SPOSOBNOST

NEZAUSTAVLJIV. SVUGDJE

POGLEDAJTE FILM
GORE
SPOSOBNOSTI
#component-6
IĆI DALJE
#component-8
ALL-TERRAIN
#component-13
POGONSKI SKLOPOVI
#component-16
PERSONALIZACIJA
#component-18
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri Land Rover vozila i usporedite ih jedno uz drugo.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Defender
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
OBAVIJESTITE ME
Prijavite se za sve najnovije Defender vijesti

Defender je dizajniran kako biste mogli sanjati veće. Tražiti više. Ići iznad i dalje.


KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
SPOSOBNOST NA SVIM TERENIMA
Otkrijte nove teritorije. Osjetite ekstremne uvjete. Izvanredne sposobnosti Defendera na svim terenima i stalni All Wheel Drive pogon čine ga nezaustavljivim. Na cesti i izvan nje.
CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE
Idite istražiti. Vaš put. Osobno personalizirajte vaše preferencije off-road sustava pomoću Configurable Terrain Response sustava.
GEOMETRIJA
Izvanredan pristup, prelazni i napadni kutevi. Skraćeni prednji i stražnji prepusti. Geometrija Defendera čini ga izvanredno sposobnim.
SPOSOBNOSTI
OFF-ROAD
OFF-ROAD

All Wheel Drive, središnji diferencijal s dvjema brzinama, Electronic Active Differential i obitelj širih guma čine Defendera našim najsposobnijim Land Roverom. Ikada.

GEOMETRIJA
GEOMETRIJA

Superiorna geometrija pojačava sposobnosti vozila na svim terenima. Njegov napadni kut je 38 stupnjeva1 koji je u paru s prelaznim kutem do 31 stupanj i izlaznim kutem od 40 stupnjeva1.

ON-ROAD
ON-ROAD

Kompetentan na cesti i izvan nje. Uživajte u rafiniranoj udobnosti s neovisnim prednjim i stražnjim ovjesom i izborom zavojnih opruga ili sa Electronic Air Suspension i Adaptive Dynamics sustavima.

IĆI DALJE
PRIJENOS TERETA

Nikada ne radite kompromis. Dinamični kapacitet tereta omogućava vam do 168kg2 dok statični kapacitet tereta Defendera od 300kg pruža vam više mogućnosti u avanturi. Ako želite ostati preko noći, Rooftop Tent oprema će vam točno to omogućiti.

PRELAZAK PREKO VODE
PRELAZAK PREKO VODE

Sposobnost Defendera prelazak vode dubine do 900mm čini prelazak riječnih tijekova mogućim.3 Wade Program u Terrain Response sustavu podiže vozilo pomoću Electronic Air Suspension sustava. 3D Surround Camera s Wade Sensing sustavom obaviještava vas o dubini vode.

VUČA
VUČA

Odgovorite najtežem zahtjevu s 3,500kg vučnim kapacitetom Defendera. Advanced Tow Assist sustav će vam također omogućiti vožnju unatrag s prikolicom dok Defender brine o upravljanju.

VITLO
VITLO

Snaga povlačenja i čista jačina prikazane su s daljinskim upravljanjem električnog vitla4. Sustav ima maksimalnu silu povlačenja od 4,536kg i može se koristiti do 45 metara daljine.

VAŠ DEFENDER

Spreman za apsolutno sve. Defender koji je personaliziran za vas.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ALL-TERRAIN
ALL WHEEL DRIVE
Kada vozite preko podloga s malim prianjanjem kao što su led i snijeg, okretni moment može se balansirati između prednjih i stražnjih kotača, omogućavajući veću stabilnost i kontrolu.
MJENJAČ S DVIJE BRZINE
Dodatni par nižih brzina mogu biti neprocjenjivi u zahtjevnim uvjetima kao što su strme uzbrdice ili nizbrdice, off-road vožnja ili prilikom vuče.
ELEKTRONSKI ZRAČNI OVJES
Odaberite između visine prilaza od 40mm ispod normalne visine i povećane visine do 75mm, s povećanom visinom od dodatnih 70mm u ekstremnijim off-road uvjetima.
ELECTRONIC ACTIVE DIFFERENTIAL
Sustav omogućava više prianjanja u zavojima i na terenu. To čini kontrolirajući proklizavanje između lijevog i desnog kotača na stražnjoj osovini.
CONFIGURABLE TERRAIN RESPONSE
Prvi u svijetu s Terrain Response sustavom, možete neovisno podesiti pogonski sklop, upravljanje, diferencijale i kontrolu proklizavanja kako bi odgovorili vašim off-road potrebama.
OFF-ROAD TEHNOLOGIJE
U bilo kojem okruženju bili, zajamčena vam je kompletna kontrola i pouzdanost. Značajke uključuju Low Traction Launch, Gradient Release Control i Hill Descent Control.
ADAPTIVE DYNAMICS
Omogućava neutralnu vožnju i optimalnu kontrolu nadgledajući kretnje karoserije i upravljača do 500 puta u sekundi. Ovaj sustav reagira na ulazne parametre vozača i terena omogućavajući kontinuirano podešavanje amortizera između mekanih i krutih postavki.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
Postavite i održite konstantnu brzinu u zahtjevnim terenskim uvjetima. All Terrain Progress Control sustav reagira kao tempomat za niske brzine i funkcionira između brzina od 1.8km/h i 30km/h.
POGONSKI SKLOPOVI
BENZIN I DIESEL
Defender nudi paletu rafiniranih i štedljivih Ingenium motora. Odaberite između naprednih benziskih ili diesel motora.
PETROL MILD HYBRID
Pomažući u smanjivanju potrošnje goriva i CO2 emisija, P400 motor skuplja i sprema energiju koja se inače gubi za vrijeme kočenja i ponovo ju koristi.
PETROL PLUG-IN HYBRID
Uskoro, naš P400e Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) motor donijet će benefite elektrifikacije Defenderu.
PERSONALIZACIJA
GUME ZA SVAKI TEREN

Cjelogodišnje gume dostupne su kao standardna oprema. Ili povećajte sposobnosti Defendera s off-road gumama.

KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
ODABERITE VAŠ DEFENDER

Izvrsnost dolazi u svim oblicima, veličinama i oblicima karoserije.

ODABERITE VAŠ MODEL
USPOREDITE NAŠA VOZILA
Odaberite do tri Land Rover vozila i usporedite ih jedno pored drugog.
KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL
Pomoću konfiguratora dizajnirajte vaš savršeni Defender
PREUZMITE BROŠURU
Pogledajte i preuzmite najnovije Land Rover brošure
OBAVIJESTITE ME
Prijavite se za sve najnovije Defender vijesti

1S Electronic Air Suspension sustavom i s off-road visinom.
2Defender 110 s off-road gumama.
3Uvijek provjerite rutu i izlaz prije prelaska preko vode.
4*Dostupno sredinom 2020. Nije kompatibilno s ZAŠTITNI ‘A’ OKVIR.
Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati sukladno specifikaciji vozila (model i pogonski sklop), ili zahtijevaju ugradnju drugih značajki kako bi bile ugrađene. Molimo vas kontaktirajte vašeg lokalnog prodavača za više detalja ili konfigurirajte vaše vozilo online.
Sve in-car značajke mogu se koristiti sa strane vozača samo kada je to sigurno. Vozači moraju osigurati potpunu kontrolu vozila u svako vrijeme.
Određene značajke zahtijevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, koji će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon uvjeta preporučenih sa strane vašeg prodavača.