- Izbjegnite prometne čepove pomoću Real Time Traffic Information sustavom
- Navigirajte od trenutka kada stupite vani sve dok ne stignete do svoje destinacije pomoću Door-to-Door Routing značajke
- Pronađite mjesta od interesa brzo i lako koristeći Online Search iz Lonely Planet izbora i ostalih popularnih vodiča za putovanja.
- Pogledajte gdje idete s fotografijama iz Satellite i Street Level Imagery značajki.
- Automatski nadopunite vaše kontakte s vašim ETA koristeći Share Estimated Time of Arrival značajku.

Pro Services pružaju sve - od informacija na osnovi odvijanja prometa u realnom vremenu do navigacije "od vrata do vrata" koordinirane s vašim pametnim telefonom.

REAL-TIME TRAFFIC FLOW
Real-Time Traffic Flow značajka koristi milione aktualnih prometnih podataka kako bi vam dala najtočnije podatke o prometu na vašoj planiranoj ruti. S boljim podatcima o prometu, planiranju i preusmjeravanju završavanje vašeg putovanja je učinkovitije nego ikada.

CLOUD SYNC
Sve vaše rute automatski su sinkronizirane u Touch Pro sustavu navigacije vozila, InControl Route Planner aplikaciji i na vašem pametnom telefonu kao i na Route Planner web stranici.**

ONLINE SEARCH
Bilo gdje se nalazili možete istraživati okolna mjesta od interesa. Sustav pristupa resursima kako bi isporučio informacije, slike i recenzije. Navigirajte izravno do njih ili podjelite ih s ostalima izravno s vaše konzole.

SATELITSKI POGLED
Ponekad ćete možda zaželjeti pogledati vaše okruženje odozgo. S Connect Pro funkcijom možete, s jednim dodirom prsta, promjeniti trenutni sa satelitskim pogledom.

ONLINE VOĐENJE
Dok ste na vašem putu prema destinaciji sustav nadgleda aktualne uvjete u prometu i uzima u obzir tipično stanje prometa za to doba dana, vodeći vas optimalnom rutom.

PODIJELITE ETA
PodIjelite vaša kretanja i ETA s prijateljima i obitelji. Ako dolazite kasnije od dogovorenog, Touch Pro će ih automatski obavijestiti šaljući im novosti u vaše ime putem SMS-a ili email-a..**

USLUGE PARKIRANJA
Kako se približavate vašoj destinaciji Connect Pro će vam pokazati gdje se nalazi slobodno parkirno mjesto. Jednostavno dodirnite vaš omiljeni parking i navigacijski sustav će vas usmjeriti prema njemu.

Istražite Incontrol Connectivity

Istražite upute za korisnike