Dizajn

  FIRST EDITION

  FIRST EDITION

  Vanjština

  First Edition model nudi ekskluzivni dizajn detalja i značajke visoke specifikacije, uključujući First Edition oznake, crni kontrastni i klizni panoramski krov, Matrix-laser LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima i kotačima od 22" s 9 dvostrukih krakova s Diamond Turned obradom.

  PREUZMITE BROŠURU

  FIRST EDITION

  FIRST EDITION

  Unutrašnjost

  Unutrašnjost Range Rover-a Velar First Edition uređena je na najvišoj mogućoj razini, uključujući perforiranu Windsor kožu s Light Oyster/Ebony Alston oblogom krova, karbonskim umetcima u vratima s Copper Wire detaljima i First Edition oznakama na B stupovima i unutrašnjim detaljima.

  KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL

  Osebujne značajke

  • KOTAČI OD 22" S 9 DVOSTRUKIH KRAKOVA, 'STYLE 9007' SA DIAMOND TURNED OBRADOM
   KOTAČI OD 22" S 9 DVOSTRUKIH KRAKOVA, 'STYLE 9007' SA DIAMOND TURNED OBRADOM

   Kotači od 22" s dinamičnim dizajnom s 9 dvostrukih krakova s legendarnim Land Rover znakom u sredini.

  • MATRIX-LASER LED PREDNJA SVJETLA S PREPOZNATLJIVIM DNEVNIM SVJETLIMA
   MATRIX-LASER LED PREDNJA SVJETLA S PREPOZNATLJIVIM DNEVNIM SVJETLIMA

   Ova osebujno dizajnirana Matrix-laser LED prednja svjetla proizvode svjetlost blisku kvaliteti dnevnoj svjetlosti, dajući izvrsno osvjetljenje i smanjujući umor oka. Pri brzinama većim od 80km/h laserska tehnologija naglašava glavni snop kako bi povećao vidljivost ceste do 550m. Prilagodljivi sustav voznog snopa koristi prednju kameru kako bi detektirao vozila iz suprotnog smjera i upravljao dugim svjetlima, kreirajući "sjene" oko vozila ili vozila ispred, kako bi nastavili koristiti duga svjetla na putu bez ometanja ostalih korisnika na cesti.

  • GRIJANI UPRAVLJAČ OBLOŽEN KOŽOM
   GRIJANI UPRAVLJAČ OBLOŽEN KOŽOM

   Za vrhunsku udobnost vozača u hladnim uvjetima, Range Rover Velar First Edition posjeduje grijani upravljač obložen Windsor kožom.

  • SJEDALA OD PERFORIRANE WINDSOR KOŽE PODESIVA U 20 SMJEROVA, S MEMORIJOM I MASAŽOM ZA VOZAČA I SUVOZAČA I GRIJANIM/HLAĐENIM PREDNJIM SJEDALIMA
   SJEDALA OD PERFORIRANE WINDSOR KOŽE PODESIVA U 20 SMJEROVA, S MEMORIJOM I MASAŽOM ZA VOZAČA I SUVOZAČA I GRIJANIM/HLAĐENIM PREDNJIM SJEDALIMA

   Luksuzna Windsor kožna sjedala poboljšavaju funkcionalnost, uključujući vozačko i suvozačko sjedalo podesivo u 20 smjerova, s memorijom i masažom, i klimatizirana prednja i grijana stražnja sjedala.

  • MERIDIAN SIGNATURE SURROUND SOUND SYSTEM S INTERAKTIVNIM ZASLONOM ZA VOZAČA
   MERIDIAN SIGNATURE SURROUND SOUND SYSTEM S INTERAKTIVNIM ZASLONOM ZA VOZAČA

   MeridianTM Signature Sound System proizvodi 1300W pomoću 22 zvučnika i dvokanalnog subwoofer-a - neprimjetno ih spajajući pomoću TrifieldTM tehnologije. Vozački zaslon visoke rezolucije, veličine 12.3", može zaprimiti i prikazati veliku količinu podataka, zabavu i podatke aktivne sigurnosti.

  • HEAD-UP DISPLAY
   HEAD-UP DISPLAY

   S manje ometanja i više sigurnosti u vožnji, najnoviji Land Rover Head-up Display II sustav potpuno je prilagodljiv i posjeduje jasnu grafiku visoke rezolucije-omogućavajući vam da s velikom lakoćom vidite sve informacije namijenjene vozaču. Novi sustav također uključuje video funkciju i može prikazati informacije iz informatičkog centra, kao što je vaša brzina, prepoznate prometne znakove i navigaciju.

  Motori na prvi pogled

  Motor Ubrzanje 0-100km/h
  sekunda
  Maksimalna brzina km/h Okretni moment Nm Grad l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Otvoreno l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Kombinirano l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  CO2 Emisije g/kg
  (Velar/R-Dynamic)
  D180 KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL 8.9 193 430 6.2 4.9 5.4 142
  D240 KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
  D300 KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
  D250 KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
  D380 KREIRAJTE VLASTITI AUTOMOBIL 5.7 250 450 12.7 7.5 9.4 287