IN-CAR TEHNOLOGIJA

UVIJEK ZA, UVIJEK SPREMAN. NAŠA NAJNAPREDNIJA TEHNOLOGIJA DO SADA.

POGLEDAJTE FILM
GORE
INFORMATIČKI SUSTAV
#component-6
VIDLJIVOST
#component-8
POGODNOST
#component-10
POVEZANOST
#component-15
UDOBNOST
#component-17
POMOĆ
#component-19
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri Land Rover vozila i usporedite ih jedno uz drugo.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Defender
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
OBAVIJESTITE ME
Prijavite se za sve najnovije Defender vijesti

S potpuno novim vanjskim i unutarnjim dizajnom, kao i s paletom najnovijih sustava za pomoć vozaču i značajkama povezanosti, nova generacija Defendera bit će revolucionaran proizvod za Land Rover.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
POTPUNO NOVI INFORMATIČKI SUSTAV
Inspiriran vašim pametnim telefonom. Naš novi informatički sustav, Pivi Pro, omogućava potpunu povezanost i ključne informacije na prvi pogled.
NAVIGACIJA
Connected Navigation Pro sustav Defendera uči vaše omiljene rute i predlaže brže alternative u slučaju zastoja.
POBOLJŠANA VIDLJIVOST
Vidite više od vašeg svijeta. ClearSight tehnologija, uključena kao dio poboljšanog 3D Surround Camera sustava, puno poboljšava vašu vidljivost.
INFORMATIČKI SUSTAV
INFORMACIJE NA PRVI POGLED
INFORMACIJE NA PRVI POGLED

Osoban 10” zaslon na dodir. Pivi Pro sustav Defendera ima izgled na prvi pogled koji vam omogućava izvršavanje čestih obveza i često korištenih značajki na domaćem zaslonu. Možete jednostavno prilagoditi izgled i dodati informacije ili značajke.

CONNECTED NAVIGATION PRO
CONNECTED NAVIGATION PRO

Ostanite povezani s vašom rutom pomoću novosti u realnom vremenu i pristupom u živo do cijena goriva, parkinga i informacija o mjestu. Sve je prikazano u izvanrednom 2D ili 3D pogledu.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY
INTERACTIVE DRIVER DISPLAY

Prikažite puno relevantnih informacija na 12.3” Interactive Driver Display zaslonu visoke rezolucije Defendera. Može se podesiti da prikazuje mapu na cijelom zaslonu, telefon i funkcionalnost medija.

HEAD-UP DISPLAY
HEAD-UP DISPLAY

Prikazuje ključne podatke vozila, uključujući brzinu, poziciju mjenjača i smjernice navigacije, na vjetrobranskom staklu. Opremljen je kristalno jasnom grafikom u svim bojama s visokom rezolucijom, koja vam prikazuje sve informacije s lakoćom, uključujući informacije off-road vožnje kao što su kutovi nagiba i pregiba.

VIDLJIVOST
CLEARSIGHT GROUND VIEW
CLEARSIGHT GROUND VIEW

Dostupan kao dio 3D Surround Camera sustava, ClearSight Ground View1 sustav omogućava vam da učinkovito vidite 'kroz' poklopac motora Defendera. Prikazuje više vanjskih pogleda, uključujući podvozje i kotače vozila. Znači, bez razlike gdje vozite, možete se osjećati sigurno.

CLEARSIGHT REAR MIRROR
CLEARSIGHT REAR MIRROR

Bilo da njegova oprema ili visoki putnici straga blokiraju vaš pogled, ClearSight unutrašnji retrovizor koristi video sliku u živo kako bi osigurao da uvijek imate slobodan pogled.2

PREDNJA SVJETLA
PREDNJA SVJETLA

Dizajnirana da noćnu vožnju učine manje zamornom, vanjska LED svjetla Defendera proizvode osvjetljenje koje je blisko dnevnom svjetlu. Matrix LED prednja svjetla omogućavaju vidljivost s dugim svjetlima kako bi pomogli da izbjegnete zasljepljenje nadolazećih vozila.

POGODNOST
OSTANITE SPOJENI

S Defenderom, vi ste uvijek povezani. Bežično napajanje u središnjoj konzoli, USB priključci dostupni u svakom redu i domaća utičnica osiguravaju napajanje više uređaja.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**.jpg
Kliknite za interakciju
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**_m.jpg
Dodirnite za interakciju
ACTIVITY KEY

Gdje god istraživali, nema potrebe da uzmete vaš konvencionalni ključ. Otporan na vodu i udarce, potpuno novi Activity Key3 omogućava vam otključavanje, zaključavanje, paljenje i vožnju vašeg vozila. Također prikazuje vrijeme.

VAŠ DEFENDER

Spreman za apsolutno sve. Defender koji je personaliziran za vas.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
POVEZANOST
ONLINE PACK
Čini vaše putovanje još povezanijim. Sve što vam je potrebno za putovanje vam je nadohvat ruku, uključujući sustave Online Media, prognoze vremena, informacije o kalendaru i točkama interesa. Omogućava neograniče nepodatke 4 pomoću integrirane SIM kartice.
REMOTE APP
Unaprijed priprema klimu u unutrašnjosti, zaključava, otključava ili locira vaše vozilo i prati vaša putovanja pomoću vašeg pametnog telefona ili pametnog sata. Kompatibilan s većinom pametnih telefona i pametnih satova.
OBNAVLJANJE SOFTWAREA
Defender ostaje moderan pomoću Software Updates sustava5. Informatički, telematski i različiti kontrolni moduli vozila mogu biti obnovljeni na daljinu kako bi osigurali optimalne performanse.
OMOGUĆEN WI-FI
Neka vaša obitelj bude povezana i neka se dobro zabavi5. 4G Wi-Fi omogućava pristup kompatibilnim mobilnim mrežama. Također omogućava povezivanje do osam uređaja.
UDOBNOST
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
MERIDIAN<sup>TM</sup> SURROUND SOUND SYSTEM
Opcijski 700W Meridian Surround Sound System uključuje 14 zvučnika i dual channel subwoofer, omogućavajući kristalno jasne visoke i bogate, duboke niske tonove u cijeloj unutrašnjosti. Slušajte vašu glazbu točno onako kako želite.
UNUTRAŠNJA KLIMA
Bez obzira na vanjske uvjete, vozač i suvozač mogu ostati na idealnoj temperaturi u vozilu s dvo- i trozonskim klima uređajem. Dodatno, Cabin Air Ionisation sustav uklanja alergene, bakterije iz zraka i ostale mirise.
GRIJANA I HLAĐENA SJEDALA
Poboljšavajući udobnost i sposobnost vozila, grijana i hlađena sjedala osiguravaju da ste u optimalnom okolišu na svakom putovanju.
PREMIUM OSVJETLJENJE UNUTRAŠNJOSTI
Premium osvjetljenje unutrašnjosti pruža vam 10 opcija podešavanja kako biste prilagodili okoliš vašem raspoloženju, osobnosti ili vozačkom stilu.
POMOĆ
<span style="text-transform: lowercase; ">i</span>GUIDE

Land Rover iGuide aplikacija pomaže vam da brzo i jednostavno otkrijete informacije u odnosu na značajke vozila i njihove kontrole. Dolazi uskoro.

POMOĆ VOZAČU

Defender uključuje paletu značajki za pomoć vozaču kako bi omogućio još veću sigurnost i pogodnost prilikom vožnje vašeg vozila - dostupno preko Blind Spot Assist Pack, Driver Assist Pack i 3D Surround Camera sustava.

BLIND SPOT ASSIST PACK
DRIVER ASSIST PACK
3D SURROUND CAMERA
BLIND SPOT ASSIST
Ako Defender otkrije drugo vozilo u vašem slijepom kutu prilikom mijenjanja vozne trake, upalit će se svjetlo upozorenja u odgovarajućem retrovizoru i moment na upravljaču će vas ohrabriti da usmjerite vaše vozilo dalje od potencijalnog sudara.
CLEAR EXIT MONITOR
Pomaže putnicima da budu sigurni dok izlaze iz Defendera upozoravajući ih na nadolazeće opasnosti, kao što su vozila koja prolaze i biciklisti.
REAR TRAFFIC MONITOR
Upozorava vas na vozila, pješake i ostale nadolazeće opasnosti sa svake strane. Posebno je koristan prilikom vožnje unatrag iz parkirnog mjesta.
BLIND SPOT ASSIST PACK
Sadrži značajke Blind Spot Assist Pack sustava: Blind Spot Assist, Rear Traffic Monitor i Clear Exit Monitor.
ADAPTIVE CRUISE CONTROL
Adaptive Cruise Control će automatski držati vaše vozilo na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred, u slučaju da uspori ili stane dok vi vozite ili putujete u sporom prometu. Ako se vozilo pred vama zaustavi, vi ćete se blago zaustaviti.
REAR PRE-COLLISION MONITOR
Ako vozilo koje nadolazi straga ne usporava, Defender će probati upozoriti nadolazećeg vozača da koči automatskim treptanjem svjetla za upozorenje.
3D SURROUND CAMERA
Sada sadrži značajke za pomoć pri parkiranju od 360°. Pogledi četiriju kamera neprimjetno postavljenih na rubovima vozila inteligentno su spojeni kako bi omogućili 3D perspektive vozila na zaslonu na dodir, koje je inače nemoguće dobiti bez izlaska iz vozila. Ova poboljšana vidljivost omogućava svladavanje različitih terena i upravljanje vozila lakšim nego ikada prije.
ODABERITE VAŠ DEFENDER

Izvrsnost dolazi u svim oblicima, veličinama i oblicima karoserije.

ODABERITE VAŠ MODEL
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri Land Rover vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Defender
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
OBAVIJESTITE ME
Prijavite se za sve najnovije Defender vijesti

1ClearSight Ground View ovisi o 3D Surround Camera sustavu. Slika nije uživo. Provjerite okolinu zbog sigurnosti. Predmet lokalnih regulativa.
2Značajka je predmet lokalne regulative. Ako korisnici bifokalnih ili varifokalnih leća ne mogu jednostavno podesiti fokus ClearSight sustava za digitalni pogled straga, mogu u svako doba koristiti pogled u retrovizor.
3Dostupno početkom 2020.
4Primjenjuje se politika poštene uporabe. Nakon iskorištenih 20GB podataka tijekom mjeseca, brzina podataka u vozilu može se smanjiti za ostatak mjeseca.
5Prilikom povezivanja s Wi-Fi ili mobilnom mrežom.
Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati sukladno specifikaciji vozila (model i pogonski sklop), ili zahtijevaju ugradnju drugih značajki kako bi bile ugrađene. Molimo vas kontaktirajte vašeg lokalnog prodavača za više detalja ili konfigurirajte vaše vozilo online.
Sve in-car značajke mogu se koristiti sa strane vozača samo kada je to sigurno. Vozači moraju osigurati potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.
Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, koji će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon uvjeta preporučenih sa strane vašeg prodavača.
Apple® je ovlaštena robna marka Apple Inc., registrirana u SAD i ostalim zemljama.