Dizajn

Performanse

Tehnologija

 • INFOTAINMENT
  INFOTAINMENT

  Pružajući bogatstvo informacija i zabave, Touch Pro Duo informatički sustav opremljen je najintuitivnijim i najnaprednijim integriranim tehnologijama kako bi vam omogućio najbolju vožnju.

 • INOVACIJA
  INOVACIJA

  Ponuda rafiniranih i učinkovitih motora Range Rovera Sport pruža vam visoke performanse. Izaberite neki od naprednih benziskih i diesel motora ili novi Plug-in hibrid električno vozilo (PHEV)-naš najinovativniji pogon do sada.

 • PERFORMANSE NA CESTI
  PERFORMANSE NA CESTI

  Izvanredno prianjanje i upravljanje potvrđuju da je Range Rover Sport naš najdinamičniji SUV. S paletom pažljivo konstruiranih tehnologija pruža vam uzbudljivu vožnju, na bilo kojoj cesti ili uvjetima vožnje.

 • PERFORMANSE NA TERENU
  PERFORMANSE NA TERENU

  Terenske sposobnosti bez premca Range Rovera Sport proizlaze iz kombinacije pogona na sve kotače (AWD) i jedinstvenih inovativnih tehnologija za sve terene.

 • POMOĆ VOZAČU
  POMOĆ VOZAČU

  Od izbjegavanja gradske gužve do pružanja dodatne sigurnosti za vas i vaše putnike, na raspolaganju vam je široka ponuda standardne i opcijske inovativne tehnologije. Svaka od njihe je dizajnirana da vam pruži pogodnosti, spokojnost i udobnost za vrijeme vašeg putovanja.

 • UDOBNOST I POGODNOSTI
  UDOBNOST I POGODNOSTI

  Range Rover Sport postavlja udobnost vozača i putnika na najvišu razinu. Pažljivo dizajnirana, suvremena unutrašnjost opremljena je novim prednjim sjedalima koja pružaju povećano držanje i opciju odabira Semi-Aniline kože.

Raznovrsnost

Udonost i pogodnosti

Sposobnost

ODRŽIVOST

 • UČINKOVITOST
  UČINKOVITOST

  Motori Range Rovera Sport opremljeni su tehnologijama koje smanjuju CO₂ emisiju, kao što je napredni inteligentni Stop/Start sustav. Sustav gasi motor prilikom stajanja i ponovno ga pali kada podignete nogu s kočnice, smanjujući potrošnju goriva za 5 do 7 procenata. Dodatni ECO Mode način vožnje koristi software koji osigurava učinkovitiju i ekonomičniju vožnju.

 • ALUMINIJ
  ALUMINIJ

  Aluminijska karoserija Range Rovera Sport sadrži reciklirane materijale, smanjuje težinu, potrošnju goriva i emisiju istovremeno poboljšavajući performanse.

 • RECIKLIRANJE
  RECIKLIRANJE

  Kao kompanija koja se brine o okolišu, posvećeni smo proizvodnji vozila koja koriste više održivih materijala, proizvode manje otpada i koriste manje prirodnih resursa. Sukladno tome, Range Rover Sport je dizajniran tako da se 85% dijelova može reciklirati a 95% dijelova sakupiti. Također investiramo u vrhunske tvornice gdje još učinkovitije proizvodimo naša vozila-koristeći manje vode i energije, proizvodeći manje otpada i emitirajući manje ugljika.

Sigurnosne značajke

 • ISOFIX
  ISOFIX

  ISOFIX točke u stražnjim sjedalima olakšavaju postavljanje dječje sjedalice. One također osiguravaju čvrsti spoj između sjedalice i vozila, za poboljšanu sigurnost.

 • ZRAČNI JASTUCI
  ZRAČNI JASTUCI

  Sveobuhvatni sustav zračnih jastuka Range Rovera Sport za vozača i putnike pruža izvanrednu zaštitu za sve putnike u vozilu.

 • SIGURNOSNI POJASEVI
  SIGURNOSNI POJASEVI

  Na raspolaganu je dodatna zaštita zahvaljujući zatezačima pojaseva koji, u slučaju prednjeg udara, smanjuju kretanje naprijed.

 • LED PREDNJA SVJETLA
  LED PREDNJA SVJETLA

  Range Rover Sport opremljen je zaobljenim LED svjetlima kao standardnom opremom. LED svjetla su dizajnirana da traju za cijeli vijek trajanja vozila i da troše manje energije.

 • SPORTS COMMAND DRIVING POSITION
  SPORTS COMMAND DRIVING POSITION

  Vozačko mjesto Range Rovera Sport-Command Driving Position pomaže u postizanju sigurnije i angažiranije vožnje. Povišena pozicija daje vam bolju vidljivost čime doprinosi većoj zaštiti i sigurnosti.

 • EMERGENCY BRAKE ASSIST (EBA)
  EMERGENCY BRAKE ASSIST (EBA)

  Sustav Emergency Brake Assist razumije kada brzo pritisnete kočnicu ali bez neophodne sile da bi poboljšali perfomanse zaustavljanja. Zbog toga, povećava tlak kočenja pomoću ABS pumpe kako bi osigurao zaustavljanje na vrijeme.