Dizajn

Tehnologija

Performanse

 • INFORMATIČKI SUSTAV
  INFORMATIČKI SUSTAV

  Jedinstveno kod Land Rover vozila, novi InControl informatički sustav Touch Pro Duo izgleda i funkcionira kao nijedan drugi. Pružajući bogatstvo informacija i zabave, uključuje najintuitivnije i najintegriranije napredne tehnologije kako bi potpuno uživali u vašem putovanju.

 • INOVACIJE
  INOVACIJE

  Range Rover Velar omogućava učinkovitu, profinjenu i dinamičnu vožnju pomoću palete svojih naprednih V6 i 4 cilindarskih Ingenium motora. Pomoću lagane aluminijske konstrukcije izgrađeni su kako bi zadovoljili dulji period eskploatacije koristeći više recikliranih materijala, s manje emisija i manjom potrošnjom goriva.

 • PERFORMANSE NA CESTI
  PERFORMANSE NA CESTI

  Sigurna, udobna i istinski ugodna vožnja. Inovacije, kao što su prilagodljiva dinamika i elektronski zračni ovjes ublažavaju udarce na cesti omogućavajući poboljšane sposobnosti i kvalitetu vožnje. Upravljanje Range Rover-a Velar je agilno, dinamično i precizno, osiguravajući stabilno i povezano kretanje kroz zavoje.

 • TERENSKE SPOSOBNOSTI
  TERENSKE SPOSOBNOSTI

  Za uvjerljivu terensku vožnju preko različitih terena, Range Rover Velar opremljen je sustavom za kontrolu spuštanja nizbrdo (HDC) kao dio standardne opreme uz opcijski Terrain Response 2 sustav. Također su dostupni Land Rover sustavi stalnog pogona na sva četiri kotača (4WD), koji omogućavaju neuporedive sposobnosti na svim podlogama u svim vremenskim uvjetima.

 • SUSTAVI ZA POMOĆ VOZAČU
  SUSTAVI ZA POMOĆ VOZAČU

  Range Rover Velar posjeduje široku paletu opcijskih i standardnih sustava za pomoć vozaču kako bi poboljšali iskustvo vožnje. Opremljeni najinovativnijim tehnologijama i riješenjima, ove funkcije će vam olakšati teške situacije u prometu, na autocesti i čak u noćnoj vožnji.

 • UDOBNOST I POGODNOSTI
  UDOBNOST I POGODNOSTI

  Pažljivo izrađene opcije sjedala uključuju Luxtec i Suedecloth, perforiranu Windsor kožu ili Premum Textile i Suedecloth materijale. Tzakođer na raspolaganju su klimatizirana prednja sjedala s memorijom i grijana stražnja sjedala s podesivim naslonom.

Udobnost i pogodnosti

Sposobnosti

Testiran do krajnosti

 • Zvučna komora
  Zvučna komora

  U našoj zvučnoj komori testiramo unutrašnjost spektrom frekvencija i vibracija, osiguravajući da potpuno novi Range Rover Velar uvijek zvuči profinjeno.

 • Brzina vjetra
  Brzina vjetra

  Samo s testiranjem svih sustava do njihovih krajnjih granica možemo razviti pouzdane sustave. U našim klima komorama možemo simulirati neke od najzahtjevnijih vjetrova koje možete sresti.

 • Ekstremne temperature
  Ekstremne temperature

  U realnom okruženju i u našim klimatskim komorama, mi smrzavamo vozila do -40°C i pečemo ih do 50°C. Tako i u najudaljenijim krajevima, udobnost i duševni mir nisu nikada daleko.

 • Off-road
  Off-road

  Od ledenih testnih staza Arjeplog-a u Švedskoj do neoprostivog pustinjskog pjeska u Dubai-u, osiguravamo da naše legendarne terenske performanse su ponovno rođene u svakom vozilu.

Svestranost

Sigurnost

 • ISOFIX
  ISOFIX

  ISOFIX točke na stražnjim sjedalima Range Rover-a Velar olakšavaju postavljanje dječje sjedalice. One također omogućavaju čvrstu vezu između dječje sjedalice i vozila kako bi imali veću sigurnost.

 • ZRAČNI JASTUCI
  ZRAČNI JASTUCI

  Range Rover-ov Velar sveobuhvatni sustav od šest vozačkih i suvozačkih zračnih jastuka pružaju izvrsnu zaštitu svih putnika.

 • SIGURNOSNI POJASEVI
  SIGURNOSNI POJASEVI

  Zatezači pojasa ugrađeni u pojaseve aktiviraju se prilikom snažnog usporavanja. Zatezajući putnika na sjedalu, oni štite vas i vaše putnike u slučaju sudara.

 • SPORTSKA POZICIJA VOZAČA
  SPORTSKA POZICIJA VOZAČA

  Range Rover-ova Velar sportska pozicija vozača omogućava sigurniju i angažiraniju vožnju. Podignuta pozicija pruža vam bolju vidljivost poboljšavajući sigurnost i zaštitu.

 • VOZAČKI SUSTAVI
  VOZAČKI SUSTAVI

  Range Rover Velar koristi najnovije sigurnosne tehnologije uključujući elektronsku kontrolu prianjanja, koja optimizira prianjanje i sustav elektronske raspodijele sile kočenja, koji automatski podešava silu kočenja na svakoj osovini kako bi se smanjila duljina kočionog puta.

 • POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU
  POMOĆ PRI HITNOM KOČENJU

  Sustav za pomoć pri hitnom kočenju detektira kada brzo stisnete kočnicu ali bez neophodne snage za postizanje maksimalnog učinka kočenja. U tom slučaju on povećava pritisak kočenja pomoću ABS pumpe kako bi stali na vrijeme.