INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE UPOZORAVA VAS I TRACKING CALL CENTRE OD STRANE VAŠEG AUTOMOBILA U SLUČAJU AUTOMATSKOG AKTIVIRANJA UPOZORENJA PRILIKOM KRAĐE
INCONTROL SECURE
UPOZORENJE O KRAĐI

UPOZORENJE O KRAĐI

U slučaju automatskog aktiviranja upozorenja o krađi za vaš auto, biti će vam prikazan zaslon upozorenja. Ovo upozorenje biti će prikazano na InControl Remote App i InControl internet stranici. Molimo vas kontaktirajte Tracking Call Centre sukladno smjernicama na zaslonu. Zbog sigurnosnih razloga sve funkcije internet stanice i aplikacije biti će isključene.
TRANSPORT MODE

TRANSPORT MODE

Transport Mode* omogućava vam transport auta prikolicom, vlakom ili vučnom službom bez aktiviranja upozorenja o krađi. Može se aktivirati pomoću Remote Smartphone App ili InControl internet stanice. Nakon aktiviranja, auto neće slati automatsko upozorenje o krađi sljedećih 10 sati za vrijeme transporta, dok je motor ugašen. Sve ostale automatske poruke o krađi ostaju aktivne (isključena baterija, TCU/GSM/GPS antena).
SERVICE MODE

SERVICE MODE

Service Mode*mora se uključiti prilikom servisiranja vašeg auta kako bi se sprječilo aktiviranje upozorenja o krađi. Service Mode može se aktivirati pomoću Remote Smartphone App ili InControl internet stranice. Nakon aktiviranja, auto neće slati automatsko upozorenje o krađi sljedećih 10 sati

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICA

MY LAND ROVER INCONTROL WEB-STRANICA

Registrirajte se i prijavite u My Land Rover InControl da biste postavili vaše potrebe i upravljali InControl značajkama.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

Sretni smo odgovoriti na sva pitanja ili objasniti vam više o Land Rover InControlu.
ODREDBE I UVJETI

ODREDBE I UVJETI

Pristupite Land Rover InControl odredbama i uvjetima i dokumentima o politici privatnosti na posebnoj Land Rover stranici u vašoj zemlji.

*Ukoliko vaše vozilo treba biti stavljeno uTransport Mode ili Service Mode više od 10 sati, molimo kontaktirajtr za pomoć Tracking Call Centre.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.