Stav koji privlači pažnju staloženošću bez napora i profinjenošću bez premca. Range Rover: izvrsnost kao standard.

INSTINKTIVAN, UPEČATLJIV, BESKOMPROMISAN

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING
„Snažan, dinamičan, moderan, sofisticiran... i još mnogo toga”
Eric Brain, Urednik, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

REVOLUCIONARNA INOVACIJA

Od performansi usredotočenih na cestu i svjetski poznate sposobnosti za sve terene, mnoštvo je uzbudljivih i inovativnih tehnologija zbog kojih je Range Rover Sport definicija sportskog luksuza.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

NOVI RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Najbrži Range Rover koji je ikada izrađen, uz dinamička i tehnološka unaprjeđenja.

ELEKTRIČNI HIBRID

Uz certificiran električni domet do 113 km*2 i brzo punjenje istosmjernom strujom, plug-in električni hibrid s produljenim dometom (PHEV) nudi moćne i unaprijeđene performanse.

ELECTRIC HYBRID

IZBOR MODELA

Utjelovljenje luksuza sportskog SUV-a. Odaberite između četiri izražajna modela kako biste započeli svoje putovanje.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Vrhunski spoj snage, inovativnosti i dinamičnosti.
KREIRAJTE SVOJ AUTOMOBIL

SV BESPOKE

Ekskluzivan i individualan. Opcije uključuju boju SV Bespoke, stilove naplataka SV i najprofinjenije materijale unutrašnjosti.
SV BESPOKE

IZAZOV NA PRELJEVU BRANE

Pogledajte kako se novi Range Rover Sport i kaskaderska vozačica Jessica Hawkins nose s preljevom islandske brane Kárahnjúkar. Zajednički se suočavaju s ledom, stijenama i vodom. Velikom vodom.
IZAZOV NA PRELJEVU BRANE

ISTRAŽITE RANGE ROVER SPORT

SAMOZATAJAN I MOĆAN

SAMOZATAJAN I MOĆAN

Bez suvišnih detalja, Range Rover Sport usredotočen je na snagu, performanse i okretnost. 
POJAČANE PERFORMANSE

POJAČANE PERFORMANSE

Instinktivna vožnja s fokusiranom on-road dinamikom i smirenošću bez napora.
SPORTSKI LUKSUZ

SPORTSKI LUKSUZ

Kombinacija dinamične sportske osobnosti i očekivane jedinstvene profinjenosti.
INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

INTUITIVNA TEHNOLOGIJA

Istinski suvremen luksuz s najnovijim tehnologijama za udobnost i praktičnost.

*Pogledajte količine prema WLTP-u.
Prikazane količine rezultat su službenih ispitivanja proizvođača u skladu sa zakonodavstvom EU-a s potpuno napunjenom baterijom. Samo u svrhu usporedbe. Stvarne brojke mogu se razlikovati. CO2Podaci o CO, ekonomičnosti potrošnje goriva, potrošnji energije i dometu mogu se razlikovati ovisno o čimbenicima kao što su stil vožnje, okolišni uvjeti, opterećenje, oprema kotača, ugrađeni dodaci, putna ruta i stanje baterije. Podaci o dometu temelje se na proizvodnom vozilu na standardiziranoj ruti.

1Mogu se primjenjivati pravila pravedne upotrebe. Uključuje 1-godišnju pretplatu koja se može produljiti nakon početnog roka prema savjetu vašeg Ovlaštenog prodavača Land Rover.

2Podaci o stvarnom dometu iznose (do) 96 km.

Opcijske značajke i njihova dostupnost mogu se razlikovati ovisno o specifikacijama vozila (modelu i pogonskom sklopu) ili je za njihovo postavljanje potrebna ugradnja drugih funkcija. Molimo vas da se za više pojedinosti obratite svojem lokalnom ovlaštenom prodavaču, ili konfigurirajte svoje vozilo putem interneta.

Vozači bi trebali koristiti funkcije unutar automobila samo u za to sigurnim uvjetima. Vozači moraju osigurati da u svakom trenutku imaju potpunu kontrolu nad vozilom.

Funkcije Pivi i InControl, opcije, usluge trećih strana i njihova dostupnost su ovisne o tržištu - provjerite dostupnost lokalnog tržišta i cjelokupne uvjete kod svog ovlaštenog prodavača Land Rover. Određene funkcije dolaze s pretplatom koju je potrebno dodatno obnoviti nakon početnog roka prema savjetu vašeg ovlaštenog prodavača. Dostupnost mobilne mreže ne može se jamčiti na svim lokacijama. Prikazane informacije i slike koje se odnose na tehnologiju InControl, uključujući zaslone ili sadržaje, podložne su ažuriranjima softvera, kontroli verzija i ostalim sustavnim/vizualnim promjenama, ovisno o odabranim opcijama.