SAMOSTALNA VOŽNJA NA OBALI OLUPINA

OBALNE VOŽNJE, KULTURA HIMBA, SAFARIJI I BRODSKE OLUPINE
REZERVIRAJTE TUR

PREKRASNI VIDICI I ČAROBNE DIVLJE ŽIVOTINJE

Tijekom vašeg izbora 10-dnevnih ili 14-dnevnih iskustava za upravljačem novog Land Rover Defendera, obići ćete prekrasan Nacionalni park Skeleton Coast kako biste doživjeli uzbudljive vožnje plažom, kampiranje na krovu iznad vašeg Defendera, uživali u drevnoj kulturi Himba i slapovi Epupa koji oduzimaju dah. U središtu praznika je prilika koja se pruža jednom u životu da vidite neke od afričkih 'velikih pet' kako lutaju u svom prirodnom staništu Etosha.

ISTIČEMO IZ TURE

Kliknite na strelice da biste vidjeli znamenitosti naše 10-dnevne ture

REZERVIRAJTE SVOJE ISKUSTVO NA OBALI OLUPINA

10-DNEVNA TURA

10-DNEVNA TURA

Od obala Swakopmunda do užurbanog glavnog grada Namibije, Windhoeka, vaša desetodnevna pustolovina obuhvaća ono najbolje što ova zadivljujuća zemlja može ponuditi. Znamenitosti uključuju nacionalni park Etosha koji ostavlja bez daha, spektakularne brodske olupine na Obali olupina, te zadivljujuće planine i slapove Kunene.
REZERVIRAJTE TUR
14-DNEVNA TURA

14-DNEVNA TURA

Uz iste čarobne znamenitosti kao i 10-dnevni plan putovanja sve dok ne stignete do Nacionalnog parka Etosha, nastavit ćete do namibijskih divljina na još četiri dana nevjerojatnih kulturnih raznolikosti, veličanstvenih divljih životinja i ekstremnih krajolika. Dodatne znamenitosti uključuju Rezervat divljači Erindi i kultnu „spaljenu planinu“ (Burnt Mountain).
REZERVIRAJTE TUR

ČUVAMO VAŠU SIGURNOST I SIGURNOST NAŠIH KOLEGA

Da bismo vam osigurali najudobnije i najsigurnije iskustvo, svi programi vožnje Jaguar Land Rover u skladu su s najnovijim vladinim smjernicama za Covid-19. Naši trenutačni procesi navedeni su u nastavku.

FLEKSIBILNA REZERVACIJA

Budite uvjereni da će biti osiguran puni povrat uplate ako se vaše putovanje Land Rover Adventure Travel otkaže. Uz to, ako više niste u mogućnosti putovati, vaš doživljaj može se odgoditi za sljedeću sezonu, ovisno o dostupnosti. Alternativno, možete zatražiti otkazivanje sukladno našim standardnim naknadama za otkazivanje i Uvjetima i odredbama.

PROVJERA TJELESNE TEMPERATURE

Svim gostima će se po dolasku provjeriti tjelesna temperatura, upotrebom najnovije beskontaktne tehnologije, Gosti s temperaturom od 37,8 ili većom temperaturom, bit će zamoljeni da odgode svoj doživljaj da bi se osigurala sigurnost svih ostalih gostiju i osoblja.

DEZINFEKCIJA VOZILA

Unutrašnjost i vanjština svakog vozila čiste se i dezinficiraju antimikrobnim dezinficijensima prije i nakon svakog iskustva vožnje.

FIZIČKI RAZMAK I ZAŠTITNA OPREMA

Maske i osobna bočica sredstva za dezinfekciju ruku dostupni su svakom gostu tijekom njihovog doživljaja. Osobe iz različitih kućanstava moraju cijelo vrijeme biti udaljene najmanje 1,5 m.

STRUČNI TIM

Profesionalni, predani, te vrlo, vrlo iskusni. Ne samo da naši stručni instruktori znaju kako izvući ono najbolje iz naših vozila, već također znaju kako prenijeti koristi od tog znanja na jasan i sveobuhvatan način tako da izvuku i vaše najveće prednosti.

ADVENTURE TRAVEL NAMIBIA JACKET

S rukavima s patentnim zatvaračem, slojem SPF 50 UV i prozračnom, ali vodootpornom vanjštinom, naše muške i ženske jakne Land Rover Adventure Travel Namibia posebno su izrađene za pružanje optimalne zaštite u ekstremnim uvjetima afričkih nepreglednih ravnica.

Za kupnju jakne Land Rover Adventure Travel Namibia jednostavno odaberite potrebnu količinu u obrascu za rezervaciju.

JAVITE NAM SE

Ovaj se program provodi na engleskom jeziku. Naši su uredi otvoreni od 9 do 17:30 (UTC) od ponedjeljka do petka, osim na državne praznike. ​
(moguća je naplata lokalnih troškova)​


Telefon: +49 2058 77 809 94
E-pošta: expeditions@landrover-experience.de

NAMIBIJA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

OPEN ALL
OPĆENITO
CIJENA
VOŽNJA
PUTOVANJE

NAŠA OSTALA NAMIBIJSKA ISKUSTVA

NAMIBIJSKI SAFARI

NAMIBIJSKI SAFARI

Uključujući zadivljujući nacionalni park Etosha, naš 8-dnevni Namibijski safari nezaobilazan je za one koji su oduvijek sanjali da će vidjeti slavne afričke divlje životinje u njihovom prirodnom staništu.
ISTRAŽITE tour
SAMOSTALNA VOŽNJA U PLANINSKOJ DIVLJINI

SAMOSTALNA VOŽNJA U PLANINSKOJ DIVLJINI

Od nevjerojatnog rezervata divljači Erindi do visoko uzdižućih planina Erongo, te zadivljujuće pustinje Namib između njih, ovo 4-dnevno putovanje vodi vas kroz najnezaobilaznije namibijske znamenitosti.
ISTRAŽITE tour

Važna napomena

Ovdje prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi s programom, pisani plan putovanja smatrat će se točnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmjene rute putovanja i/ili zamjene organizatora putovanja sličnim alternativama.