ICE ACADEMY

USAVRŠITE SVOJE VJEŠTINE VOŽNJE U LEDENOJ DIVLJINI
OBAVJEŠTAVAJTE ME

JESTE LI SPREMNI SAVLADATI UMIJEĆE VOŽNJE NA LEDU?

Hektari zaleđenih jezera ustupaju mjesto zadivljujućim vidicima i epskim krajolicima. Guste šume i duboki snježni nanosi reflektiraju zimsku sunčevu svjetlost, dodatno uljepšavajući ovo očaravajuće mjesto. Dobrodošli u Ice Academy Sweden. Dobrodošli na svoj najbolji vozački odmor u životu.

ICE DRIVE LITE

ICE DRIVE LITE

Naše najfleksibilnije i najkompaktnije iskustvo Ice Academy za entuzijaste koji nemaju mnogo vremena. Dan započinje s odabirom Land Rover Defendera ili Jaguara F-PACE, a vaši popodnevni termini mogu se nadopuniti s do tri dodatna vozila iz naše ponude.
OBAVJEŠTAVAJTE ME
ICE DRIVE

ICE DRIVE

Dostupno kao 3-dnevno vikend iskustvo ili 4-dnevno iskustvo sredinom tjedna, ovo je savršen uvod u uzbudljivo umijeće vožnje na ledu. Uz zadivljujuću arktičku pozadinu u vašoj pozadini, ispitajte svoje krajnje granice na raznim ledenim stazama.
OBAVJEŠTAVAJTE ME
ICE DRIVE ADVANCED

ICE DRIVE ADVANCED

Također se nudi kao 3-dnevno vikend iskustvo ili 4-dnevno iskustvo sredinom tjedna, ovaj program je više usmjeren na one koji imaju prethodno iskustvo s vožnjom na ledu. Prođite kroz tehničke izazove s nizom vozila Land Rover i Jaguar i izvucite najviše iz individualne poduke na stazama.
OBAVJEŠTAVAJTE ME

ČUVAMO VAŠU SIGURNOST I SIGURNOST NAŠIH KOLEGA

Da bismo vam osigurali najudobnije i najsigurnije iskustvo, svi programi vožnje Jaguar Land Rover u skladu su s najnovijim vladinim smjernicama za Covid-19.

POGLEDAJTE RECENZIJE U NAŠOJ KNJIZI DOJMOVA

Pogledajte što su naši posljednji neustrašivi gosti rekli o svom iskustvu Ice Academy s Land Roverom.
PREUZMITE KNJIGU DOJMOVA

"Fantastično od početka do kraja. Živite život

punim plućima i nastavite doživljavati nova iskustva!"


GRAHAM, UK

DOBRE SE VIJESTI BRZO ČUJU

Prijavite se za primanje novosti Adventure Travel, uključujući nova odredišta i dostupnost.
OBAVJEŠTAVAJTE ME

Važna napomena

Ovdje prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi s programom, pisani plan putovanja smatrat će se točnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmjene rute putovanja i/ili zamjene organizatora putovanja sličnim alternativama.