PREGLED

INCONTROL CONNECTIVITY

NEPRIMJETNA POVEZANOST IZMEĐU VAŠEG LAND ROVERA, VAŠEG PAMETNOG TELEFONA I OSTATKA SVIJETA.

CONNECT PRO FUNKCIJE

CONNECT FUNKCIJE

REMOTE PREMIUM

REMOTE PREMIUM

Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, aplikacija Remote Premium omogućuje vam komuniciranje s vašim Land Roverom na daljinu.**
INCONTROL APPS

INCONTROL APPS

InControl Apps predstavlja vozilu optimizirani interaktivni skup aplikacija koje omogućuju streaming medija, usluge oblak i usluge temeljene na lokaciji i još mnogo toga - putem USB priključka.

PROTECT FUNKCIJE

REMOTE ESSENTIALS

REMOTE ESSENTIALS

Kompatibilan s većinom Android i Apple iOS pametnih telefona, Remote Essentials omogućuje vam povezivanje s vašim Land Roverom s bilo kojeg mjesta, na primjer, provjeru statusa vrata ili goriva..
LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

LAND ROVER OPTIMISED ASSISTANCE

U slučaju sudara,možete izravno nazvati Land Rover Assistance tim pritiskom na gumb s lijeve strane konzole ili na Assistance na zaslonu u sklopu aplikacije Remote smartphone.
SOS EMERGENCY CALL

SOS EMERGENCY CALL

U slučaju nesreće i aktiviranju zračnih jastuka, SOS Emergency Call može slati informacije hitnim službama, uključujući i lokaciju, kao i uspostavljanje veze s vama putem telefona.

*Na novom Range Rover Velaru, InControl Apps su dostupne samo uz Smartphone Pack, ne i Connect Pro.

**Na novom Range Rover Velaru, Remote Premium je dostupan samo uz Remote Pack.

Kako implementiramo InControl, određene opisane funkcije mogu biti opcijske i ovisne o tržištu ili motoru. Molimo vas obratite se vašem lokalnom Land Rover prodavatelju za dostupnost i cjelosne uvjete u vašoj zemlji. Određene funkcije zahtjevaju odgovarajuću SIM karticu s odgovarajućim podatkovnim ugovorom, što će zahtjevati dodatnu pretplatu nakon početnog perioda preporučenog od vašeg prodavatelja. Mobilna povezanost ne može se garantirati na svim lokacijama.