• Range Rover

  Range Rover

  Vrhunac profinjene sposobnosti

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Najokretniji, najdinamičniji i najprijemčiviji Land Rover ikada.

 • NOVI RANGE ROVER Velar

  NOVI RANGE ROVER Velar

  Naš najprofinjeniji i najsposobniji medium SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Više od 160 međunarodnih nagrada i još stižu

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Naš dosad najsvestraniji SUV

 • DISCOVERY SPORT

  DISCOVERY SPORT

  Najsvestraniji kompaktni SUV

 • naša vozila

  naša vozila

 

Land Roverov potpuno novi Discovery doživio je svoju svjetsku premijeru prošle noći u dramatičnoj prezentaciji tijekom koje je automobil prešao divovski, 4-metarski LEGO model londonskog Tower Bridgea. Discovery je dosad najsvestraniji Land Roverov automobil prepoznat kao punokrvni član SUV-obitelji vozila.

Replika legendarnog londonskog Tower Bridgea sastavljena je od više od 5.7 milijuna pojedinih LEGO-kockica. Sagrađen od tima ponajboljih LEGO graditelja, model je upotpunjen pokretnim mostom i gradio se 150 dana.

U trenutku predstavljanja novi Discovery okretno je manevrirao na masivnom modelu mosta, a automobil je vozio Ben Ainslie, britanski jedriličar višestruko ovjenčan olimpijskom medaljom. Uslijedio je model Land Roverove sportske jedrilice Bena Ainslieja u prirodnoj veličini, kojom je upravljao Sir Ben Ainslie, britanska olimpijska legenda i voditelj tima BAR (Ben Ainslie Racing). Kao i Tower Bridge, model broda u potpunosti je sagrađen od 186,500 LEGO kockica korištenih prilikom njegove komplicirane izgradnje.

Na platformama modela Tower Bridgea bile su otvorene dvije LEGO "Istraživačke zone" - Jahačka zona, koju je vodila Zara Phillips, i Avanturistička zona, kojoj je na čelu bio svjetski poznat istraživač Bear Grylls.

U Jahačkoj zoni britanska jahačica Zara bila je okružena tipičnim britanskim krajolikom sagrađenim od LEGO kockica, a u Avanturističkoj zoni smjestio se gorski kanjon iz britanskih planinskih predjela uz LEGO figure izviđača, tj. organizacije Scouts koja je Bearu neizmjerno važna i u kojoj je upravo on vođa mladih izviđača.

POGLEDAJTE FILM

 

Potpuno novi Discovery redefinira pojam velikog SUV-vozila. Timovi za dizajn i projektiranje Land Rovera proveli su revolucionarnu promjenu formule za Discovery kako bi kreirali jako poželjno, lijepo izrađeno i krajnje sposobno vozilo.

Gerry McGovern
Land Roverov direktor dizajna

TESTIRANJE POTPUNO NOVOG DISCOVERYJA

Land Roverov proces testiranja predstavlja širinu mogućnosti potpuno novog Discoveryja testirajući vozilo u ekstremnim uvjetima na nekim od najtežih terena u svijetu i Land Roverovim testnim stazama.

POGLEDAJTE FILM
POGLEDAJTE GALERIJU
 

SPOSOBNOSTI

Kako biste kreirali najsposobniji obiteljski SUV na svijetu, najprije morate razumjeti potrebe najsposobnijih obitelji na svijetu.

Zbog toga Land Roverovi dizajneri i inženjeri nose svoj posao sa sobom kući.

Prikrivajući cilj crtanja, angažirana su djeca uzrasta od četiri do devet godina koja su trebala nacrtati svoje obitelji za vrijeme njihovog omiljenog izlaska van i, dakako, trebala su potpisati svoj rad.

POGLEDAJTE FILM
POGLEDAJTE GALERIJU

 

Land Rover je otkrio izgled potpuno novog Discoveryja. Prostran SUV sa sedam sjedala kreiran je za apsolutnu raznovrsnost i sposobnost.

Svjetska premijera potpuno novog Discoveryja je 28. rujna 2016. uoči Paris Motor Showa.