Pack opcije

Vanjske opcije

Vanjske opcije

Vanjske opcije

PANORAMSKI KROV

Ispunjavajući unutrašnjost Range Rovera Sport svjetlošću, opcijski nepomični ili klizni panoramski krov naglašava osjećaj prostora i povezanosti s vanjskim svijetom. Dostupan je u paleti boja koja bi odgovarala vanjskoj boji ili u kontrastnoj Narvik Black boji.

Kreirajte vlastiti automobil

Unutrašnje opcije

 • UNUTRAŠNJA ZAVRŠNA OBRADA
  UNUTRAŠNJA ZAVRŠNA OBRADA

  Izaberite iz palete unutrašnjih obrada uključujući drvo, aluminij i karbonskih opcija. Detalji mogu biti jedinstveni za određene modele.

 • UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA
  UNUTRAŠNJE KOMBINACIJE BOJA

  Kako bi osigurali da ovo vozilo izgleda jednako dobro kao što se vozi, paleta kombinacija boja je na raspolaganju, uključujući suvremene nove izbore, Ebony Vintage Tan i Ebony Eclipse.

 • SJEDALA
  SJEDALA

  Podesiva u 22 smjera, sjedala u vašem vozilu dostupna su u paleti materijala, uključujući Semi-Aniline kožu i u suvremenim novim kombinacijama boja. Opcijske tehnologije za masažu, grijanje i hlađenje pružaju povećanu udobnost.

LAND ROVER GEAR - DODATNA OPREMA

 • CLICK AND GO SYSTEM
  CLICK AND GO SYSTEM

  Ova višenamjenska dodatna oprema na pozadini sjedala, može se fiksirati između držaća naslona za glavu i pomoću dodataka može držati tablete, torbe i jakne.

 • SKLOPIVE BOČNE STEPENICE
  SKLOPIVE BOČNE STEPENICE

  Neprimjetno povučene ispod pragova dok ne zatrebaju, ove pametne, praktične stepenice olakšavaju ulazak i izlazak iz vozila.

 • KROVNA DODATNA OPREMA
  KROVNA DODATNA OPREMA

  Uživajte u fleksibilnom prtljažnom kapacitetu i pogodnostima s paletom krovne dodatne opreme, uključujući krovni nosač za bicikle, nosač za sportove na vodi i sportsku krovnu kutiju.

 • DODATNA OPREMA ZA PRTLJAŽNIK
  DODATNA OPREMA ZA PRTLJAŽNIK

  Optimizirajte vaš prtljažnik s dodatnom opremom koja uključuje pregradu prtljažnika, razdjelnik prtljažnika koji razdvaja prostor u dva dijela i gumenu zaštitu podnice prtljažnog prostora.