SUPSAHARSKA AFRIKA

NOVA VIZIJA JEDINSTVENIH PUTOVANJA

DVA ZADIVLJUJUĆA ODREDIŠTA.
SVIJET PUSTOLOVNIH PUTOVANJA.

U bogatstvu veličanstvenih divljih životinja i nepreglednih, ekstremnih krajolika, naši pustolovni odmori na kojima sami vozimo u Namibiji i Bocvani su vaša vrata u svijet istraživanja nekih od najvećih svjetskih prirodnih čuda.

Vrijeme je da počnete planirati svoju afričku pustolovinu s popisa želja, uz vrhunski sposoban novi Land Rover Defender.

SAMOSTALNA VOŽNJA U PLANINSKOJ DIVLJINI

SAMOSTALNA VOŽNJA U PLANINSKOJ DIVLJINI

Od nevjerojatnog rezervata divljači Erindi do visoko uzdižućih planina Erongo, te zadivljujuće pustinje Namib između njih, ovo 4-dnevno putovanje vodi vas kroz najnezaobilaznije namibijske znamenitosti.
ISTRAŽITE TURU
NAMIBIJSKI SAFARI

NAMIBIJSKI SAFARI

Uključujući zadivljujući nacionalni park Etosha, naš 8-dnevni Namibijski safari nezaobilazan je za one koji su oduvijek sanjali da će vidjeti slavne afričke divlje životinje u njihovom prirodnom staništu.
ISTRAŽITE TURU
SAMOSTALNA VOŽNJA NA OBALI OLUPINA

SAMOSTALNA VOŽNJA NA OBALI OLUPINA

Epska vožnja po pijesku, spektakularne olupine brodova i čudesne divlje životinje Nacionalnog parka namibijske Obale olupina (Skeleton Coast) moraju se doživjeti da bi im se povjerovalo. Odaberite naš 10-dnevni ili 14-dnevni plan putovanja.
ISTRAŽITE TURU

ISKUSTVO ŽIVOTA


Na našem namibijskom odmoru, provest ćete najsposobnije vozilo na svijetu kroz najzanimljivije afričke krajolike, uključujući priliku da vidite veliku afričku petoricu kako luta divljinom ove neukroćene zemlje.
POGLEDAJTE FILM PREGLEDAJTE GALERIJU

POGLEDAJTE RECENZIJE U NAŠOJ KNJIZI DOJMOVA

Pogledajte što su naši posljednji neustrašivi gosti rekli o svojoj avanturi u Namibiji s Land Roverom.
PREUZMITE KNJIGU DOJMOVA

“Bilo je to nezaboravno iskustvo, različito od svega što sam ikada radila.”


ANNABELLE, LONDON

ADVENTURE TRAVEL BOTSWANA

SAFARI U BOCVANI


Zauzmite svoja prednja sjedala na nekim od najspektakularnijih safari lokacija na svijetu i uistinu divljih krajolika dok uživate 8 dana među zemljopisnim divovima Bocvane. Uzbuđenja uključuju ushićujuću vožnju na pješčanoj stazi, mnoštvo životinja u delti Okavango i na Viktorijinim slapovima – jednom od svjetskih čuda prirode.
ISTRAŽITE BOCVANU

DOBRE SE VIJESTI BRZO ČUJU

Prijavite se za primanje novosti Adventure Travel, uključujući nova odredišta i dostupnost.
OBAVJEŠTAVAJTE ME

Važna napomena

Ovdje prikazane slike služe samo u svrhu ilustracije, a ako postoji bilo kakva nejasnoća u vezi s programom, pisani plan putovanja smatrat će se točnijim tumačenjem putovanja. Zadržavamo pravo izmjene rute putovanja i/ili zamjene organizatora putovanja sličnim alternativama.