika.
PRETINCI
Otvorena i svijetla unutrašnjost Discovery Sporta daje osjećaj prostranosti – nešto što ćete zasigurno željeti zadržati, čak i kada je vozilo puno. Pametna rješenja za odlaganje predmeta posvuda u kabini omogućavaju vam da izbjegnete gomilanje, a da ipak ponesete sve što vam treba.
AKTIVNI ŽIVOTNI STIL
Uživajte u vašim aktivnostima na otvorenom bez potrebe da uzmete vaše ključeve. Opcijska Activity Key narukvica je robusna i potpuno nepromočiva. Jednostavno ostavite vaše ključeve sigurno zaključane u vozilu i koristite vaš Activity Key za zaključavanje i otključavanje Discovery Sporta.
SIGURNOST

Konstruiran za optimalnu sigurnost, Discovery Sport se odlikuje nizom funkcionalnosti koje štite vas i vaše putnike.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ISOFIX
Osiguravajući čvrstu vezu između dječje sjedalice i vozila, ISOFIX točke omogućavaju poboljšanu sigurnost diljem unutrašnjosti.
ZRAČNI JASTUCI
Sveobuhvatni sustav od osam vozačkih i putničkih zračnih jastuka Discovery Sporta omogućavaju izvrsnu zaštitu za sve putnike.
SUSTAV VOŽNJE
Discovery Sport koristi najnovije sigurnosne tehnologije, uključujući elektroničku raspodjelu sile kočenja - koja automatski mijenja silu kočenja po osovinama radi postizanja najmanjeg mogućeg zaustavnog puta, uz održavanje stabilnosti i upravljivosti vozila.
MATRIX LED SVJETLA

Dio palete tehnologija u našoj ponudi su i matrična LED glavna svjetla koja se odlikuju prilagodljivim svjetlosnim snopom koji se prigušuje i prilagođava radi pružanja maksimalne vidljivosti bez zasljepljivanja vozila iz suprotnog smjera.

yt:OdjfEiDzOkk
STANDARDNI POMOĆNI SUSTAVI ZA VOZAČA
EMERGENCY BRAKING
Emergency Brake Assist sustav prepoznaje kada se kočnice brzo pritisnu ali bez neophodne sile za maksimalnu učinkovitost zaustavljanja. Pojačava tlak kočenja kako bi osigurao zaustavljanje na vrijeme. Svjetla za opasnost se automatski aktiviraju za vrijeme hitnog kočenja.
LANE KEEP ASSIST
Idealan za skliske uvjete na cesti, Lane Keep Assist sustav otkriva kada vozilo neželjeno napušta svoju traku i primjenjuje korektivni moment na upravljaču, ohrabrujući vas da usmjerite vaše vozilo natrag.
PREDNJI I STRAŽNJI SUSTAV POMOĆI PRI PARKIRANJU
Olakšava manevriranje. Ubacite u vožnju unatrag, ili uključite preko dodirnog zaslona, kako biste uključili grafički prikaz na zaslonu i audio upozorenja koja ukazuju na udaljenost do prepreka.
REAR CAMERA
Poboljšavajući preglednost u vožnji unatrag, stražnja kamera prikazuje nepomične crte koje predstavljaju vanjski rub vozila, a odlikuje se i zasebnim sustavom za pranje kako biste uvijek imali čistu sliku.
PACK OPCIJE

Odaberite između niza paketa kako bi vaša vožnja bila još ugodnija

PAKET PARK
PAKET DRIVE
PAKET DRIVER ASSIST
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
PARK ASSIST
Kada je aktiviran, Discovery Sport će potražiti odgovarajuće parkirno mjesto. Vozilo će vas uvesti i izvesti iz njega.
360° PARKING AID
Pruža potpuno pouzdanje prilikom manevriranja u uskim prostorima. Senzori sprijeda, straga i sa strane omogućavaju zvučnu i vizualnu reakciju kako bi označili vašu udaljenost od prepreke.
REAR TRAFFIC MONITOR
Upozorava vas na vozila, pješake i ostale opasnosti koje prilaze s bilo koje strane. Osobito koristan prilikom izlaska unatrag iz parkirnog mjesta, čak i kada vam je pogled zaklonjen.
CLEAR EXIT MONITOR
Pomaže putnicima da ostanu sigurni prilikom izlaska iz Discovery Sporta upozoravajući ih na nadolazeće opasnosti kao što su vozila u prolazu i biciklisti.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Drive Pack sastoji se od tri značajke. Adaptive Cruise Control sustav držat će vaše vozilo na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred vas, bilo da ono usporava ili staje, dok se vi krećete usporeno ili u gužvi. Ako vozilo ispred stane, vi ćete se lagano zaustaviti.
BLIND SPOT ASSIST
Ako Discovery Sport utvrdi da je neki automobil u vašem mrtvom kutu kada se počnete prestrojavati, pali se žaruljica upozorenja u vanjskom ogledalu na toj strani, a zakretni moment na obruču upravljača vas potiče da izbjegnete mogući sudar.
HIGH-SPEED EMERGENCY BRAKING
Ova opcijska funkcija otkriva mogućnost čeonog sudara s drugim vozilom i prikazuje upozorenje, potičući vozača na kočenje. Ako vozač ne reagira, Discovery Sport uključuje kočnice radi smanjivanja jačine mogućeg sudara. Sustav kočenja u nuždi se ugrađuje kao standardna oprema.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
PRILAGODLJIVI TEMPOMAT SA ZAKRETANJEM UPRAVLJAČA
Paket Driver Assist uključuje i funkcije koje su sadržane u paketima Park i Drive. Prilagodljivi tempomat sa zakretanjem upravljača vam pomaže u vožnji održavajući vaše vozilo u odabranom prometnom traku, te održava sigurnosni razmak od vozila ispred vas. Motor, kočnice i upravljač se automatski uključuju.
KARTICA ZA WADE SENSING
Rješava vas stresa prilikom prolaska kroz vodu. Sustav Wade Sensing vam daje prikaz, u stvarnom vremenu, dubine vode oko vozila i upozorava vas ukoliko se približite maksimalnoj dubini gaza za Discovery Sport.
KAMERA ZA PRIKAZ OD 360°
Koristeći četiri digitalne kamere diskretno postavljene na Discovery Sportu, dobivate pogled odozgo od 360° na dodirnom zaslonu, uz više mogućih kutova kamere istovremeno.
ODABERITE SVOJ DISCOVERY SPORT

Odaberite između četiri modela i dva osebujna stila, pri čemu svaki nudi jedinstvenu osobnost i dodatne funkcije.

ODABERITE VAŠ MODEL
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU
Organizirajte cestovnu testnu vožnju pomoću vašeg najbližeg zastupnika
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
PRONAĐITE ZASTUPNIKA
Pronađite Land Rover zastupnika u vašoj blizini

*Ova vrijednost vrijedi za sjedala pomaknuta u krajnji prednji položaj i uspravna.
Vozači trebaju koristiti sve sustave u automobilu samo kada to mogu činiti na siguran način. Vozači moraju u svakom trenutku imati potpuni nadzor nad vozilom.
Nanoe™ je zaštićeni žig tvrtke Panasonic Corporation.