LAND ROVER PIVI PRO

SVE ŠTO TREBATE JE NA DODIR OD VAS

POGLEDAJTE FILM

“Pivi je neprimjetno integriran u vašem vozilu.”

Tehnologija bi trebala biti neprimjetna - u vašem domu i automobilu - spremna za polazak kada ste i vi. Pivi Pro, naš potpuno novi, in-car informatički sustav odlikuje se brzim pokretanjem, tako da će njegove značajke biti odmah dostupne čim sjednete na svoje mjesto.


Sučelje poput pametnog telefona zvijezda je showa. Ravna struktura izbornika Pivi Pro čini pronalazak značajki koje želite i trebate jednako jednostavnim i intuitivnim poput upotrebe pametnog telefona, od kojih se većina može jednostavno integrirati putem besplatnih aplikacija za povezivanje. Pivi Pro također uči i prilagođava se dok ga upotrebljavate, tako da će vam najprije biti na dohvatu opcije koje najčešće koristite.

Dolazi u sva Land Rover vozila, the Land Rover Defender biti će naše prvo vozilo koje koristi Pivi Pro.

Prilagodljivi početni zaslon

Novi početni zaslon Pivi Pro-a usmjeren je na pružanje točnih podataka - kao što su smjernice i informacije o prometu - kada vam trebaju, kao i izravan pristup značajkama koje najviše koristite. Postavljanje odredišta je brzo, jednostavno i ostvarivo jednim dodirom zaslona. Vaše omiljene i najčešće korištene značajke mogu se izvesti s početnog zaslona.
Kada prvi put upotrebljavate Pivi Pro, ustanovit ćete da je postavljen za navigaciju, zabavu i telefon, ali ga također možete lako prilagoditi svojim osobnim željama i zahtjevima.
Navigacija

U navigacijskom sustavu Pivi Pro nećete naći tradicionalne menije1. Gotovi smo s dodirivanjem gumba i listanjem prije nego što možete odrediti odredište. Umjesto toga, sve je izravno dostupno samo dodirom zaslona osjetljivog na dodir. Pivi Pro also:

• Omogućuje vam da škljocnete i zumirate kartu kao što je to slučaj na vašem pametnom telefonu
• Prilagođava i daje preporuke na temelju željenih ruta
• Prikazuje sažetak prometa i predviđeno vrijeme dolaska za redovna odredišta
• Koristi glasovne upute za nepoznate rute. Glasovno navođenje se isključuje automatski za redovite rute
• Predlaže najbrže rute za putovanje putem informacija u prometu u stvarnom vremenu i dinamičkim usmjeravanjem
• Prikazuje cijene goriva na ruti, dostupnost parkiranja i predlaže mjesta koja će vas zanimati / mjesta za jelo tijekom vašeg putovanja pregled

Ostanite povezani

Pomoću mobilne podatkovne veze i internetskog paketa možete biti još više povezani.

• Prenesite svoju glazbu i podmenija putem internetskih usluga povezanih na mreži
• Recenzije i ocjene za predložena mjesta od lokalne zajednice
• Sinkronizirajte Google i / ili Outlook kalendar
• Pristupite najnovijim prognozama vremena s AccuWeather
• Koristite dodatne značajke kao što su aplikacije za parkiranje
• Lako se povežite s omiljenim aplikacijama putem e-pošte ili skeniranjem QR koda
• Glasovne naredbe s integracijom prirodnog jezika za podržane jezike.
• Wi-Fi omogućen s podatkovnim planom daje vam do 20 GB mjesečno 2 4G podataka putem ugrađene SIM kartice i vanjske antene, pružajući vam najbolju moguću vezu
• Komunicirajte na daljinu s automobilom putem aplikacije
• Budite upozoreni i pratite svoje vozilo u slučaju krađe pomoću Secure Tracker ili Secure Tracker Pro

Integrated

Pivi Pro je integriran sa svim ekranima u vašem vozilu. Interactive Driver Display zaslon uključuje novi standardni izgled kao i dodatne poglede. Standardni je raspored najtradicionalniji i sadrži dva kotačića na instrument ploči s odabranim informacijama u trenutku pregleda u sredini. Također možete odabrati informacije o navigaciji, Media Playeru ili o pomoći u vožnji - sve preko cijelog zaslona.

Kada se trebate usredotočiti na put ispred vas, Head-up zaslon vam omogućuje da vidite vitalne informacije, poput podataka o brzini ili vožnji izvan ceste, u vašem vidnom polju. Head-up display također:

• Pruža mini navigacijsku kartu kad se približite sljedećem skretanju

• Obavijesti o dolaznim pozivima

• Naslov sljedećeg audio zapisa na vašem popisu za reprodukciju, kada prelazite preko pjesama.


“Sve je izravno dostupno samo dodirom zaslona na dodir.Tako hi-tech čini stvari jednostavnijima.”

Uvijek u skladu s vremenom

Pivi Pro će se ažurirati, besplatno, dok je vaše vozilo pod garancijom. To će uključivati ažuriranja mapa, softvera vašeg vozila kao i nove značajke i usluge. Kad je spojen, ažuriranja će se odvijati uživo. Ažuriranja za modul vozila mogu se naručiti za preuzimanje i instaliranje u odabrano vrijeme radi dodatne praktičnosti. Naš fokus na stvaranju vozila opremljenih za 21. stoljeće znači da ćete s Pivi Pro-om uživati u našim najintuitivnijim tehnologijama do sada.

SADA DOSTUPAN NA…

Pivi je sada dostupan na modelu Land Rover Defender.

ISTRAŽITE OVO VOZILO

1Neke uključene značajke su dio Connected Navigation Subscription pretplate, koja je uključena u početno jamstveno razdoblje vozila.
2Primjenjuju se pravila korektne uporabe. Standardna jednogodišnja pretplata.